mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)
Raspunsuri - Pagina 8

Miche spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
eu azi noapte m-am trezit din cauza unui carcel nasol de tot care cred ca jumatate de ora m-a tot chinuit, ba ma lasa, ba ma lua...niciodata nu mi s-a intamplat pana acum in somn...a fost oribil.
am atins faimoasa greutate de 79 de kg, sapt 34 si 17,5 luate pana acum....sper sa mai fi pus si bebelina ceva pe ea...ma gandesc ca mai am destul ...oare unde o sa ajung? voi cum mai stati la greutate in aceste ultime saptamani, ati pus mai mult decat in restul sarcinii?
monica
Monica , cand te "intinzi" sa n-o faci niciodata cu varfurile intinse. E foarte important. Trage de varfuri inspre tine si intinde-te usor . Eu am avut problema asta la inceputul sarcinii si acum ..am mare grija. Ajuta si Magne B6 si Tardyferonul...(eu iau zilnic)
Referitor la greutate... eu m-am blocat la 70 kg de o luna! am cand 69 cand 70.. si totusi burta mi-a crescut in luna asta..ca o si simt ca pe in sac pe care trebuie sa-l tin cand ma intorc de pe o parte pe alta...

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

danette spune:
Bits, Moss, felicitari pentru Kenzo si Alexia!
Sa va traiasca, sa fie sanatosi, cuminti si sa va aduca numai bucurii!!!
Bits, m-am emotionat f. tare citind mesajele tale din spital... sper ca sunteti bine amandoi, ca nu ai dureri..., si sa te ridici cat de repede poti!
Moss, ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara, ca totul a decurs cum trebuie si ca esti multumita de alegerea ta!
Si eu sunt acum convinsa ca cezariana e varianta cea mai buna pt. mine, chiar si daca nu ar fi fost vorba de miopia forte...
Ieri am fost la medic, sunt destul de speriata de edemele de la picioare in special... se pare ca totusi e vorba de circulatia limfatica proasta, rezultat al sarcinii care apasa tare pe bazinul meu.
Iris are 3100 gr. si e foarte bine... am avut noroc si mi-a facut echo Doppler ( fiidca avea 4 rezidenti in cab. de ecografii). A fost o eco f. detaliata. Vorbeau mai mult in termeni de specialitate si nu am inteles eu chiar totul, ideea e ca bebe e sanatoasa!
in cazul in care tensiunea mea creste peste 14 cu 9, ma interneaza (acum am 13 cu 8). Daca nu, merg si raman in Cluj prin 10 nov. si astept acolo semnalele inceperii travaliului. Noroc ca am rude acolo si nu trebuie neaparat sa stau in spital daca nu sunt probleme speciale, ca n-as vrea sa aud (sa vad) tot felul de povesti.
Mi-a spus ca practic poate s-o scoata si acum, fiindca e destul de mare si gata formata...
Eu sper sa fie totul in regula pana prin 15 nov... dupa aia poate sa-mi faca cezariana.
Andra, iti tin pumnii!!!! ma gandesc ca acum tu urmezi...
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Dana - sapt.37
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101

Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
voi de unde l-ati downloadat?
l-am descarcat cu un program special .. daca vrei iti trimit prin mail
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
www.cd.ro/l_main.php?noinc=100&dom=tag&val=1012422" target="_blank">aici am gasit ceva de download stratan, ca m-ati omoratsi io nici n-auzisem...
voi de unde l-ati downloadat?sper ca nu ne vede frun moderator ca..........
Daca vrei iti trimit pe mail melodiile care le am eu ca cica se poate

pozele noastre

onitza spune:
Apropo de Paul Stratan, ca vad ca e ascultat...am fost la cheful sefului, acum 2 sapt. , parca si sotia lui i-a facut cadou pe Paul Stratan in persoana...asa ca l-am auzit cantand LIVE, doar el si ...chitara...nu e nici o diferenta, la voce ma refer la cum canta live si cum se aude vocea inregistrata, ceea ce e mare lucru zic eu...in schimb, vorbeste foaaaarte incet, pentru ca inainte de fiecare melodie spunea ce repr. pt. el acea melodie sau povestea ceva ce avea leg. cu subiectul melodiei...multi dintre noi, nu-i intelegea ..."graiul"
Sa va spun si despre mine acum: de dimineata am fost la medcul oftalmolog, si in urma controlului, doc. s-a dovedit foarte surprins sa vada ca NU MI-AU CRESCUT NICI UN PIC DIOPTRIILE IN TIMPUL SARCINII!!!; nu-mi venea sa cred, asa ca am luat-o ca pe o minune dumnezeiasca si c ape un semn ca poate ar fi bine sa nasc natural...stiti ca eu eram aia care nu se putea hotari cum sa nasca..
mai ales ca doc. si-a dat ok, si m-a asigurat de 3 ori!!!! ca ochiul rezista sigur la nastere si ca am retina foarte buna, si ca nu e nici un pericol; mi-a mai zis ca daca vreau, imi da hartie sa nasc prin cezariana, dar ...am refuzat...incerc natural...dar acum depinde muuuult si de bebe sa se intoarca, ca e in picioruse ...
Cu Dumnezeu inainte si sper sa nu regret alegerea facuta...doc. oftalmologa, mi-a zis ca daca doc. mea ginecologa e adepta periduralei, sa inerc natural...asa ca , nu-mi ramane decat sa vorbesc cu Paul sa se intoarca!!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

onitza spune:
Fetelor, am luat pana la urma de la DALIN, mi s-au parut ok, si PAMPERS, avem de gand sa incercam si LIBERO, ...avem tot timpul din lume...
Vi se intampla sa va opreasca lume pe strada si sa va spuna ce aveti???? Mie mereu cand ies ma opreste cinva, si -mi spune, de fiecare data corect...aveti baiat, nu???? parca ar scrie pe fruntea mea....ce am...
Sau ma intreaba o baba azi in autobuz: Te duci la spital? nu intelegeam ce ma intreaba, apoi mi-am dat seama...ma interba daca nasc , ...am ramas blocata, i-am zis ca nu nasc atunci, si a rams uimita, mi-a spus sa numai ies din casa, sa nu ma pauce nascutul pe strada...imi venea sa zic: baba nebuna, abia intru in sapt. 36, lasa-l sa mai stea un pic si daca se poate, il roaga mama sa se si intoarca...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

monica-elizabet spune:
onitza si la mine isi da lumea cu presupusul...si cunoscuta si necunoscuta si chiar ma distreaza, cei care ma stiu inca de la prima sarcina imi zic ca sunt schimbata mult fatza de cum eram atunci si ca sigur o sa nasc fetitza, dar cei care nu ma cunosc imi zic ca am burta de baiat...la eco mi-au zis de doua ori ca e fetitza....asa ca-i las in pace sa comenteze linistiti...fiindca ce-o fi tot puiutzul meu drag o sa fie.
fetelor dar vad ca nu e chiar asa multa agitatie pe-aici cum a fost ieri cand a nascut bits-ulica. roxana ai vorbit cu ea, cum se simte?
va pup si va urez toate cele bune
monica

raluca.gabriela spune:
Ah, ce ma ucide pe mine cate o baba d-asta... Mai ales ca MARIA mea a fost Marie din prima clipa in mintea mea, nici n-am gandit o secunda ca ar putea fi un Marinel... Ei, si cu toate astea, si la birou si pe strada imi zicea lumea: "eh, lasa, tu faci baiat". Doamneeee, ce ma enervam.
Cel mai rau ma speriau tigancile de prin piete: "sa ai un flacau frumusel, ia uite ce dolofan se face" si isi roteau ochii bulbucati pe burta mea...
Pe scurt, dintre toti oamenii care mi s-au adresat pana acum, unul singur, liftiera de la policlinica, mi-a zis asa, pe sufletul meu: "ce fetita grasuta aveti, se vede pe burtica"...
MARIA MEA E CEA MAI FETITA DE PE PAMANT!!!!!!
sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by onitza
Sa va spun si despre mine acum: de dimineata am fost la medcul oftalmolog, si in urma controlului, doc. s-a dovedit foarte surprins sa vada ca NU MI-AU CRESCUT NICI UN PIC DIOPTRIILE IN TIMPUL SARCINII!!!; nu-mi venea sa cred, asa ca am luat-o ca pe o minune dumnezeiasca si c ape un semn ca poate ar fi bine sa nasc natural...stiti ca eu eram aia care nu se putea hotari cum sa nasca..
mai ales ca doc. si-a dat ok, si m-a asigurat de 3 ori!!!! ca ochiul rezista sigur la nastere si ca am retina foarte buna, si ca nu e nici un pericol; mi-a mai zis ca daca vreau, imi da hartie sa nasc prin cezariana, dar ...am refuzat...incerc natural...dar acum depinde muuuult si de bebe sa se intoarca, ca e in picioruse ...
Cu Dumnezeu inainte si sper sa nu regret alegerea facuta...doc. oftalmologa, mi-a zis ca daca doc. mea ginecologa e adepta periduralei, sa inerc natural...asa ca , nu-mi ramane decat sa vorbesc cu Paul sa se intoarca!!!!!
iubita, o alta minune intamplata cu mine: la nastere mi-au scazut dioptriile cu 1 "grad"

am nascut natural! ceea ce voi face si acuma!

monica-elizabet spune:
fetele, am vorbit acum cu andreea, e bine sanatoasa si voioasa, poate vine mai tarziu pe aici sa vorbeasca cu voi.
va pup
monica