Scrisoare pt. Mos CRaciun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Fetelor , sunteti MINUNATE !!!!.Cred ca si Mosul plange citind scrisorile voastre.Imi doresc din toata inima sa va poate indeplini visul.Te rog Mosule sa ai grija de acest extraordinar, sa le dai sanatate , putere si mai ales sa le indeplinesti dorinta lor, ca peste 9 luni fiecare sa-si tina in brate mult dorit.

Va multumesc fetelor, iti multumesc Mosule!
Maki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Dragul meu Mos,
Iti aduci aminte ca acum 22 de ani cand aveam doar 4 anisori ti-am cerut sa-mi aduci multe, multe jucarii dar mai ales un bebe papusa de marimea unui bebelus adevarat? In noaptea aia de Craciun n-am vrut sa ma culc pt ca eram nerabdatoare sa-mi vad bebelusul. In cele din urma am adormit iar dimineata nu mai nimeream drumul pana la brad ca sa-mi vad cadoul. In urmatoarele minute s-a auzit un tipat de bucurie caci in varful unui sac plin cu lucruri si jucarii trona bebelul meu. L-am luat, l-am pupat si nici nu m-a interesat ce mai era in sac. Ani buni l-am plimbat, l-am hranit(ce-i drept cu creta amestecata cu apa), l-am scolit, m-am comportat cu el ca o adevarata mamica. Imi aduc aminte ca aveam vreo 12 ani cand l-am luat la plimbare cu autobuzul care era foarte aglomerat si o doamna speriata mi-a spus sa am grija sa nu scap copilul.(era imbracat cu haine de copil si arata intr-adevar ca un copil)
Acum am crescut, am casuta mea, am o camera plina cu jucarii care asteapta in liniste sa se joace cineva cu ele.
Mosule, tot ce-mi doresc acum e sa aud si eu chiotele de bucurie ale unui sufletel la vederea sacului tau.
Te pup si te astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anul trecut in ajun de Craciun eram in intarziere si credeam ca voi pune testul cu cele 2 liniute magice sub brad.Dar nu a fost asa , in acea dupamiaza a venit.Atunci a fost o tragedie ,nu am inteles de ce tocmai atunci,am fost tare deprimata.Au trecut cu greu acele sarbatori dar deprimarea a ramas.Apoi a venit primavara si mi-am zis ca vara nu va trece oricum ci eu voi avea de plimbat un bebe.Zis si facut an depus actele si in 20 iulie Razvan a venit acasa.A urmat greul acomodarii si apoi am invatat sa ne purtam unii cu altii.Acum Razvan are 8 luni si e un copil minunat.Uneori uit ca nu l-am nascut eu.E COPILUL NOSTRU!
Deci daca ne dorim un copilas cu toata fiinta noastra se poate.Va garantez ca fericirea e la fel de mare.
Acum scrisoarea entru Mosu';
Draga Mosule,
Noi ne dorim sa crestem mari, voinici si sanatosi si daca se poate la anul sa avem o surioara.Vom face bradul cu multa grija si drag si ne vom ruga pentru toate sufletele aflate in suferinta.Asteptam sa ne aduci si ceva jucarele ca ne plac tare!
In rest vrem multa sanatate, un strop de noroc si sa aduci zapada ca noi inca nu am vazut cum arata si suntem tare dornici sa mergem cu saniuta.
Mai dorim Mosule sa ne dai optimism si rabdare noua celor care dorim un bebe.
Cu drag- noi Razavan(07.03.2004), mami si tati

ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Felicitari, Asi!
Fac o prima si ultima mare incercare in iarna asta si daca nu reuseste, cu siguranta voi avea si eu un bebelus asa cum il ai tu!

Sarbatori fericite fetelor... si poate totusi o sa ne aduca Mosul la toate implinirea suprema a femeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Scrisoare catre Mos Craciun:
Mos Craciun, Mos Craciun
Tu esti mereu un Mos bun
Te-asteptam la optimiste
Nu cu smacuri si reviste
Nu cu rochii si blizite
Nu cu parfum si fustite
Nu cu ceasuri si inele
Nu cu cercei si margele
Nu cu excursii si case
Nu cu pahare si vase;
Pe DC la optimiste
Ai sa gasesti multe liste
177 fete asteapta sa vina
Mos Craciun cu tolba plina
Noi suntem in Club activ
Vrem toate TEST POZITIV!
Toate avem acelasi tel,
Am avut nervi de otel
Ne dorim cate-un bebel
Fetita sau baietel
Caci tu copii iubesti
Si pe noi ne fericesti
Si la anul ai sa vii
Si pentru ai nostri fii!
Gravidute vrem sa fim
Si bebeii sa-i iubim!
Cadoul cel mai frumos
Este TESTUL NOROCOS
Asta vrem noi de la MOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Marunzika,esti tare de tot!
am sa-mi printez poezia asta,ca sa io arat si copilului meu,cand va fi mare,sa vada ce prietene aveam eu cand el inca nu era

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Marunzika, mi-ai redat zambetul! Sa fi si tu si toate celelalte, binecuvantate!
Si eu ii sriu lui Mos Craciun sa-mi dea sanatate, sa scap o data pentru totdeauna de crocobaurii/aderentele din mine si sa-mi-l aduca pe bebita cel mult dorit, ca daca in noiembrie nu am putut face nimic, poate in decembrie am mai mult noroc!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Marunzika,mi-ai readus zambetul pe buze azi.

Este super scrisorica ta pt Mos si-ti multumim pentru faptul ca te-ai gandit si la noi.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Maruntzika...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maruntzika, esti tare de tot!
Fetelor, cred ca stiti deja, Moshul deja a inceput cu cadourile! Prima fata care a primit darul este : Sheherezada!!! Asa ca tineti aproape .
Cu drag,

Astery

Mergi la inceput