FIV 22

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Tia,tu mai ai embrioni congelati?Cand am fost in toamna trecuta la Ancar el era ferm convins ca mai am embrioni congelati,dar...eu trebuie sa o iau de la capat...probabil in toamna viitoare!

Sa auzim de !

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetitele!
Iar e prea multa liniste pe aici..

Mergi la inceput

Monica Elena, cum te simti?
Stii ceva de restul fetelor care au facut acum punctia+ET-ul?

O zi buna fetelor si un week-end minunat!

Laura si Lachione.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

eu ma simt f bine de fetele care au facut acuma la Medsana nu stiu nimic

Monica

Mergi la inceput

Adinutaaaa!
Mi-e frica de Ancar!

Cum ti se pare? Un tip ok, un tip flexibil sau mai obtuz?
Are rabdare sau e repezit?
Dupa ce m-au tratat cele din partea cealalta unde am fost, ca pe un "material didactic suplimentar" m-a apucat frica sa mai merg la doctori!

Mergi la inceput

Ma bucur mult pentru tine Monica, eu te-am tinut minte pe tine ptr. ca ai facut punctia chiar de ziua mea de nastere. sa dea Dumnezeu sa iasa cu niste ochisori frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

sa inteleg ca esti pacienta lui ancar si faci in lotul asta FIV?
Atunci pot sa iti spun ca esti pe mani bune si eu am fost pacienta lui anul trecut si e OK. O sa vezi cum este la punctie si la ET nu iti arde sa faci schimb de nr de telefon vrei sa stai cat mai linistita. Daca vrei sa sti ceva de FIv intraba.
Oricm la medsana sunt profesionisti si nu o sa iti para rau de banii dati. multa bafta!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Monicaaaa...baftaaaaa!!! si tuturor celorlalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

salutareee!
scuze pt absenta,am urmarit tot dar nu am mai scris am avut o problema la computer.multumesc din suflet celor care isi mai aduc aminte de mine,stiu ca am disparut fara prea multe cuvinte,problema a fost ca efectiv nu am mai avut cuvinte,am suferit destul de mult,astept cu nerabdare o a doua incercare,emotiile exista dar nu-s la fel ca prima data.cel putin acum stiu cum si cu ce se maninca totul.
singura intrebare care ma framinta pt moment este daca medicul meu va schimba ceva in protocol acum la a doua incercare sau pur si simplu va lasa soarta sa hotarasca pt mine.
cele care aveti mai multe incercari ati avut schimbari in medicatie sau proceduri?
adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina1971 spune:

Sal`tare!
1. De ce rinjeste Geoana la mine?
2. Lachione, eu nu pot sa fiu super incintata de DR.Ancar fiindca imi doresc de la un doctor sa-mi acorde mai mult timp decit o face el. Are programul f. incarcat, asa ca toate intrevederile mele cu el au fost ca la examen: el intreaba, eu raspund; mai intreb eu, daca imi mai amintesc, imi raspunde f. scurt si el . "URMATORUL!"
Sa nu te astepti sa iti explice de la sine cu ce se maninca FIV-ul. Mie cel putin asa mi s-a intimplat.Dar daca il intrebi, iti raspunde destul de amanuntit. Senzatia mea de fiecare data cind ne-am vazut a fost ca cineva numara cu voce tare in ceafa mea:"10, 9, 8, 7, ...1, 0, GATA!!"
Te sfatuiesc ca atunci cind ai sa astepti sa te sune, sa ai un pix si hirtie la indemina, fiindca ai sa notez ca la cursuri.
Ca sa-ti raspund la intrebare: este OK, dar fara timp.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput