BELGIUM, help me!

BELGIUM, help me! | Autor: ana-oana

Link direct la acest mesaj

De fapt nu pe mine, pe o ffffff. buna prietena a mea, care trebuie sa fie in Anvers cu baiatul ei (Razvan - 14 ani) pe 29 noiembrie, la Middelheim Hospital. Razvan va face o operatie la ochi- transplant de retina/cornee.

Rugamintea noastra este:
1. daca puteti sa ne recomandati un hotel/pensiune aproape de spital (Lindendreef 1, 2020, Antwerp) nu foarte scump, 1 noapte cazare (pe 28 nov ajunge in anvers, cu trenul de la Bruxelles), cu posibilitate de prelungire a cazarii inca vreo cateva nopti, daca nu o primeste in spital.
2. daca este cineva disponibil pentru 2 zile macar (28 si 29 noiembrie) sa o ajute pe Lili pe acolo, sa o astepte la tren, sa o duca la hotel si spital, sa vorbeasca cu doctorii, sa-i traduca-nu prea se descurca in nici o limba straina, plus ca e super emotionata, stresata, ingrijorata. (toate aceste servicii vor fi platite, daca este nevoie).

Multumim muuuuult de tot.
Oana

ps. nu mai e aeroport in anvers??? (acu fro 4-5 ani cand am foist eu era, am venit de la buc. cu escala la amsterdam. cateva agentii de turism mi-au spus ca nu exista aeroport in anvers??? )

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ana-Oana, pot sa caut pe internet un hotel pe langa spital, libera nu prea sunt dar pot incerca atunci.

Oricum , ar fi bine sa trimiti mesajul tau la rombel@yahoogroups.com. Rombel este grupul romanilor din Belgia si multe probleme s-au rezolvat in acest fel. Succes si am sa revin!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Nora,
multam mult de tot.

daca este cineva din Brussels de ex. si poate doua zile sa se duca in Anvers sa o ajute, Lili va plati transportul si ce mai e nevoie. dar, rugamintea mea mare este sa nu gasiti ceva fff scump pt cca banii de operatie, transport, cazare acolo i-au strans ei singuri (FARA NICI O DONATIE de nicaieri).

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput