mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

- ce ziceti de ceaiul acela de care zicea mona, ... care scurteaza travaliul....
- cam cu cat timp inainte de nastere ati pierdut dopul? sau mai bine zis cam cu cat timp inainte ...

anne-marry 34 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by Mona_B

Stiti cumva cate cani se beau pe zi din ceaiul ala miraculos din frunze de zmeur despre care tot aud ca ajuta la scurtarea travaliului?
Mona sapt.36

2 cani pe zi.
io beau...vom vedea si ce efect are...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

pai fulgu stai asa: se ia de la plafar...presupun, si se beau 2 cani pe zi incepand de cand? eu am crezut ca inainte de nastere....deci se poate bea cam d cand? si cum? indulcit ori ba? ce gust are? ... nu este risc sa duca la nsater preamtura daca il bem de pe acum? adcia..zic si eu...ce efect are el peste 1-1.5 luni daca il bem de pe acum? sau zi-mi si mie ce si cum sa ma dezmeticesc ca zau as incerca si eu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Salutare burticute,
Suntem in concediu prenatal si de astazi o sa fim activi pe forum.
Eu si bebi al meu (baietel) suntem in saptamana 36 si, slava Domnului, nu avem nici o problema. Am avut o sarcina foarte frumoasa si usoara, iar dorinta noastra cea mai mare este sa avem si o nastere la fel...

bumbacel si bebi 36 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ce de burtici noi aparute...fetelor va urez la toate bun venit, saricini si nasteri usoare! si bb-ei sanatosi!

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Anne-marry, deci : ceai din frunze de zmeura.
Acest ceai l-au recomandat moasele la cursul de pregatire pentru nastere, la care merg eu. Se bea cu 6 sapt. inainte de nastere, deci incepand cu sapt. 34.
In plus, am tot citit despre el si pe DC si pe internet.
nu are gust nasol, se bea ca un ceai obisnuit (se face infuzie: adica in apa deja fiarta se pune ceaiul si se tine 10 minute acoperit).
Sincera sa fiu, cred ca, daca il bei doar cu cateva zile inainte de nastere, nu are nici un efect..

aprpos: eu il beau din sapt. 32 si inca nu am nascut!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel

Salutare burticute,
Eu si bebi al meu (baietel) suntem in saptamana 36 si, slava Domnului, nu avem nici o problema. Am avut o sarcina foarte frumoasa si usoara, iar dorinta noastra cea mai mare este sa avem si o nastere la fel...

doamne ajuta bumbacel

pozele mele

Mergi la inceput

aaaa...si inca ceva anne-marry: se bea neindulcit!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

Salutare burticute,

BUMBACEL... bine ai venit si tu printre noi!...
Sa ai parte de nastere usoara si bb sanatos... Vad ca vei naste la Filantropia... Si eu tot acolo, dar cu alt dr.

Mai burticutze si mamicutze... da ce ne mai ingrosam randurile acum pe ultima suta de metri...

Fetelor... ... vecinii s-au hotarat sa ma faca sa nasc mai devreme... E a doua oara in 3 zile cand urc 9 etaje pe scari... Cand ies de la lift nu inchid usa bine in urma lor...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

bumbacel si elena

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

Anne-marry, deci : ceai din frunze de zmeura.
Acest ceai l-au recomandat moasele la cursul de pregatire pentru nastere, la care merg eu. Se bea cu 6 sapt. inainte de nastere, deci incepand cu sapt. 34.
In plus, am tot citit despre el si pe DC si pe internet.
nu are gust nasol, se bea ca un ceai obisnuit (se face infuzie: adica in apa deja fiarta se pune ceaiul si se tine 10 minute acoperit).
Sincera sa fiu, cred ca, daca il bei doar cu cateva zile inainte de nastere, nu are nici un efect..

aprpos: eu il beau din sapt. 32 si inca nu am nascut!

poze

aha..multumesc fulguletz ... o sa il caut si eu desi sunt in 34 de sapt..poate ca e bine, ca ar fi cu 6 sapt inainte de dpn desi eu va zic ca incepand cu 1 dec ma astept la...intalnirea cu bebe..nus...am si visat eu o chestie si la mine visele se cam nimeresc cu realitatea, si nus..am asa o idee fixa ca dupa 1 de pot naste oricnad, ca o sa fim intrati in 37 sapt. deci la termen...

pozele mele

Mergi la inceput