La France (22)
Raspunsuri - Pagina 6
nadine2004 spune:
Va multumesc mult tuturor pt sfaturi!!! M-am linistit pt moment! Eu credeam ca exista un vaccin, ceva! O sa am grija, dar mai mult mi-e teama pt cand o sa merg in Ro ca ai mei parinti au pisica si, in plus, o trateaza ca pe un copil, desi ea mai face si cate o escala prin pod, dupa soricei..
Vb mai tarziu ca acum plec la curs!!
O zi frumoasa!!
oLo spune:
Pt Oana, si celelalte fete care cauta scaune de masina: poate ca oferta http://www.radins.com/echantillons.php?rub=14&this_page=2 vi se va parea interesanta ;)
Mihaela
Anaïs & Emma
geo spune:
Scumpo, subscriu la ce a zis Otilia....
cu flori la clinica....e un gest frumos dar pana si in Romania stiu ca florile le pun cat mai departe de lauze ca sunt purtatoare de germeni....mai bine ii duci cand e acasa, ce sa mai care si ghiveciul cand se duce acasa...
De mancat....dupa operatie pe burtica...o sa o inceap cu un regim in care nu are voie fructe....depinde ( oricum NU banane....care constipa...)
Mai bine i-ai lua o carte despre cresterea copiilor, sunt o gramada in magazin si jucarii pt bebite. Daca o vizitezi si acasa poti sa ii duci cate flori vrei dar sa ii spui sa le tina departe de ea si de camera bebitelor , sa schimbe apa la flori sotul ei...
Va pup:) tb sa plec ca mi se arde gulasul...si il las pe barbat cu burta goala in seara asta :)))
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
dama spune:
quote:
Originally posted by liliprejbeanu
Acum vine intrebarea mea: Ce se duce de obicei la 'lauza' la clinica? Flori, fructe (care?),... Dar la nazdravane?
Flori, da, fructe, daca e vorba de cezariana, nu, poate doar niste banane, dar si alea dupa 1-2 zile. Noua chiar azi la cursul de pregatire pt nastere ni s-a spus ca putem primi flori, dar sa nu fie in cantitati industriale (un buchetel acolo ca sa dea culoare camerei si nu prea parfumate intr-adevar. Fie poti opta pt un album photo si/sau jurnal in care mamica poate pune poze si scrie impresiile despre nasterea celor doua fetite, fie un CD cu muzica pt bebei (ex Miracle de Celine Dion) Iar pt fetite, jucarii pt noi nascuti, ceva ce zdragane cat de cat sau o hainuta ceva. Exista chiar compleuri special cadou de "naissance" si care nu sunt f scumpe, dar fiind doua...
38 saptamani
pozitze
dama spune:
quote:
Originally posted by damaquote:
Originally posted by oana cretu
Nadia, uite inca o viitoare mamica care iti spune sa te linistesti legat de imunitatea la toxoplasmoza. Nici eu nu sunt imuna la ea, si luna de luna imi ia sange sa vada daca, Doamne fereste m-a atins, si pana acum, slava Domnului, nu am avut probleme si am mancat salam de sibiu o gramada, care e carne cruda.
Nadia, subscriu si eu la ce a spus Oana. Nu e grav daca nu ai imunitate la toxo si esti deja graviduta (e si cazul meu). In fiecare luna ti se fac prelevari de sange pt a vedea daca ai luat boala sau nu. Cazurile sunt rare si nu au legatura neapart cu salamul, ci cu carnea cruda in special (cea care nu e bine gatita) si sa nu intri in contact cu excrementele pisicii (daca ai asa ceva ar fi bine sa o tii cat mai departe de tine si sa nu-i faci tu curatenie) sau cu pamant, eventual legume/fructe sa fie cat mai bine spalate. Daca nu esti inca gravidutza, da, se face un vaccin, care pe timp de sarcina nu se face (chiar daca ai boala), deci e mai bine sa-l faci preventiv. Si fa-ti toate, dar absolut toate analizele posibile, chiar si cea a virusurilor de Hepatita A, B, C, etc. Sanatate multa iti doresc si sa auzim de bine.
ici la frantzuzoaice
Imi cer scuze ca m-am exprimat prost zicand vaccin (olo are dreptate, nu exista vaccin anti-toxo), de fapt ma refeream la un tratament care oricum nu se face in timpul sarcinii.
38 saptamani
pozitze
liliprejbeanu spune:
Ok, fetelor!
Datorita voua sunt lamurita si mi s-a luminat mintea.Sincer sunt cam novice in chestiunile astea. Mi-e rusine dar promit sa invat!
Fara flori la clinica (doar acasa pentru sot ) si fara mancare (cezariana)!
Perfect voi cauta ceva 'distractiuni' intelectuale fara microbi! Si bineinteles chestii hazli si utile pentru printese.
Liliana
Otilia spune:
quote:Wow!!! Pe ce site-uri te plimbi!!!
Originally posted by oLo
Pt Oana, si celelalte fete care cauta scaune de masina: poate ca oferta http://www.radins.com ...
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
lu.more spune:
Fetele, taiati de pe lista caruciorul Oanei!
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
emoison spune:
Ah bon? De ce altceva mai are nevoie?
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre