M-am certat cu iubitul !
Aseara fiind sambata seara, m-am facut frumoasa, m-am machiat, m-am imbracat frumos si am zis sa iesim la un club ceva...
El nu a dormit la pranz si cica era obosit. Am iesit la o pizza, apoi el vrea acasa la somn. precizez ca nu locuim impreuna. Eu am fost foarte suparata vineri seara, ca am primit o veste proasta, apoi am zis ca sa mai uit, sa ma distrez oleaca sambata.
El nu si nu, si m-a dus acasa, eu am fost foarte suparata, da el s-a incapatanat si tot nu a vrut sa mearga, asa ca la 10 seara eram acasa....
discutia a fost de genul ca eu de ce nu inteleg ca e obosit si ca vrea sa doarma; eu ca el de ce nu intelege ca e sambata seara si ca eu vreau sa ma distrez si sa stea macar o ora, nu toata noaptea.
i-am zis ca in cazuri din astea in care avem o controversa, trebuie fiecare sa lase cate putin de la el, daca nu vrea unul din noi sa cedeze de tot. i-am zis ca eu as fi vrut sa stam numai putin, adica el sa renunte la o ora de somn in plus, iar eu renuntam la mai multe ore de distractie. El zice ca se plictiseste acolo, ca e mult fum si nu suporta, ca nu-i place muzica etc.
i-am mai zis ca daca el nu vrea in general sa mearga pe la cluburi, ma voi duce cu prietenele mele. trebuie sa mai precizez ca el e cu 10 ani mai mare ca mine (are 35 ani) si probabil nu il prea atrage ideea de mers la cluburi, dar pe mine da. nu am pretentia sa mergem mereu, numai din cand in cand, ca si eu is obosita de la serviciu.
el nu, m-a dus acasa cu masina, m-a lasat in fata blocului, eu am inceput sa ma smiorcai si am iesit din masina, el nu mi-a zis nimic si a plecat. daca a vazut ce suparata sunt, nu trebuia sa ma consoleze, sa-mi zica ceva de genul: iubito, nu mergem azi, mergem alta data sau ceva asemanator?
azi nu l-am sunat (ca trebuia eu sa il sun), is foarte suparata si mi-e ciuda ca suntem amandoi asa de incapatanati si nu poate nici unul sa cedeze. insa ma tem ca daca voi ceda o data, voi ceda mereu apoi si in unele situatii in care nu trebuie sa cedez.
ce sa fac?
Raspunsuri
iren spune:
Va trebui sa cedati amindoi cite putin, sa ajungeti la un compromis. Daca lui nu-i place sa mearga in club, nu cred ca ar trebui sa-l obligi, mai ales daca nu suporta fumul. Poti merge cu prietenele, si, din cind in cind, sa alegeti amindoi o locatie care va place, cu mai putin fum, eventual, si cu genul lui de muzica.
Nici sotului meu nu-i place sa mearga la petreceri sau cluburi, asa ca nu-l tirasc dupa mine, merg doar eu cu fetele, el rar accepta sa mearga la cite un party- sincera sa fiu, mie-mi convine, ca dupa o ora, doua, se plictiseste si ma piseaza sa plecam, asa ca el sta acasa si invata, iar eu ma destrabalez
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
aissa spune:
Ramona, in primul rand bine ai venit intre noi.
In ce priveste cearta voastra, mi se pare mai mult o tachinare de indragostiti. Daca sunteti un cuplu, asta nu e motiv de cearta. Omul era obosit, trebuie sa intelegi. Alta data te-a refuzat cand ai vrut sa iesi undeva? Trebuie sa intelegi ca, desi 35 de ani nu e o varsta inaintata, e altceva decat la 25. Eu am 30 si tot nu imi place sa stau in locuri unde e galagie si fum. Ca sa mearga relatia voastra trebuie facut un compromis in acest domeniu. Mergeti undeva unde sa va simtiti amandoi bine. Daca ceda el aseara si ar fi stat imbufnat si il vedeai ca ii cad ochii in gura de somn crezi ca era o seara mai reusita?
Pune mana si suna-l...
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
ralucoantza spune:
quote:
Originally posted by iren
Va trebui sa cedati amindoi cite putin, sa ajungeti la un compromis. Daca lui nu-i place sa mearga in club, nu cred ca ar trebui sa-l obligi, mai ales daca nu suporta fumul. Poti merge cu prietenele, si, din cind in cind, sa alegeti amindoi o locatie care va place, cu mai putin fum, eventual, si cu genul lui de muzica.
Nici sotului meu nu-i place sa mearga la petreceri sau cluburi, asa ca nu-l tirasc dupa mine, merg doar eu cu fetele, el rar accepta sa mearga la cite un party- sincera sa fiu, mie-mi convine, ca dupa o ora, doua, se plictiseste si ma piseaza sa plecam, asa ca el sta acasa si invata, iar eu ma destrabalez
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
subscriu! mai ales la faza cu berbantul! asa e si al meu si cand ma apuca pandaliile plec eu cu prietenele (el stie unde sunt si ca e oricand binevenit) si-mi fac de cap!
ralucoantza
liliac1 spune:
Incearca sa fii si tu mai independenta, deocamdata.
Sa stii ca nu tot ce ne place trebuie sa impartim intotdeauna.
Ai sa te convingi...
didita spune:
Mie mi se pare ca ai cedat deja! Cearta bineinteles ca nu e serioasa, dar pe de alta parte arata cat de mult il intereseaza dorintele si placerile tale. Mai ales sa te lase plangand in fata scari fara o vorba buna pe motiv ca el a muncit toata saptamana... Daca lui nu-i place sa mearga in cluburi, nu cred ca o sa se schimbe brusc. Chiar daca o sa te duca o sa-i arate in mod clar ca o face numai de dragul tau si ce tare se sacrifica el. daca pt tine este important si daca nu accepta sa mergi cu prietenele tale (adica fara el) nu cred ca ai de ce s-o lungesti prea mult. Ar trebui sa aveti o discutie serioasa despre ce asteptati fiecare de la viata.
eu am trecut de doua ori prin situatii asemanatoare. Prima data am ramas cu individul 2 ani, a doua oara 7. A doua oara eu eram inca studenta si el lucra (aveam o diferenta de varsta de 8 ani). Nu mergea in discoteci ca el lucra si era obosit in concediu era fum, galagie si nu-i place sa danseze etc, etc. daca vrei dute cu prietenele! Si m-am dus numai ca ele erau acompaniate si eu tot timpul singura (nu bateam cluburile in fiecare seara, dar cam o data pe luna!!). Pana la urma ne-am despartit din diverse alte motive, dar in principiu pentru cael hooatra ce si cum pt ca el era barbatul?!
Tu, bineinteles, faci cum vrei. Numai tu iti poti trai viata si lua decizii. Insa stiu din experienta cat de greu e sa deschizi ochii si sa fii lucid cand iubesti. Poate daca auzi de altii experiente diferite te ajuta sa-ti clarifici ideile si sentimentele.
paula2003 spune:
Este barbat uns cu toate alifiile si satul de distractii la varsta asta. De ce nu cauti unul mai de seama ta?
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
lulu77 spune:
Exact cum au scris si fetele...du-te tu cu prietenele tale ,nu il obliga sa faca lucruri care nu ii plac.si io merg cu prietenele ,si tare bine se simte barbatelul meu ca nu il mai stresez pe el .