Scrisoare pt. Mos CRaciun

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna fetelor, din lipsa de timp, nu am putut citi ce i-ati cerut voi mosului pana acum, dar imi voi face timp sa citesc.

Ce i-as cere eu mosului???????I-as cere ca sa faca in asa fel, ca lista aspirantelor sa fie goala, sa nu mai fie nimeni pe ea, si nici o femeie,niciodata sa nu se mai chinuie in dorinta de a face un bebe.
Multumim mosului anticipat. Si la anul cand ii vom scrie mosului, ii vom povesti cum am nascut, si cat de frumosi sunt bebeii nostri.
DOAMNE AJUTA!

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Draga Mos Craciun,
Nu ti-am cerut niciodata nimic, am primit mai mult decat am putut visa vreodata! Cel mai bun sot, un om absolut minunat, langa care imi doresc sa imbatranesc si sper sa reusesc sa-i daruiesc acum, la 10 ani de la casatorie, ceea ce-si doreste mai mult: un ingeras care sa aduca bucurie in inimile noastre! Imi mai doresc multa sanatate pentru sotul meu, sa nu mai revina niciodata cumplita boala ( cancer testicular ), peste care a trecut cu bine, in urma cu doi ani!
Te mai rog, draga Mos Craciun, ajuta toate fetele acestea minunate, care-si doresc atat de mult un sufletel, sa-si vada implinit visul intr-o zi!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulici spune:

Draga Mos Craciun,

Imi fac si eu curaj sa iti scriu o scrisorica. Sper ca nu ai pregatit inca toate darurile fiindca as vrea sa mai adaugi unul.
Tu stii ca eu il iubesc pe sotul meu foarte mult. Nu cred ca as putea mai mult. Dar el merita de doua ori mai multa iubire. Nu ai vrea tu sa ne aduci pe cineva mititel care sa il iubeasca inca o data pe atata? Noi ne dorim tare de tot o fetita, dar daca nu mai ai fetite, sa stii ca ne-am bucura tare si de un baietel. Sanatos sa fie! Si daca se poate, sa semene cu tati ca tare mai era dulce cand era mic (nu ca acum n-ar fi ).
Te asteptam cu drag.
Si inca ceva, mosule: fetele ti-au scris mai demult si poate mai uiti. Reciteste scrisorile lor ca te asteapta si ele cu darul cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragul de Mos Craciun,
Cate sperante adunate intr-un capsor atat de mic, si oare cum sa le scriu pe toate ca eu vreau mai multe. Ceea ce este sigur este ca daca nu visezi nu traiesti cu adevarat iar faptul ca ne adresam lui Mos Craciun este minunat pentru noi toate.
Mai tineti minte cum asteptam cu sufletul la gura sa se faca musculitza si sa intre pe gaura cheii? Erau momente de fericire amestecate cu simtaminte deosebite pe care cu greu le mai intelegem acum cand am crescut si am dat nas in nas cu realitatea vietii. Eu inca mai tin minte mirosul de ciocolata imprimat pe hartiutza cu care era invelita si pe care o puneam la colectie. Chiar daca era frig in casa sarbatoarea de Craciun a fost mereu incinsa de sufletele noastre de copii si de parintii care au facut pentru noi tot ce a fost posibil ca noi sa credem cu adevarat in Mos Craciun.
Asa cum spuneam mai sus, sentimente amestecate pline de dor si de dorinta de a mai trai o data ceea ce simteam cand eram mici...toate astea sunt atat de vii in sufletul meu...

Ce vreau eu de la Mos Craciun? In primul rand sanatate, pace si liniste pentru toata lumea, sa nu mai existe copii parasiti de parinti, sa nu mai existe case de copii, sa nu mai existe copii nemancati sau neambracati. Intr-un cuvant visez la o lume perfecta in care fiecare individ este capabil sa-si asume responsabilitati si sa le duca la bun sfarsit.
Mai vreau ca sa aduca copiilor mei inca un dram de minte in plus si putin noroc, sa-i aduca lui mama un aparat auditiv (ca-i surda rau de o ureche) si tatalui meu o carte frumoasa.
Pentru frati nu stiu ce sa cer dar sa-i tina sanatosi.
Multa sanatate pentru sotul meu, multa liniste si curaj sa mearga mai departe intr-o lume care semana mai mult a jungla decat lume. Curaj.

Iar pentru mine... ce vrea el, numai el stie cat de cuminte am fost eu anul acesta si daca merit ceea ce cer.
Insa, chiar daca nu merit ceva pentru mine ma rog din tot sufletul meu sa le faca fericite pe toate fetele care doresc din tot sufletul un puisor mic si drag.

La Multi Ani, chiar daca este devreme este insa o urare frumoasa, pentru toata lumea, pentru toti copii si pentru toti cei care iubesc copii.

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Doamne ajuta Laurici! Sa ti se implineasca dorintele!

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Si voua, tuturor!
Florina

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mos Craciun, Mos Craciun
Tu care esti asa bun, ajuta-ma pe mine si pe toate fetele sa ne indeplinim dorinta de a avea un copil.
Recunosc, sunt rasfatata familiei (chiar si la varsta mea, tot un copil am ramas pentru ei), sunt obisnuita sa rezolv toate problemele singura, pentru ca asta e situatia - sotul meu sta putin pe acasa, dar... Este un mare dar...Problema lui bebita nu prea pot sa o rezolv singura. Am mai incercat, dar nu mi-a reusit. Din cauza asta, acum, cand am din nou posibilitatea ca-i fac surpriza sotului meu drag, care tot este plecat, am nevoie de ajutorul tau si poate ma ajuti sa-mi indeplinesc dorinta si in tolba ta, in luna decembrie, se va afla un si pentru mine.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor,..... da` are careva adresa mosului?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulici spune:

Intra el pe net ca sa citeasca desprecopii, ca doar ei sunt obiectul muncii lui. S-a modernizat si moshul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Pentru ca am fost cuminte, indraznesc sa-i cer Mosului cel mai ravnit cadou pe care mi l-am dorit vreodata. Ati ghicit. Un bebelus dar, nu de jucarie, ci adevarat.
Asadar, Mosule, fii bun si spune-mi ca in tolba ta cu jucarele vei avea ceva si ptr. mine, si iti promit ca si pe mai departe, voi fi la fel de cumintica. Adica, voi avea grija de bebelusul meu , mai mult decat orice pe lume.
Pupici si te aspet cu drag si la bradul meu!
Musete

Mergi la inceput