Scrisoare pt. Mos CRaciun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Draga Mos Craciun,

Se apropie din ce in ce mai mult venirea ta si pot sa-ti spun ca te asteptam cu drag...o sa-ti pregatim sarmalute si cozonac pentru ca stim ca tare mult iti plac si bradul o sa fie impodobit cu beteala aleasa, cu globulete care mai de care mai aratoase, iar licuricii din pomul nostru de iarna o sa-ti lumineze calea...si o sa te primim cu drag sa te odihnesti la masa noastra...
Mosule stiu ca ti-am mai scris o scrisorica...dar eu nu mai vreau sa cer nimic pentru mine....ci eu vreau sa-ti multumesc din suflet pentru ca deja ai adus o parte din daruri la fetele cuminti si dragutze...
Dar Mosule.....stii listuta pe care ti-am trimis-o...chiar daca nu reusesti pana in ajunul Craciunului sa daruiesti la toata lumea mult doritul cadou....sa stii ca nici dupa nu-i prea tarziu... Toate fetele au fost foarte cuminti, bune si darnice.....Te rog din suflet Mos Craciun nu le uita ...

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irugescu spune:

Draga Mosule ,

Eu vreau sa-ti multumesc pentru Mara ; fetita pe care ne-ai adus-o acum 2 ani!
Anul asta ..am fost cuminti toti 3 asa ca te rugam ..pote ne aduci un fratior pentru cadoul de acum doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lory, m-ai facut sa plang... iar.... si, cutu` meu Lucky (alias Lachione urla ca lupii- atunci cand eu plang); eu vreau sa-l rog pe Mos Craciun sa ma ierte pentru nu stiu ce-oi fi facut... si sa nu-mi mai aduca altceva cadou decat niste rezultate bune la analize!!

Laura&Lachione

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Fetelor, sa vi se implineasca dorinta de a deveni mamici!!!

Haideti sa va spun si eu despremine inainte de a deveni mamica...

Eram deja casatorita de cinci ani, incercam cu disperare sa ramin insarcinata...fiecare zi de nastere drinta mea era aceeasi, fiecare geana cazuta pe obraz ("pune-ti o dorinta...pe ce obraz e?") era aceeasi...ajunsesem in asa hal de mi se facea rau cind vedeam o femeie insarcinata, un copilas mic... Craciunul era cel mai greu de suportat, intram intr-o adevarata depresie! Toata imaginea de Craciun cu pom facut, copii rumeni in obraji in fata lui, copii cintind colinde, Fecioara Maria nascind pe pruncul Isus... Si eu ma simteam uscata pe dinauntru...
Acum cinci ani, de Craciun eram invitati la niste prieteni, la masa... copiii se jucau printre noi si eu am zis uneia dintre femei "vai ce norocosi sinteti ca aveti copii!" la care ea ma intreaba "cum, nu poti ramine insarcinata?" I-am spus oful meu si atunci ea m-a intrebat "ai incercat sa te rogi pentru unul? Copiii sint daruri de la Dumnezeu, cere si iti va da!"... Am crezut ca glumeste si apoi mi-am spus ca nu am nimic de pierdut, nu? Nu eram si nu sint ultra religioasa, dar m-am rugat asa cu cuvintele mele, nu o rugaciune aparte sau vreo formula magica... Am vorbit cu El asa cum asi vorbi cu un prieten, I-am spus oful si L-am rugat sa ma binecuvinteze si pe mine cu un bb...
Acum nu stiu cum s-a intimplat dar in Februarie am aflat surprinsa ca sint insarcinata si in Octombrie 1999 am nascut prima mea minune, Sarah! Este dar de la Dumnezeu, fetelor!!! A doua minune, sufletul meu s-a nascut peste doi ani, Maya!

Nu stiu daca va poate ajuta cu ceva, dar asa mi s-a intimplat mie... Dupa citiva ani am vorbit cu o prietena care incerca cu disperare sa ii faca un fratior sau surioara baietelului ei... I-am spus povestea mea si peste luni de zile am aflat ca este insarcinata!

E o perioada magica a anului, rugati-va, cereti si vi se va da!!!

Sarbatori fericite si dorinte implinite tuturor!!!

Alice

Mergi la inceput