copii capricorn
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Hop si noi. Rayan este nascut pe 22 decembrie 2004, prima zi a zodiei capricorn.
Eu sunt leu si sper din tot sufletul sa ne intelegem. Chiar acum ma uitam la zodiacul chinezesc si acolo este in zodia maimutei care este echivalentul zodiei leului, asa ca sper sa fie o relatie buna.
Abia astept sa invat de la voi cat mai multe despre copiii din aceasta zodie.
Crinuta si micutul Rayan
Edessa spune:
Cristina, capricornutza mea, este nascuta pe 23 decembrie 1999. Este la fel de incapatanata ca si ai vostri, deseneaza in continuu ...!!!...,canta de cate ori apuca(de preferinta atunci cand ajungem pe casa scarii ca sa aiba si ecou), e timida in public dar plina de tupeu in anturaj de cunostinte. A vorbit destul de tarziu, dar atunci cand a facut-o nu a mai pocit nici un cuvant. Evident, cand nu ii convine ceva se face ca nu aude ( eu am doi capricorni in casa si credeam ca doar al` mare procedeaza asa...). dar sunt fericita ca o am fiindca este foarte tandra, pupacioasa si...e <<prietena cea mai buna a lu` mami>>.
De la inceput am dorit-o capricorn ( ca sa fie in perioada sarbatorilor de iarna, ca un prilej in plus de bucurie) dar chiar ca nu stiam cum sunt acesti copii ca fire..., poate ca nu as fi facut-o atunci....
....Asa ca ne alaturam si noi grupului vostru!!!
ne primiti??
Mia. spune:
Si eu sint tot pe 23 dec,doar ca am 29 ani in plus si sint si acum timida in public.In copilarie am fost si mai si,si am fost foarte cuminte si mai tacuta asa.Dar cred ca am noroc in general...
Si am si o naivitate care nu-mi mai trece...In sensul ca atunci cind cineva imi spune ceva cred intotdeauna,cel putin in primul moment.Oricum mis-a mai spus ca-s naiva,cred ca toti oamenii sint sinceri.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Anina_n spune:
La multi ani, Matei si Victor ! Sa aveti o copilarie ca-n basme alaturi de parintii vostri ! Felicitari, buli si rosa ! Sa va bucure mereu, puiutzii vostri !
Cristina a rezistat noaptea de revelion pana la ora 3:30. A cantat si a dansat cu noi, nu s-a lasat mai prejos.
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
Anina_n spune:
La multi ani, Andy si Bianca Elena, sarbatoritii de azi ! Petrecere frumoasa si daruri multe pentru fiecare ! Felicitari, Heidi si helbi, sa va traiasca capricornutzii !
Bine ati venit, crinuta cu Rayan si Edessa cu Cristina ! Poftiti la povesti despre capricornutzi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
Caprioara spune:
Matei-Ioan -07.01.2002.
O minune de baietel, argint viu! Dar nu vrea sa manance de vreun an si e slab rau, de nu stiu ce sa ma mai fac cu el sa-l conving sa pape... Il alerg cu mancarea prin casa pana obosesc eu si el nimic. Insa e istet si incapatanat.
ticka spune:
Sa-ti traiasca Matei! - e nascut in aceeasi zi cu sotul meu, iar fetitza mea e pe 8 ianuarie!
La multi ani tuturor sarbatoritzilor si mici si mari !!!!
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC
Anina_n spune:
La multi ani, Ilinca ! Petrecere frumoasa la gradi si acasa !
Felicitari, Raluca, sa va incante mereu !
Caprioara si Matei, bine ati venit !
Nici Cristina nu este o mancacioasa si niciodata nu a fost. Tine la silueta, se pare !
Pe curand !
An nou fericit !
ticka spune:
Ca sa indrept inceputul cu stangul, va urez un sincer La multi Ani! tuturor copilasilor capricorni si mai ales mamicilor lor! Dargi mamici, sa fiti fericite, iubite si sa aveti parte numai de impliniri! Sa nu uitati de rabdare cu caposhii si sa va bucurati de ei!
Noi facem sambata ziua Alexandrei la o vilutza care organizeaza petreceri pentru copii. Alexandra numara zilele, in fiecare zi reface calculul, sa vada cate zile i-au mai ramas. Din pacate la gradi nu facem nimic. Toata saptamana nu au fost decat 2 copii, ea si un baietzel Cristi. Nu stiu cati vor veni luni... Dar ea e multumita ca ii facem petrecere ( prima!) si vad ca nu zice nimic de gradi. Va voi povesti luni cum a fost petrecerea.
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC
april spune:
scuze pt intarziere. daca lipsesc mai mult timp puteti actualiza si voi listuta. scuze dar am f. mult de lucru si nu prea mai am timp sa intru pe DC
iata capricornii nostri dragi
La Multi Ani tuturor, pt ca acum e zodia lor
9 la 13
Andrada (april) 21 dec. 1999
Rayan (Crinuta) 22 dec. 2004
Cristina (Edessa) 23 dec. 1999
Cristian Ionut (LuminitaB) 24 dec. 1998
Mihai(danamatcas) 26 dec. 2003
Radu (ina C) 28 dec. 2000
Matei (buli) 1 ian. 2004
Victor (rosa) 3 ian.2002
Andy (Heidi) 4 ian. 2001