copii capricorn

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Silvana, am observat si noi, de luni, ca au schimbat rau programul pe Cartoon. Luni seara, n-a avut un pic de stare Cristina. Nu, Tom si Jerry, nu Scooby Doo, nici macar, Loony Tunes !
Am cautat pe site-ul lor, iar Tom si Jerry este numai de la ora 12 la 13, ora la care copiii sunt la gradinita. Iar Scooby Doo nu este in fiecare seara, cum a fost ieri, intre 21 si 22.
Oricum, se lungeste ziua si incepem sa stam mai mult pe afara. Numai sa se incalzeasca vremea, nu ?
ticka, noi nu avem DVD, dar va fi urmatoarea noastra achizitie, cand ne-o vom permite. Chiar vrea sa vada Cristina basmele ce le citim pe ecranul tv-ului.

Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Pana la DVD, Alex se uita la desene pe calculator, dar ca sa nu fie nociv, am investit intr-un monitor plat cu plasma (dureroasa investitzie.... mai bine DVD )
cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nina, Bianca a inceput inotul la 4 ani si 8 luni. La scoala la care face ea, nu se primesc copii decat dupa 4 ani jumate- Ea era aproape cea mai mica, intr-o grupa de 7 copii. Primele 15 sedinte a fost...greu:-( Plingea ca nu poate:-(.Asta pina intr-o zi, cind a "premiato" cu un "calut de mare".Asta e simbolul aici, pt cei care stiu sa inoate Crowl, iau un obiect de pe fundul bazinului si sar de pa marginea bazinului......Apoi, s-a schimbat "situatiunea":-) Si acum, ma intreaba zilnic, cind are curs de inot.
Deci, ea a facut un curs de 20 sedinte, cite 3 pe sapt.(300 euro cursul) Acum face un curs de intretinere, unde intata sa inoate liber, apoi pe spate (azi am avut o supriza tare frumoasa, ca inoata dupa 3 sedinte, superb pe spate:-)) .....Cursul asta e in felul urmator: platesti 4 sedinte a 40 min. sedinta (15 euro/4o min) . Daca mai vrei, mai continui, daca nu, le faci pe astea 4 si gata. Noi vom continua, cel putin inca 9 sedinte.
E singurul sport care i-i place, si s-a dezvoltat f. frumos, de cind face inot. Eu am mai mers si extra cu ea la piscina, si inoata f. bine pe sub apa.

Si Bianca e fun Tom si Jerry.....si nu numai: Heidi, Laura´s Stern (steaua Laurei), Sponge Bob Schwamkopf (un desen cu un maimutoi cu cap de buret), Finding Nemo ...........

La gradi se joaca f. bine cu copii, si nu sta de "fusta" educatoarei!

De maine intru in "foc-continuu" pt simbata, cind copii vor veni costumati de carnaval:-) Sper sa iasa bine!

Duminica e carnaval pe strada, luni si marti la gradi! Asa ca..urmeaza poze:-)!

Va pupacim

minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt,

Andreia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Carnaval frumos va dorim si asteptam pozne!!!

Mergi la inceput

Andreia, multumesc pt. raspunsuri !
Peste 2 ani, am sa caut sa o duc si la inot pe Cristina. Eu nu stiu sa inot dar mi-as dori sa stiu, pt. ca imi place apa, dar nu am avut ocazia sa invat sa inot ! Vreau ca mititica mea sa stie sa inoate !
Carnavalurile astea sunt in ton cu cel din Brazilia ?
Ce personaj va fi, Bianca ? Asteptam poze !
Pupici si pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, sa stii ca bine, nici eu nu stiam sa inot. Pluta si....putin "liber"......dar, cind Bianca imi spunea ca nu poate, am fost cu ea la piscina de citeva ori, ca sa exersam ceea ce invata la curs. Si atit am repetat "Kreis-Frosch" (e miscare pt Crowl: intai faci cerc cu mainile, apoi dai din picioare), ca ........am invatat si eu:-)) Sia cum, inot cot la cot cu Bianca, desi.......ea are mai multa rezistenta decat mine!

Carnavalul aduce cu ce e in Brazilia....desi acolo nu am ajuns:-( Duminica iesim pe strada si trec "care" cu oameni costumati in fel si chip, care danseaza si arunca, spre bucuria asistentei, bomboane,m ciocolate, mingiute, etc............

Bianca maine are Pirattenfest, sarbatoarea piratilor, si va fi........."pirat":-)) Vedeti pozele:-)

Simbata la ziua ei, si apoi luni si marti la gradi va fi "fluturas". Pun niste poze de la carnavalul de sapt. trecuta de la prienenii nostri de la gradi, ca ei s-au garbit cu carnavalul, dar si de la caernavalul de anul trecut, cind intr-o zi a fost "gargaritza" si in alta "clown"!!!! Le gasiti in albumul "minunea mea - Carnaval". Speram sa va placa, pina luni-marti, cind punem altele noi:-)!

minunea mea
Petrecerea de 5 anisori, cu copii de la gradi St.Wendel - Frankfurt,

Andreia

Mergi la inceput

Andreia, merci pt. ideea de a invata sa inot o data cu mititica mea !
Am vazut-o pe Bianca in cele 3 costumatii de carnaval. Este tare dulce, in fiecare ! Si ce a mai dansat fluturasul tau ! Costumele sunt inchiriate ?
Mi-ar place sa fie carnaval si la Cristina, dar inca nu am auzit nimic.
Ieri am fost din nou la patinaj si Cristina a inceput sa patineze si singura ! Face cativa pasi si aluneca un pic...
Ce mai fac ceilalti capricornutzi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

se mai primesc capricorni?
baietelul meu, Stefanut, nascut pe 18 ian 2006.
are asadar aproape 2 luni si intr-adevar am observat deja ca e hotarat, ambitios dar si f atent, concentrat si tare, tare afectuos - mai ales mamos!
sa creasca mari, frumosi,sanatosi si norocosi toti capricornii si nu numai!

strumfi2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna !
Abia am venit pe forumul asta,ce credeti, din cauza unui baietel nascut la 06 ianuarie 2003 .Pe langa ce ati spus despre copiii capricorn ,mai pot adauga :foarte sensibil si introvertit.Am sa va dau si niste pasaje din temele astrale ale capricornului ,sa vedeti cu cine avem de-a face .
Am uitat sa va spun numele lui , Louis Ioan .
pe curand

Mergi la inceput

Buna venit Rdi si strumfi....mai, vedeti ca suntem pe la partea a 4-a deja........adica aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157

Mergi la inceput