Fondul Cristi: mesaj catre comunitatea DC
dragii nostri,
Iata o scurta informare oficiala referitoare la resursele financiare strinse ca urmare a campaniei: Cristi Jumuga.
Din proprie initiativa - in lipsa oricarei informatii referitoare la Cristi - in urma cu citeva saptamani am initiat un dialog cu Adelina.
Ea ne-a informat ca:
1. Cristi nu va fi operat pentru ca operatia comporta un grad de risc mult prea mare. Ea, este singura in masura sa decida de acum in colo de ce are Cristi nevoie.
2. Adelina este de acord ca banii strinsi sa fie folositi pentru alt caz.
Din acel moment, Desprecopii.com este in cautarea cazului cel mai potrivit. Pot sa va asigur ca ne vom implica cu aceeasi dorinta maxima de ajutor.
Toti cei care vor propune implicarea noastra financiara in cazuri triste - sunt rugati sa publice pe forumul umanitar absolut toate informatiile necesare (diagnosticari, corespondenta de specilitate, dialogul cu parintii copilului, traduceri complete, etc.)
Echipa Desprecopii.com este deci alerta si cu ochii pe Forumul umanitar.
va multumim,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
mara03 spune:
buna!
am citit de curand cazul lui cristi si am aflat de situatia delicata in care se afla DC nestiind incotro sa dirijeze banii.
imi pare rau ca situatia lui cristi este in impas momentan, si o admir pe adelina pentru gestul ei!
nu am citit toate cazurile de la ajutor umanitar si nu pot sa dau inca o sugestie, dar stiu ca veti alege cel mai potrivit caz! de aceea as vrea sa fac si eu o donatie, indiferent pentru cine, numai sa se mai stranga ceva banuti la pusculita!!! as vrea doar sa-mi confirmati daca ccc conturile de la pusculita DC sunt inca valabile!
mutumesc! si suntem alaturi de cristi in continuare!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
ionela-roxana spune:
Despre Copii : Sunteti intradevar o echipa minunata!
FELICITARI!
Sunt sigura ca ve-ti face alegerea potrivita!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
madalina horsa spune:
Admin, ce zici de cazul lui Paul, este "ajutati un copil sa mearga iar" aici la "Ajutor umanitar", se gasesc acolo toate informatiile.
El are nevoie de bani pana in decembrie, nu stiu cati bani ar fi disponibil prin acest gest marinimos al Adelinei dar l-ar ajuta pe Paul.
Daca nu se va putea, poate cazul baietelului de 8 luni de la "din inimi pentru o inima" tot de la ajutor umanitar, tatal lui posta un mesaj in care spunea ca operatia ar corecta definitiv problema.
Cum facem, propunem si supunem la vot?
Oricum am alege, ii urez Adelinei multa putere in continuare si Dumnezeu sa o rasplateasca pentru tot ce a facut si face in continuare
Madalina
ruxij spune:
M-as bucura sa alegeti cazul lui Paul, sau poate sa impartiti in doua banii, intre Paul si baietelul cu defect la inima. Nu stiu insa dc. merita impartiti, nu stiu cati bani sunt.
Sunt convinsa ca veti lua cea mai buna decizie, desi este foarte greu. Bine ar fi sa ii putem ajuta pe toti copiii care au nevoie disperata de ajutor.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Laura _Oprescu spune:
Si eu as propune ca banii sa fie impartiti intre Tudor(baietelul cu stenoza ) si Paul. Ei au nevoie cat mai curand de banuti si cum cei ptr Cristi sunt deja stransi, de ce sa nu sa ii ajutam chiar acum?
Felicitari,DC, pentru initiativa!
PS Poate chiar ar trebui sa ii donati inainte de a mai cere opinia tuturor celor ce au donat bani .Stiu ca e asa e politicos, dar cum acesti copii au nevoie ACUM de bani, mult mai tare ne-am bucura sa stim ca banii au fost cuiva de real folos la momentul cand cu adevarat ei au putut ajuta.Adica ACUM.
cl spune:
Si eu cred ca ar trebui impartiti intre copiii care au probleme urgente, care nu sufera amanare. E greu de luat o decizie...
Claudia
desprecopii spune:
cu ocazia asta lansez si un apel de continuare a depunerii ajutoarelor.
Floricica DC trebuie sa stea in dreptul fiecarui membru al comunitatii.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
anangel_lexi spune:
Si eu sunt de acord ca banii sa se imparta intre cazurile urgente de pe forumul umanitar: Paul si ceilalti copii care au nevoie de tratamente sau interventii URGENTE. Va rog din suflet, macar o particica si pentru Paul!!!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Anina_n spune:
Si eu sunt pentru Paul, care mai are nevoie de 17500 EU pentru a 2-a interventie pana-n ianuarie, si inca 8000 EU pentru a 3-a interventie.
Date despre acest caz, gasiti aici, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank">Ajutati un baietel sa mearga iar !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm