copii capricorn

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Edessa

Cristina, capricornutza mea, este nascuta pe 23 decembrie 1999. Este la fel de incapatanata ca si ai vostri, deseneaza in continuu ...!!!...,canta de cate ori apuca(de preferinta atunci cand ajungem pe casa scarii ca sa aiba si ecou), e timida in public dar plina de tupeu in anturaj de cunostinte. A vorbit destul de tarziu, dar atunci cand a facut-o nu a mai pocit nici un cuvant. Evident, cand nu ii convine ceva se face ca nu aude ( eu am doi capricorni in casa si credeam ca doar al` mare procedeaza asa...). dar sunt fericita ca o am fiindca este foarte tandra, pupacioasa si...e <<prietena cea mai buna a lu` mami>>.
De la inceput am dorit-o capricorn ( ca sa fie in perioada sarbatorilor de iarna, ca un prilej in plus de bucurie) dar chiar ca nu stiam cum sunt acesti copii ca fire..., poate ca nu as fi facut-o atunci....
....Asa ca ne alaturam si noi grupului vostru!!!
ne primiti??

se pare ca fetele noastre sunt de aceeasi varsta. ce grupa e? cum o dai la scoala? a mea e gr. mijlocie dar as vrea sa o dau la 6 ani si 9 luni, dar educatoarea merge cu grupa mare si apoi pregatitoare, . Nu mai stiu cum sa fac. Poate o sa o mut in pregatitoare de la toamna ca sa o dau in 2006 la scoala. tu cum faci?

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

april, multumim pentru actualizarea listei !

ticka, petrecere frumoasa sambata si la multi ani, printesei tale, Alexandra !

La multi ani si pentru cei doi Matei, al Ruxandrei si al Caprioarei ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura, pentru fiecare !

Asteptam povesti de la petreceri si poze !
Noi petrecem abia sambata viitoare. Iar la gradi ducem suc si prajituri, luni. Iar Cristina va primi un cadou din partea copiilor, lucrat acolo, la gradi. Este primul an de gradinita.
Cred ca va merge la scoala inainte de 7 ani, depinde cum se prezinta la gradi.

Sanatate si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Ca tot veni vorba despre scoala...Eu ma gandeam sa o dau la anul, va avea 6 ani si 8 luni, sper sa se descurce, ca deh...la 7 ani si 8 luni mi se pare cam mare. La gradinita e in grupa mijlocie, ar mai avea sa treaca prin grupa mare si pregatitoare..inca nu stiu cum vom face, poate ne lasa sa 'sarim' peste grupa mare...
Am sa pun si eu poze cu petrecerea, sper sa le placa piticilor

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

April, am remarcat apropierea datelor de nastere ale fetitelor noastre. A mea este acum in grupa mare( am dat-o la camin la 2 ani si 9 luni...). Era atat de mititica la inceputul gradinitei dar din pacate nu am prea avut de ales fiindca deja lucram de aproape 1 an ( am fost nevoita sa incep mai devreme cu cateva luni) si nu mi-au iesit aranjamentele cu bone. Dar s-a adaptat foarte bine, ba mai mult in doua luni am crezut ca am alt copil: se "domesticise " uimitor si si-a dat drumul la vorbit considerabil. O sa o las la anul la pregatitoare cu aceeasi grupa si dupa aceea cred ca o dau la scoala. Imi pare rau ca ii mai fur din copilarie, desi cred ca am facut-o deja cand am dus-o la 2.9 ani in colectivitate, dar acum nu are rost sa o mai tin inca un an in plus . Ea stie sa scrie de tipar, citeste si a tinut pasul cu copii mai mari chiar si cu 1 an si 2 luni decat ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Va multumim pentru urari.
Astazi ne serbam la gradi si maine acasa.

Caprioara&Matei-Ioan

Mergi la inceput

Si Cristina mea, este cea mai mica din grupa(combinata). Dar gradinita a ajutat-o sa-si dezvolte mai bine vorbirea(in 2 luni), caci era tare lenesa la vorbit. Ne-a facut si o surpriza placuta la serbare, cand, luand exemplul copilasilor mai mari, si-a recitat tare si cu intonatie poezioara, fara pic de timiditate.

Abia astept sa va citesc povestile de la petreceri si sa vad pozele, dragi mamici de capricornutzi !

Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim mult pentru urari si gandurile bune, dragelor.

Si noi l-am pupacit de dimineata.

Dupa-masa o sa petrecem in familie la ai mei, cu tort si , iar sambata viitoare o sa facem petrecerea cu copii.

Sper sa iasa o distractie pe cinste ca sa avem ce va povesti.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de nastere cit si celor cu onomastica azi(IOn si Ioana)

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,

Ne inscriem si noi pe lista:
Daniel Alexandru - 29.12.2003

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Layla si Daniel Alexandru, bine ati venit !
Dupa aproape 3 sapt. de vacanta, greu am convins-o pe Cristina sa mearga azi, la gradi. Cu sucul si biscuitii pentru colegii de grupa, asa am convins-o.
Sambata va simti mai bine ca este ziua ei, cand va avea tort si petrecere.

La multi ani, scumpa mea fetita ! Sa ai o viata presarata cu bucurii si impliniri !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput