"Conform uzantelor..."

"Conform uzantelor..." | Autor: cataghe

Link direct la acest mesaj

Doua subiecte au fost inchise azi pe motiv ca au atins zece pagini. Q, zici ca "conform uzantelor" subiectele care ating zece pagini sunt inchise. Din ceea ce am observat eu pana acum pe DC, daca asta este singurul motiv pt care se inchide subiectul respectiv, moderatorul care il inchide are grija sa si deschida partea a 2-a, a 3-a, etc. Ba chiar unii moderatori dau si un link de genul "continuati AICI".

Deci, care sunt "uzantele" de fapt?...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

q... credeai c-ai scapat asa usor??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Cata ,

E adevarat, in general subiectele se inchid cand ajung la zece pagini. Uneori ne mai "scapa" cate unul :)). Si e adevarat, de multe ori moderatorii care inchid un subiect deschid si continuarea. Dar nu intotdeauna. Este alegerea membrilor daca doresc sau nu sa continue o discutie. Imi cer scuze, dar la subiectele religioase pe care le-am inchis astazi nu stiam care este optiunea celor prinsi in dialog si de aceea le-am lasat (v-am lasat) posibilitatea de a deschide un nou subiect continuare; in cazul in care acesta apare, voi posta link-ul si la subiectul vechi. Asa e mai bine?
Subiectul acesta il voi inchide in primul rand pentru ca nu face obiectul prezentului forum si-n al doilea rand ca este de interes mai... limitat. Astept totusi comentarii pe PM>

Multumesc,
Q

Mergi la inceput