mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 4

monica-elizabet spune:
fetelor, va pup si va urez noaapte buna...mi s-a facut cam somnic desi am tras un pui de somn si azi la pranz....
diana, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine maine.
try sa ne anunti daca ramai maine la dr...parca asa am inteles ca mergi la control nu?...s-au m-am ramolit.
am fugit....pupici
monica

try spune:
Merg la doctor, Monica, insa la cabinetul lui, nu la spital. Oricum nu-mi face tuseu vaginal ca sa poata aproxima cat mai dureaza, e controlul obisnuit si probabil punem tzara la cale pentru inducere. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Gandacico, ce e aia BUSHULICA???
spuse raluca, gandindu-se: dar cand a nascut gandacica??!!

ai ca m-am ras, ca eu credeam ca te referi la cum l-au alintat fetele pe kenzo: bucalos, carnacios... nici nu mi-a trecut prin cap ca te referai la mesaju cu alegerile din america!

FELIS spune:
Hopa si eu!...
Am dormit de pe la 20 la 22 si acum cu treaba!
Pemtru cele care nu vor avea somn, eu lucrez si sunt cu ochii pe voi!...
MOSS ... bine ai venit acasa si tu si bebelina. Mabucur ca ai lapte!...
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

fulguletz spune:
cam slabutza miscarea pe aici...unde v-ati ascuns cu toatele?
lume noua...bine ai venit pe ultima suta de metrii, Luminitza!
Moss, ma bucur ca esti bine tu si bebelina si asteptam poze..cum te simti in postura de mamica?
try, Alexutzu tau nu se da deloc batut...incearca sa-l mai stimulezi cu ceva...sau o lasi pe Simona inainte?
eu am fost la curs, mama mama si ce am mai respirat pe acolo si ce de exercitii am mai facut...ma uitam la colegele mele de suferinta si mi se pareau tare caraghioase puse in diverse pozitii si ma gandeam ca si io-s la fel ...
in alta ordine de idei, eu incep sa-mi pierd rabdarea si mi se pare cam mult 40 sapt. pentru o sarcina..intru in greva...
mi-am tras azi pozici noi !
inainte de a face pozele mi-am tot adunat si imprastiat burta si ..vedeti voi ce a iesit
cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

FELIS spune:
FULGULETZ ... f frumoase poze!!... Da eu cred ca ai burtica mai mare decat a mea!!
M-ai omorat cu peisajele!!!!!!!!!!!...
Deci aceea e fereastra prin care admiri luna? ...
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

dama spune:
Fulguletz, mama, dar eu iar ma supar pe tine. Esti prea scumpica cu burtica aia mai mare ca tine Pai burtica ta arata ca ar cam fi cazul sa nasti, nu ai tu acolo numai 35 saptamani.
Ah, ai fost la curs...chiar ma gandeam sa te dau disparuta Daca ai fost la exercitii atunci e bine, m-am linistit...credeam ca mi-ai luat-o inainte si eram pregatita sa
.
38 saptamani
pozitze

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by FELIS
FULGULETZ ... f frumoase poze!!...Da eu cred ca ai burtica mai mare decat a mea!!
M-ai omorat cu peisajele!!!!!!!!!!!...
Deci aceea e fereastra prin care admiri luna? ...
aia e fereastra cu pricina...

felis, io sunt curioasa cine va naste prima din noi doua ca avem acelasi UM si acelasi DPN..eu as vrea sa scap prima, prin sapt. 38 (daca se poa)..dar nu se stie daca si Davidut al meu vrea...

poze

dama spune:
Moss, bine ati revenit amandoua si ma bucur ca ai laptic pt papacioasa ta mica si dragalasa. Vrem si pozeeeeeeeeeeee...38 saptamani
pozitze