surprize - surprize
am nevoie de ideiiii. in fiecare an de ziua iubitului meu i-am pregatit tot felu de surprize. dar in anul acesta am ramas in pana de idei. va rog ajutati-ma. astept orice fel de idee. trazite , haioase...etc
Raspunsuri
Viktoria spune:
Depinde de iubitul tau si de ceea ce ii place sa faca in timpul liber. O seara romantica in care gatesti mincarea lui preferata. Sau mergeti la munte 2 zile , ori ii cumperi un CD cu muzica li preferata.
anangel_lexi spune:
...si mai depinde si de ce surprize i-ai facut pana acum, ca sa nu se repete...
Mie-mi place sa-i mai fac prietenului meu din cand in cand cate o surpriza, fara sa fie vreo ocazie anume: uneori ii fac cate o prajitura sau ii cumpar cate un maruntis care ii face placere, cand am timp merg la el la servici neanuntata, cu o pizza, etc.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
matusica si BB Raul spune:
ma refeream la o surpriza mai traznita, ceva cu ce sa-l surprind cu adevarat. de exemplu anul trecut l-am dus la un restaurant la care stiam ca isi doreste sa mearga, dar ce a fost mai dragut a fost ca l-am dus legat la ochi intr-un taxi care ne-a plimbat vreo zece minute(am vorbit dinainte cu taximetristul pt ca restaurantul era foarte aproape de noi) si , si cu ospatarul care ne-a servit am vorbit inainte cu doua zile si stia de surpriza. cand am ajuns acolo ne-a aprins lumanari pe masa si s-a comportat excelent. dupa masa de la restaurant acasa il astepta un pat facut pe jos si in jurul patului numai lumanari. Iar acum, anul asta as vrea ceva mai traznit, mai interesant...VA ROG AJUTATI-MA
ralucoantza spune:
salutare!
iti voi da o idee pe care tot pe-aici pe forum am citit-o. rezervi o camera de hotel intr-un loc frumos, iti si ii faci bagajul iar de ziua lui il astepti in fata serviciului cu masina si o zbughiti in locul acela frumos.
si dupa aia...

![]()
ralucoantza
Cary spune:
Subscriu la ce a scris RALU! e super ideea,vezi ce hotel alegi,ca sa nu ti se zbarleasca parul dupa.
Distractie placuta si sa ne spui cum a fost.
iselin spune:
quote:
Originally posted by matusica si BB Raul
ma refeream la o surpriza mai traznita, ceva cu ce sa-l surprind cu adevarat. de exemplu anul trecut l-am dus la un restaurant la care stiam ca isi doreste sa mearga, dar ce a fost mai dragut a fost ca l-am dus legat la ochi intr-un taxi care ne-a plimbat vreo zece minute(am vorbit dinainte cu taximetristul pt ca restaurantul era foarte aproape de noi) si , si cu ospatarul care ne-a servit am vorbit inainte cu doua zile si stia de surpriza. cand am ajuns acolo ne-a aprins lumanari pe masa si s-a comportat excelent. dupa masa de la restaurant acasa il astepta un pat facut pe jos si in jurul patului numai lumanari. Iar acum, anul asta as vrea ceva mai traznit, mai interesant...VA ROG AJUTATI-MA
matusica si BB Raul
bravo!bravo!bravo!porumbeilor!
SIMONABB spune:
Gindeste-te la el cu adevarat si nu-i face un cadou pe care de fapt ti-l doresti tu ( mers la restaurant, lumanari, romantisme etc ). Astea sunt chestii care ne impresioneaza pe noi femeile, pe ei mai putin. Cum ar fi ca de ziua ta el sa te duca la un meci ?
Eu de ziua lui, vreau sa-i inchiriez o motocicleta periculoasa si poate o negresa.
http://community.webshots.com/user/simonabb
matusica si BB Raul spune:
[quote]Originally posted by SIMONABB
Gindeste-te la el cu adevarat si nu-i face un cadou pe care de fapt ti-l doresti tu ( mers la restaurant, lumanari, romantisme etc ). Astea sunt chestii care ne impresioneaza pe noi femeile, pe ei mai putin. Cum ar fi ca de ziua ta el sa te duca la un meci ?
Eu de ziua lui, vreau sa-i inchiriez o motocicleta periculoasa si poate o negresa.
SUUUUUPEEEERR IDEEA cu motocicleta!!!!
mersi mult. si el este inebunit dupa motociclete. CUM DE NU M-AM GANDIT?????????
MESI MULT MULT DE TOT
dar problema e de unde inchiriez motocicleta?
la inchirieri automobile?????
o sa caut pe net.
MIIIIIII DE MULTUUUU
SIMONABB spune:
o fac eu din faina, nuci, cacao, unt, etc
La ce te-ai gindit nebuantico ?
http://community.webshots.com/user/simonabb