Scrisoare pt. Mos CRaciun

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, sunteti minunate si moshul(dar nu in ult,mul rand Dumnezeu) o sa va asculte pe toate si o sa va implineasca dorintele. m-ati facut sa plang de emotie la fiecare scrisorica.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si pe mine m-ati facut sa plang toate. Il rog si eu pe Mosul, care mie anul asta imi aduce de Craciun cadoul mult visat sa imi indeplineasca dorinta de a va aduce si voua, la toate fetele de aici, un cadou la fel de frumos, si sa fie sanatos, adica un . Va pup si ma rog pentru voi!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

De data asta m-ati induiosat atat de mult cu mesajele catre Mos incat fara sa imi dau seama au inceput sa imi curga lacrimile! Fetele mele dragi va pup si sa dea Domnul sa vi se implineasca toate dorintele!!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Draga Mosule !
Eu...te-am rugat si anul trecut sa treci pe la noi, sa luminezi casa noastra si sa ne bucuri ,cu un test de sarcina pozitiv dar......
Haaaii ca am inteles..... !!!Ai fost prea ocupat si ai vrut sa ii bucuri pe copilutzii narabdatori,cumntzei si frumusei .
Te rog din sufletel fa-ti un pic de timp si treci si pe la noi ca ne dorim nespus de mult un copilutz .
Poate nu ne uiti si de data aceasta ca....atat de greu trec sarbatorile ptr. mine .Nu mai imi place sa cumpar bradut, ....Ma intristeaza f. mult sarbatorile....
Sper sa nu consideri ca sunt rea si sa ma ocolesti!!!
Dar iti promit ca voi fii cumintzica si nu voi mai" vorbi" prostioare !
Daca tot nu ai timp ptr. mine (poate nu merit ) te rog nu le uita pe fetele de pe DC care isi doresc un bb .
Te rog nu ne dezamagi!

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tpaula spune:

Il rog pe Doamne Doamne sa-i lumineze calea Mosului sa gaseasca repede casutele noastre,iar in desaga sa-i puna cate un bb mic sanatos,frumos,destept,voinic pentru fiecare dintre noi.I-l mai rog pe Doamne Doamne, sa nu uite sa-i mai puna in desaga Mosului si multa sperata, optimism, sanatate , pentru ca fiecare din noi. Meritam acest lucru, iar noi promitem ca ne vom ruga si mai mult si-i vom fi recunoscatoare prin bunatate si credinta.Stiu ca Doamne Doamne va avea grija ca Mosul sa ne aduca -n dar un indiferent de anotimp, si ca darul Mosului v-a fi primit cu nerabdare si bucurie.
Doamne Ajuta sa fie cel mai frumos Craciun din viata noastra!Noi promitem sa -l asteptam pe Mosu` asa cum nu l-am asteptat niciodata, mai pline de sperante, cu multa caldura, cu cel mai frumos bradut impodobit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tpaula spune:

Revin pt. a-mi cere scuze pt. greselile de ortografie, dar sunt fff. emotionata si imi doresc atat de mult ,incat ...Si pentru ca astazi este ziua Sfintilor Arhangheli MIHAIL si GAVRIL, Ma rog la ei sa aiba grija de noi si sa ne ajute sa aducem pe lume un ingeras.
"La Multi Ani!" tuturor Mihaelelor si Gabrielelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mos Craciun stiu ca existi,
Si ca inimile atingi,
De aceea daca-i vrea,
Sa-mi aduci in dar ceva,
Te-as ruga un bebelus
Sanatos si dragalus,
Sa il string la pieptul meu,
Si sa il sarut mereu!

Merci si astept!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

De ziua Sf. Mihail si Gavril urez tuturor sarbatoritelor multa sanatate si sa fie binecuvantate cat de curand cu un bebe sanatos.
Mos Craciun, stiu ca esti darnic si bun, ajuta toate aspirantele optimiste sa-si vada cat mai curand visul realizat, iar pe mine ajuta-ma sa fie bine cu sarcina.
Multumesc, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_g spune:

Draga Mos Craciun,

Fa tu o minune anul asta si adu bebelasi numai in burticile celor care isi doresc darul acesta! Toate relele din lumea asta sunt pentru ca un copil n-a fost iubit!

Si adu-ne sanatate si intelepciunea de a ne bucura de tot ce-i bun si frumos in viata, de rasul cu sughituri al copiilor nostri, de mutritele lor atunci cand isi vor vedea cadourile, de mirosul bradului din casa...

Si fa cumva mosule si adu ceva cat de mic tuturor copiilor din lumea asta, macar sanatate si parinti iubitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Draga Mos Craciun,
este prima mea scrisoare pentru ca totdeauna m-am multumit cu ce mi s-a daruit . Acum indraznesc sa te rog sa-mi aduci si mie mult doritul cadou : un bebe mic .
Daca vei crede ca nici de data asta nu merit minunatul tau cadou te rog sa-mi dai puterea si intelepciunea de a trece si peste aceste sarbatori care vor fi lipsite de caldura si bucurie .

Mergi la inceput