mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35239&whichpage=1" target="_blank">mamici de noiembrie decembrie 83
anne-marry 34 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Raspunsuri

anne-marry spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35107&whichpage=1" target="_blank">continuare la mamici nov-dec 82
mamici
IrinaA... 20 oct (1 nov)
- Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.holytrinitybc.org/images/PhotoDeSHop/" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct)
- Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40
- Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov)
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15
- Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb ... 29 oct (6 nov) ora 4.04
- Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10
- Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm
bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24
- Kenzo, 3.780 g poze
in asteptare
Noiembrie
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov-
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov- -Selina Alexandra
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov-
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov - - Darius
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-
Decembrie
Olga_Stan ....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Misticgirl ....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec
LuminitaB....DPN 6 decembrie -
Ellina ....DPN 7 dec
Mona B ....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Karmen24....DPN 10 dec- -Maria Bianca
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 19 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
in asteptare: 74 cu 33
, 31
, 1
anne-marry 34 sapt cu
pozele mele

dama spune:
Elena si Bumbacel bine ati venit printre noi. Sa aveti parte de nasteri usoare si de bebici sanatosi , frumosi si cuminti.
Anne-Mary si eu beau ceaiul, dar numai de vreo sapt si ceva, dar pun si un pic de miere ca altfel. Nu are gust rau, dar pt mine ceai neindulcit nu se poate bea... Desi sunt in sapt 38 uite ca nu-mi grabeste totusi nasterea, asa ca poti sa-l bei linistita, ca se pare ca are doar efect asupra travaliului care cica o sa fie mai usor
Try, deci nici azi nimic? Hai, mai Alexutzu, chiar iti place asa mult acolo la caldurica? Sa ne spui ce a zis nenea dr...
Eu m-am simtit rau toata ziua, dureri de burtica la greu...s-o pregati ceva pe acolo si poate ma ia prin surprindere. Am zacut numai in pat si asa as vrea sa ma plimb (ca m-am saturat de stat in casa), dar parca mi-e frica sa ies singura (al meu sot e la servici). Ma duc iar in patic, dar va mai citesc din cand in cand.38 saptamani
pozitze

FELIS spune:
BUMBACEL vezi ca ti-am trimis un PM.
MOSS ce mai faci?... Cum e cu bebelina acasa?
MICHE ai scapat de mirosul de WC comunist?
ANNE-MARRY te pregatesti sa faci chef cu ... frunze de zmeura?
TRY mai asteptam vesti.
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

anne-marry spune:
FELIS..fac chef de chef, nu asa...vii si tu sa ne chefuim impreuna cu ...frunze de zmeurrrrr ? ? ?
anne-marry 34 sapt cu
pozele mele

anne-marry spune:
fetele pe mine a inceput sa ma mai daora burtica jos ca la ciclu,d ar cam de 2-3 ori pe zi si nu puternic ci fffffffff fffff ffffff vag, si inca o chestie... nus daca pot descrie exact: in zona buricului si cam sus sub piept unde sta domnisorul meu scump si drag cu funduletzul si se tot impinge inspre gat de zici ca da sa iasa prin gura nu alta ...simt cum se intinde pielea ca o senzatie de durere...si cand ma intorc de pe o parte pe alta, cand vreau sa stau in fund pe scaun sua cand ma ridic in fund pe marginea patului ... o fi de la intinderea pielii...e ca si cum ar fi durere de muschi sau ca de piele care se intinde..cel putin eu asa am senzatia ca ma doare pielea care se toooot intinde. si copilul meu scum si drag, sta NUMAI IN DREAPTA MEA INSPRE SPATE..pe o pate , nicidecum pe milocul burticii sau intr-o parte a ei..II PALCE MUSAI IN CAOSTELE MELE..SPRE SPATE
se simte clar cum sta acolo strulubaticul meu scump si mic...
anne-marry 34 sapt cu
pozele mele

laura miu spune:
anne-marry, apropo de dop, eu l-am pierdut acum 3 sap si uitema tot acasa, asteptand momentul mult visat...asa ca nu te poti lua dupa dopul gelatinos..
BUN VENIT ELENEI SI BUMBACEL nastere usoara si bb sanatosi..
..apropo de usurarea travaliului, eu am fost la dr homeopa si mi-a dat ARNICA un remediu ptr usurarea durerilor pe care il voi lua atunci cand contractiile vor deveni regulate - 7 bilute sub limba la 2 ore - si voi continua si dupa nastere.Am mare incredere in remediile homeopate, de ex:am ramas insarcinata,am scapat de Listeria,nu am avut greturi in primele luni de sarcina, etc.
..eu ma voi duce maine la spital sa-mi faca dr meu un control ginecologic sa vedem daca s-a deschis colul ptr ca am deja 3 sap de cand am pierdut dopul gelatinos si probabil ca sunt fff aproape de eveniment
Fetele care au venit deja cu bb acasica, stiu ca nu mai aveti timp de scis, dar va rog sa ne mai impartasiti si noua din experienta voastra de mamici fericite: cum a fost prima baie (v-ati descurcat?),aveti laptic,etc.
pupici
laura si bb 38 sap

try spune:
Problema e in felu lurmator: pre-travaliu sau travaliu fals. Adicatelea, Alex se joaca de-a cucu bau cu noi. Dupa ora 10 (acu'e 12 la mine, 12 ziua) n-am mai avut nici o contractie. Dupa dusul de dimineata de la ora 7 au inceput sa se rareasca si sa scada in intensitate contractiile, asa ca fulguletz, nenea dr. tau avea dreptate cu baita.
Cervixul e inca inchis (contractiile de azi noapte desi dureroase n-au avut efect - v-am zis eu ca-s tare de col), e adevarat ca scurtat mult, dar inca inchis, deci nu a inceput nici o dilatatie. E posibil ca episodul de azi-seara-noapte-dimineata sa se repete si timp de o sapt.
Medicul preventiv m-a programat deja pt. inducere. Duminica la ora 7 seara ma duc la spital sa mi se puna un gel pe cervix (care are rolul de a-l inmuia), iar luni dimineata la ora 8 ma prezint din nou la spital sa mi se induca nasterea. Asta in cazul in care bebe nu vrea sa iasa pana atunci. Daca apare travaliul adevarat pana luni, atunci nastem pana luni normal.
Back to normal, guys. It was just a training ...or a joke. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

anne-marry spune:
fetele noi plecam va pupicim dulce si ne mai vedem ...
anne-marry 34 sapt cu
pozele mele

laura miu spune:
try, eu am contractiile astea de 3 sap., de cand am pierdut dopul gelatinos, si nimic desi colul meu era atunci fff scurt..
..nu stiu ce sa mai cred despre contractiile astea ca,cateodata imi dau niste emotii am impresia ca gata nasc si cand colo dupa o perioada se opresc mai ales data ma plim prin casa
try, sa de-a Domnul sa nasti normal fara inducere si sa-ti vezi bb cat mai curand ca este cumplita asteptarea asta, eu nu dorm noaptea, ziua nu pot iesi din casa ca am impresia ca-mi iese fata din burta si o senzatie cumplita ca fac pipi pe mine si tot asa..
pupici
laura si bb 38 sap

Miche spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MICHE ai scapat de mirosul de WC comunist?
NUUUUU

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100