mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Si eu pe lista!
LuminitaB DPN 6 decembrie cu BB

LuminitaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETELE..., am si eu o intrebare: de cateva zile fac la wc kk, de culoare verde inchis, si nu ma simt nici foarte bine, am stari de voma, si de lesin, nu prea mai pot manca orice; voi ati patit-o? De la ce-o fi????
Astazi am fost la MUnicipal sa-mi faca cultura din col, si a fost ok, nu inteleg de ce rezultatul e gata intr-o saptamana, dar, in fine, nu asta e important....
Mai am o intrebare la tine TRY, dar nu numai: cum pot afla daca s-a intors copilul?????? TRY tu spuneai ca dupa acele exercitii, la trei zile s-a intors inapoi...cum ti-ai dat seama??? Numai prin eco, se poate afla, sau si doc., prin palpare isi da seama?????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

onitza, stiu ca schimbarea culorii la kk in verde-negru este de la medicamente pe baza de fier... acuma, nu stiu, sper sa fie de la asta, ce medicamente iei?!

lumi, bine-ai venit! cum il cheama pe bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Simona, daca ma apuca noaptea trebuie sa ma duc la Municipal, sa ma internez, sa ma vada medicul de garda si de-abia dimineata la 6.30 pot sa-mi sun medicul. Asta daca nu cumva am nascut pana atunci.. Mie, spre deosebire de Gandacelu, mi-a spus doctorul clar ca nu vine noaptea (asta pentru ca l-am intrebat eu). Si mie mi-a spus la fel: ca isi da el seama cand trebuie programata cezariana in asa fel incat sa nu intru in travaliu. Problema mea este ca bebelusul este mult mai mare decat varsta lui gestationala si asta inseamna ca doctorul meu considera (pe buna dreptate de altfel) ca eu sunt in 36 de saptamani, dar de fapt bebeul este dezvoltat deja de 39. Si ce ma fac daca, fiind asa de mare, vrea sa iasa mai devreme? Are deja peste 3 kg.. Azi noapte am visat ca mi se rupsese apa noaptea si parea totul asa de real.. Dimineata nu-mi venea sa cred ca nu era patul ud :-)))
Cat despre sala, eu vreau sa merg sigur la Henriette (pe Splai), dar asta dupa vreo 3 luni (cand o sa am si bona la copil).

Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

GANDACICO, iau tardyferon si magneziu ..e posibil sa ai dreptate...te ca tu mereu ma linistesti...apropo, de unde pot cumpara eu un colac, acum in ...noiembrie?????
Fetelor, daca aveti o stare mai proasta sau chiar depresie...va recomand cu caldura...DUCU BERTZI, vocea lui de inger face minuni...asa cum mi s-a intamplat mie acum....bine ca si Miche e avut partea ei de contributie, recunosc, ...te pup Miche...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by onitza

FETELE..., am si eu o intrebare: de cateva zile fac la wc kk, de culoare verde inchis, si nu ma simt nici foarte bine, am stari de voma, si de lesin, nu prea mai pot manca orice; voi ati patit-o? De la ce-o fi????
Astazi am fost la MUnicipal sa-mi faca cultura din col, si a fost ok, nu inteleg de ce rezultatul e gata intr-o saptamana, dar, in fine, nu asta e important....
Mai am o intrebare la tine TRY, dar nu numai: cum pot afla daca s-a intors copilul?????? TRY tu spuneai ca dupa acele exercitii, la trei zile s-a intors inapoi...cum ti-ai dat seama??? Numai prin eco, se poate afla, sau si doc., prin palpare isi da seama?????

Onitza, kkuta verde inchis este sigur de la fier, deci daca iei Tardyferon, el e vinovatul. Insa starea de lesi si voma probabil ca o ai de la nepapat. Hraneste-te cum trebuie si nu mai papa doar eugenii ca te anemiezi de tot.
Daca bebe s-a intors se va vedea la eco, dar si dr prin palpare isi da seama de pozitia lui bebe. La mine dr nici nu apucase sa vada la eco si din palpat mi-a spus exact cum este plasat bebe (caputul in jos si cu spaticul spre stanga).

Eu azi am terminat cursurile de preagatire pt nastere, gata mi-am luat o grija, sunt doxa de teorie, dar sa vedem cat vom putea pune in practica. Acum am intrat sa vad ce se mai petrece pe aici si vad ca e cam pustiu.

Ele, scumpica si frumusica tare Denisuca. Sa-ti traiasca, sa fie cuminte si mancacioasa, somnoroasa vad ca e (din pozici)

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Fetelor, ma doare rau intre picioare (nu la pitpalac, ci oasele). Abia mai merg...Cat tine chestia asta, aveti idee?

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, dama ti-a raspuns deja la intrebare. Doctorul e capabil sa isi dea seama de pozitia lui bebe pri palpare. Eu nu am stiut niciodata clar care e pozitia lui, mereu am avut dubii, insa am intuit de cateva ori. Eu eco nu am facut decat 2 in trim. III si anume dupa ce eram deja in sapt. 37 si medicul a vazut ca bebe nu se mai intoarce a zis: hai la eco. Insa pana am ajuns la eco bebe se intorsese cu capul in jos, spre bucuria mea. A doua eco am facut-o dupa o sapt. din intamplare: au uitat sa-mi inregistreze pe caseta si ecografista m-a mai chemat o data pt. 10 minute cat sa-mi inreg. pe bebe pe caseta si uite-asa am avut noroc sa-l mai vad o data.

Dama, eu durere de oase am avut si mi-a trecut si iar a revenit si iar a trecut. E posibil sa te tina pana nasti. Momentan parca nu ma mai doare nimic, parca zici ca nu se apropie nasterea, ci-mi intru in starea mea naturala. Poate si pentru ca in ultima sapt. am iesit foarte rar din casa si am terminat si toate treburile, practic nu mai am ce face si cam zac in casa, asa ca-s superodihnita.

Bebe tot nu vrea s-apara, nici astazi n-o sa nastem (doar daca nu cumva mi s-o rupe apa, asta chiar n-ai cum s-o intuiesti asa de dimineata), dar in rest ma simt aproape perfect. Cu rabdarea stau mai prost. Maine mergem la nenea dr. sa vedem ce ne zice si cand ne programeaza pt. inducere in cazul in care nu vine bebe de la sine.
Deja ma suna toti, ma intraba toata lumea.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Try, poate maine ne anunti ca ai pus de nascare ca tot te duci la nenea dr. Imi dau seama ca deja te-ai cam saturat de asteptat, dar cum spuneai si tu apa se poate rupe si acum si la noapte oricand. Iti tin pumnii si sa dea Domnul sa se intample cat mai curand pe cale naturala ca sa nu mai faci inducere.

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

diana bafta multa maine si mult succes la intalnirea cu bebelushul vostru. ce fericita esti!!! abea asteptam si noi sa ne intalnim cu bebe, insa sa mai stea acolo cumintel cam .... hm... cel putin 3 saptmani..de fapt cam 4 ca sa fie 37 implinite.

camy_s cred ca iti este greu, dar bine ca ia rezolvat cu a ta soacra si cu camera de suravegehre...

ma bucur ca bits se ismte bine chiar ma gandeam la ea.

gandacico..mai stai asa..vrei sa nasti acum?

pe mine tot spatele ma manaca de durere... junghiul de sub omoplat de fapt ...

cine mai naste? mei ce se mareste listutza cu mamici...

abea astept sa trecem toate la bebelushi de nov - dec 2004

anne-marry 34 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput