mamici de noiembrie decembrie 2004 ( 82)
Raspunsuri - Pagina 9

fulguletz spune:
fetele ...tocmai am primit un mail de la Bits : e bine si ea si Kenzo (apropo mi-a trimis si poza cu voinicelul si e tare tare scump), abia asteapta sa ajunga acasa , o perioada de timp nu va mai avea acces la internet si ureza celor care urmeaza "nasteri usoare!" si tuturor multi pupici... cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

fulguletz spune:
am pus si poza cu Kenzulica ...la mine la poze, adicatelea
aici cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

gandacelu spune:
Doamne ce frumos este! mi-au dat lacrimile! si nu e chinezoi! seamana cu bitzone!
bits, a meritat, nu-i asa?!

Eliza5 spune:
Tocmai am venit de la doctor. Baietelul este intr-adevar mare pentru varsta lui ("arata" de 38 de saptamani +..) asa ca doctorul meu a zis ca s-ar putea sa fie diabet gestational. Maine fac niste analize si trebuie sa beau chestia aia oribila (glucoza?). Eu sper sa nu fie diabet gestational, poate pur si simplu este el mai grasutz :-)
I-am zis doctorului meu ca nici nu ma gandesc sa nasc fara el si m-a asigurat ca nu o sa ma apuce nasterea asa de brusc, ca cica sunt semne (presiune in burtica, dureri, etc.) care or sa ma avertizeze din timp si o sa am timp sa il anunt. Va spusesem eu ca nu vine noaptea daca ma apuca pe mine..
Asa ca a ramas ca, daca nu se intampla nimic intre timp, ma mai duc martea viitoare la el si atunci programam cezariana. In maxim 2 saptamani de acum nasc :-)
In plus, am colul intredeschis asa ca trebuie sa stau cuminte si sa renunt la shofat..
Onitza, eu de fiecare data cand intru intr-un magazin am parte de "conversatii". Interesant e ca toate vanzatoarele si-au dat seama ca am baiat :-) Adevarul e ca burta mai tzuguiata ca a mea eu nu am mai vazut :-) Mie imi place, oamenii se lumineaza la fatza cand ma vad atat de ... insarcinata :-) si simt nevoia sa intre in vorba cu mine. Pe mine nu ma deranjeaza :-)
Eliza - 36 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

loredanap spune:
doamne e un dulce bebe kenzo si tare bolfosel(numai bune bolfutele de rontait)te pup bits
SA VA TRAIASCA MINUNEA!!!!
LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Bobita spune:
URAAAAAAAAAA!
Bebe Kenzo semana cu bits.
Bobita, 32 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

gandacelu spune:
miche, adriana, astept un mail de 10 ore!!!
voi va verificati inboxul de pe forum vreodata??!!

andreap spune:
Buna va spun si eu dupa lupte seculare!Am venit la Monica si m-0a pus la curent cu noutatile.Felicitari fetelor care au nascut!Bits, frumos BB!Sa-ti traiasca , sa creasca mare si sanatos!Moss, si tie felicitari, si Jasminei, Roserb..si daca am uitat pe cineva, iertati-ma.Sa fiti sanatosi si voi si BBicii.
In rest, eu nu pot sa intru ca pe dial-up internetul meu nu prea vrea.Noutati?Vinerea trecuta am fost la doctor si era gata-gata sa ma opreasca in spital, ca mi-a gasit tensiunea 16 cu 9.Noroc ca intr-o ora mi-a scazut la 14 cu 9 si m-a lasat sa plec, dar daca intervine ceva sa-l sun.In ultimele zile am avut 13 cu 9, ceea ce nu e tocmai rau.Joi merg din nou la doctor ca e de gareda.Cand a vazut ce tensiune am, mi-a spus ca duminica pe 7 imi provoaca nasterea.Acum ca a revenit cat de cat la normal, cred ca mai asteptam, desi pe 10 am 40 saptamani.Fata mea nu da semne ca vrea sa iasa(dupa cum spune doctorul).Mi-am cumparat trusa de epidurala(deci pana la urma incerc sa nasc normal,mi-am facut curaj)Daca nu o sa pot, imi face cezariana(mai ales daca se mentine tensiunea marita).
Mai stau putin pe la Monica si poate mai intru sa va salut
Va puypic dulce pe toate, mi-e dor de voi(mor de ciuda ca nu pot intra pe net)si sper sa vorbim mai des.
Si,,am pus poze de la 37 saptamani
Andreea38 saptamani+BBlina

andreap spune:
Iar adresa este:
http://community.webshots.com/user/andreap124
Zapacita mai sunt!!
Andreea38 saptamani+BBlina