FIV 22

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Sunt daramata...ma intreb de ce??? am stat 2 saptamani in pat,nu mam miscat...singurul soc care l-am avut a fost atunci cu cutremurul, care am simtit niste contractii puternice. A fost culmea, azi dimineata m-am dus sa-mi fac analiza de sange asa de optimista, si acum sa vad bucuria....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Teodora imi pare tare rau. Ai facut totusi testul? Poate cine stie ... e doar o sangeare.
Nu uita, ai pierdut o batalie... lupta continua. Trebuie sa gasesti puterea sa mergi mai departe, sa-ti aduni fortele sa o iei de la capat. Trebuie sa reusim !

Tuturor care-si serbeaza ziua azi un calduros La Multi Ani! Sanatate multa, noroc, fie ca toate visele voastre sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Teodora, continua tratamentul, au mai fost fete la care s-a produs sangerare, chiar puternica, dar un embrion s-a prins, pana la urma!
Numai testul de sange poate spune!
Nu dispera inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si eu zic sa stai linistita pana la rezultatul testului din sange. bafta fetelor, va tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teodora, nu mai plange, poate totusi s-a prins unul...ai vazut ca si Denisa a avut sangerare credea chiar ca e ciclu si ultima veste pe care o avem despre ea de la Gianni este ca s-a prins totusi unul.
Fa-ti testul si incearca sa fii calma.
Sunt tare trista dar gandeste-te ca nu-i un sfarsit de drum!
Fa-ti testul neaparat ca doar sunt si sarcini obtinute normal peste care vine CM chiar cateva luni!
Sanatate si putere sa mergi mai departe, oricum ar fi!
Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Teodoran, stiu ce simti iubita si te inteleg perfect.Eu in august am avut in burtica 4 embrioni si nu s-a prins nici unul,dar iti garantez ca timpul are grija de toate.Eu acum am luat o pauza dar sa stii ca dupa sarbatori sint hotarita sa o i-au de la capat.Fii tare si ai sa vezi ca o sa iasa soarele si pe strada noastra.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai fetelor, cine stie de ce nu se prind embrionii astia? ca pe mine m-au apucat dracii! faci stimulare ovariana iti pregatesc hormonal si uterul (banuiesc) pentru a primi un bb si totusi... DE CE???

sau de ce nu se aplica sustinerea membranei oului automat?
ce-i aia numai dupa cateva fiv-uri nereusite? dar de ce sa ai cateva fiv-uri nereusite daca cu "sustinerea membranei oului" s-ar putea?

n-am putut sa dorm azi noapte, ma tot gandeam la fetele astea de azi (cu testul) si acum cand am citit de teodoran m-au apucat spumele!

Nu stiu dar daca 7 embrioni o sa "produc" pe bune, de nu-i bag pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu am avut 4 embrioni, nici eu nu inteleg de ce nu s-a prins, poate nu era bine sa vina acum un bb, dar la rimavara incerc din nou, nu ma las. Am facut testul azi-dimineata, diseara ma duc sa iau rezltatul, dar sigur e negativ, sangerarea e ciclu in toata regula. Voi spuneti sa-mi pun utrogestan in continuare, pana diseara cand o sa am rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

DA, pune-ti utrogestan neaparat! In fond, ce strica?
iti tin pumnii sa fie bine, totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc pentru urari!Sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca visul nostru al tuturor de aici!

Va doresc si voua sa se indeplineasca visul cel mare!

Teodoran ,imi pare rau!Poate ca data viitoare va fi bine!Ellena,sunt aici sa-ti tin pumnii de data acesta!Monica,trebuie sa iasa un bebe pentru prestigiul Medsanei pe Forum!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput