Un inceput in Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 5
pyssy spune:
Wow .. numai "vecini" pe aici
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
pyssy spune:
quote:
Originally posted by florinutza26
Ciao! si eu sunt pe aici!
si
Bine ai venit ! "Pe aici" .. pe unde ?
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
dana7mi spune:
rodika,
auguri!!!! sa va traiasca noul sosit si sa va aduca numai bucurii!!!!
www.romania-italia.net
helbi spune:
fetele, ati auzit cumva vreo prognoza a vremii in zona Lido di Jesolo, Venetia in perioada 18 iunie - 2 iulie? Ca venim si noi si aca si acolo e vremea ca la noi.......
M-ar interesa si temp. apei.........please!!!!
iriale spune:
Buna seara tuturor...am descoperit cu o imensa placere acest site, zile intregi am citit randurile voastre, dupa care m-am inregistrat si eu si iata-ma acum la primul meu mesaj! Am cautat special un subiect legat de Italia, caci locuiesc aici de 12 ani. Numai bine tuturor fetelor din Romania care s-au stabilit aici, numai bine tuturor membrilor din forum. Si pe curand!
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
iriale spune:
Ce frumos...nu mai scrie nimeni? Unde sunteti fetelor? Toate in vacanta?
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
korinna spune:
Buna fetelor....as vrea sa incerc si eu..o mare nebunie a vietii...Am mare nevoie de un sfat din partea voastra.
Pentru incput as vrea ca sotul meu sa plece sa-si caute ceva de lucru in Italia..si ulterior sa plec si eu...apoi si copiii.
Invatati-ma cum sa fac..de unde sa incep??Unde ar fi cel mai bine sa incercam??
sa caut contract de munca de aici din tara??Am auzit ca multe au fost tzaca...Cum ma puteti ajuta?
Zilele astea imi scot pasaportul...
crista-s spune:
Buna Korina,
Eu nu stiu sa iti dau un sfat pentru ca am ajuns aici prin casatorie.
Dar uite aici un forum www.romania-italia.net unde mai intii daca ai timp ar trebui sa citesti pe la sectiunea"munca" apoi si pe la "dialog cu consulatele" asta ca sa te lamuresti cam de ce acte are nevoie ,si daca nu gasesti nici un subiect care sa te multumeasca intreaba acolo. Sigur iti va raspunde cineva si va incerca sa te ajute cu sfaturi din experienta proprie.
Eu te pot sfatui doar sa incerce numai caile legale... oricum pina la anul cind vor mai fii alte cote (http://www.romania-italia.net/article_read.asp?id=54)pentru locurile de munca are tot timpul sa caute ceva ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Fetele din Italia - multe salutari de pe meleaguri bolognese.
Eu sunt Cristina .Casnica si deocamdata fara bebe ( poate totusi s-o indura sa vina si la noi barza ... traim cu speranta), sotul meu este italian.
Poate totusi se mai mareste listuta si la discutia noastra, vad ca din mai pina cind a scris Iri ( pe care o cunosc deja si ii trimit un pupic)nu prea a mai trecut nimeni pe aici, din pacate eu in mai nu cunosteam Despre Copii ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."