mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 3

try spune:
Diana, recuperare usoara dupa cezariana, bebe sanatos si voinicel, mancacios si somnoros noaptea. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

anne-marry spune:
mei dar ce cuminti sunteti....ce ati patit? ca alte dati umpleati subiectul intr-o zi si acum tine cate 2-3 zile unul.
nimeni pe aici?
anne-marry 34 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

simonacip spune:
Onitza, intr-adevar de la tardyferon, eu nu am mai luat sapt asta (din cauza ), si imediat s-a deschis la culoare...
Eliza, si eu cam tot dupa 3 luni vreau sa merg la sala, mai devreme nu prea am cum, poate mergem impreuna....e altceva cind mergi cu cineva. Eliza, poate ar fi mai bine sa ti se rupa apa, cindva in timpul zilei, din mom ce bb e atit de mare....ca probabil ideea dr. nu ai cum s-o schimbi. Nici dr mea nu e de acord sa-mi provoace nasterea, desi as fi vrut sa scap de stresul de a nu sti cind ma apuca si cum....iar David este si el maricel si simbata intram in sapt 40. Termenul meu este 6 Nov, pt ca este si el mai dezv. cu o saptamina, dar uite ca nici bb nu tine cont totusi...si face cum vrea el.
Try, cind ma uit cit astepti, eu nu mai pot deja. Miine am si eu vizita la dr, sunt tare curioasa daca am dilatatie , la cite contractii am avut in ultima vreme. Eliza, eram cum erai tu la curs atunci, cu burta contractata in toate modurile ciudate, bb prins in contractie in moduri ff. ciudate.
Anne Marie, sunt si eu pe aici...si le invidiez pe cele care deja au nascut, Camys, Bits...Vreau si eu.
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

simonacip spune:
Fetelor, eu am o stare de epuizare, de oboseala, nu stiu de la ce mi se trage...Parca muncesc din greu si nu maninc nimic, asa ma simt....Macar daca ar fi asa, as stii de unde mi se trage, dar nu e asa...
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

Moss spune:
fetelor, nu am timp sa stau prea mult pe forum pentru ca abia am venit de la spital astazi !
Am nascut pe 31 Oct. dimineata la 01.10 prin cezariana de urgenta, desi era programata a doua zi. Mi s-a rupt apa Sambata seara si intr-o jumatate de ora au inceput contractiile ! Colul era inchissi nu dadea semne ca s-ar deschide. Operatia a decurs foarte bine...am avut un medic excelent si totul a fost bine.
Bebelina mea este foarte frumoasa si foarte cuminte. S-a nascut la 3 kg si 50 cm. Este perfect sanatoasa, am vazut-o imediat ! Laptele a venit luni seara ( 01.11.) si asta pentru ca am pus-o pe maimutica la san imediat pentru a-mi deschide canalele.
Eu m-am dat jos din pat duminica seara insa eram putin ametita. luni am inceput sa merg singura. Nu am avut nici-un fel de discomfort dupa anestezie ( rahie )
Bebelina mea este o mancacioasa mi-a terminat sfarcurile, motiv pentru care acum alaptez cu protectie de mameleon. Am lapte destul si singura parte neplacuta este ca trebuie sa a mulg dupa alaptat.
bb este cuminte, doarme foarte mult si mananca bine. azi va fi prima noapte cu ea si speram sa se comporte bie.
de la spital ne-au recomandat sa-i facem baita chiar daca nu i-a cazut buricul.
acum va las ca mai am trebuta.
va pup,
cristina mamica Alexiei

raluca.gabriela spune:
Diana,iti tinem pumnii maine, sa fie cat se poate de usor si de bine!
Luminita, bine ai venit! Mai spune-ne despre tine, ai mult de recuperat :)
Roserb, nu te supara, te rog eu ceva mult de tot: pup-o si pe Bianca si rasfat-o si pe ea atat cat te lasa Mihnea, da? pupici...
Gandacico, ce e aia BUSHULICA???
Moss, bine ai venit, esti o norocoasa, sper sa am si eu bafta ta. Pupici tie si maimuticii.
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

ioana_du spune:
Dragele mele, iata-ma si pe mine, din ceata! Abia am reusit sa-mi pun net. Din pacate sint inca pe dial-up, asa ca....
Sa incep cu felicitarile pentru noile mamici, sa va fie puii cuminti si rasfatati, ca asa e frumos!
Eu sint binisor, plictisita peste masura de atata stat in pat, dar mult a fost, putin a ramas! In saptamana 37 imi scoate medicul cerclajul, si dupa aia... cum o vrea Bianca ! Ma indoiesc ca va mai sta ea prea mult in burta, ca deja e tare nerabdatoare! Da din picioare, din maini, din cap, din tot ce poate!
Sper ca sinteti cu toatele bine si sanatoase. O sa incerc sa mai intru asa, printre picaturi, dar e cam greut. Statul pe scaun e greu spre imposibil, dar voi incerca din rasputeri. Pana atunci va pup pe toate, si sa aveti grija de voi!
Ioana si Bianca pui
in sapt 34 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

try spune:
iti zic eu ce e: e un Bush mai mic, adica un Bush junior.
Pai gandacelu', n-am mare lucru a spune. Eu sunt cam anti-politica lui bush, asa ca nu ma pre acoafeaza pe mine personal. Cat de bine sau de rau este ca a iesit tot el... habar n-am. Nu prea am urmarit campania, asa ca nu prea stiu ce oferea Kerry in schimb. Am preocupari mai "inalte" in ultima vreme: sa fac un bebe
[D:]
Luminita, bine-ai venit printre noi. Unde-ai fost pana acum?
Simona, nu-mi mai spune de rabdare... prost e ca nu mai gasesc cu ce sa-mi umplu timpul. Afara nu mai am voie sa ies (interdictie de la sotul care nu vrea sa nasc prin metrou sau prin vreun mall), asa ca trebuie sa ma multumesc cu ce gasesc prin casa. Dar am terminat si prin casa de facut una alta, nu mai stiu cum si ce sa fac. As croseta ceva, dar n-am material si andrele cumparate. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

anne-marry spune:
moss bine ai venit acasa ... fericit-o
fetelor ia uitati aici la o faza...www.haz.ro/index.php3?ce=video" target="_blank">de ras la a doua imagine cea cu URSUl..este bestial spre sfarsitul videoclipului cum danseaza urusl si ii trage tipului un sut cu spatele....vedeti ca mai sunt si alte iamgini..sper sa nu fie ceva ..."nelalocul" lui ca inca nu am apucat sa le vizoinez. dar aia cu ursul.....m-am umflat de ras si eu si toti de pe aici...
anne-marry 34 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA