Inseminare artificiala [IAS] 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iti pot raspunde la 2 si 3
2. Si una si alta. Se congeleaza in cazul in care partenerul pleaca din tara; daca sotul nu are sanse de loc, se foloseste din banca de sperma (nu se pune problema congelarii la tine - cred),
3. Supozitorul este scopantil, pentru relaxarea musculaturii - cica.
Beatrice

Mergi la inceput

Deci si prin urmare... Nu mi-a reusit aceasta prima inseminare (daca le pun si pe cele din 2002): 3 nereusite .
Luna decembrie o pierd - sarbatorile sunt exact cand as fi eu in plina ovulatie. Trebuie sa fac maine, in a 2 a zi: LH, ESTRADIOL si FSH. Sincer, nu am chef de nimic (nici de cautat, nici de citit) si poate imi spune cineva detalii despre aceste analize.
Beatrice cea care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Betty,nu ai facut aceste analize pana acum?Trebuie sa te incadrezi in limitele de pe buletin ...dar limitele acelea sunt desul de mari sii tu trebuie sa le ai la mijloc...de ex FSH trebuie sa fie 4,estradilul 30-40 si LH pe la mijloc ,adica 4-5.

Uite limitele de pe buletinul meu de analiza :

ziua 2

estradiol 30-120
FSH 1-9
LH 1-12

Mie mi-a cerut Ancar aceste analize de la prima consultatie.

Urmeaza ziua 14 cu aceleasi analize si in ziua 21:se inlocuieste estradiolul cu progesteron +prolactina.

Eu inca nu inteleg cum pot sa am toate analizele bune si in ziua 21 sa am progesteronul 0.1 inloc de 4.Nu ar fi trebuit sa am modificari la Lh si FSH?

Imi spunea ca am prolactina cam mica in ziua 21 adica 11.6 cu toate ca limitele sunt:2.4-25...

Nu stiu ce sa mai cred!

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, multumesc.
Nu le-am facut pana acum, pentru ca mi-au spus ca sunt in regula, daca dimensiunile endometrului si a foliculelor in urma monitorizarilor sunt OK. De fapt, acum am sugerat doctoritei, ca poate ar trebui sa fac si eu niste analize hormonale, pentru ca nu le-am facut niciodata si avand 37 de ani, sa nu am surprize cu rezerva foliculara. Atunci mi-a spus sa le fac in ziua 2. Am intrebat-o daca ar trebui si in alte zile (am facut pe prostu'), dar mi-a spus ca pe ea doar astea o intereseaza. Punct. Oricum, am de gand sa le fac si in ziua 14 si 21, de capul meu, mai ales ca acum, mi se spune iar ca-s OK. Atunci de ce nu s-a prins? Aderente nu-s, totul este functionabil. Ma intreb si eu...
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetele. Indy ce-o face? Nu ne-a mai dat nici un semn.
Sper sa-i iasa. Poate ne mai ridica si noua moralul.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

quote:
Originally posted by gabid

Ana,problema ta este FSH-ul putin marit!Eu am 4 asa cum ai avut si tu acum un an.Probabil ca dr iti va da tratament hormonal.Eu am estradiolul la minim in ziua 2 ca in 14 eu nu mi-am facut analize acum un an cand ma gandeam sa fac alt FIV.Problema mea este progesteron 0.1 in ziua 21.Restul analizelor sunt bune.Ancar mi-a spus ca problema progesteronului se rezolva cu utrogestan.

In februarie imi voi face alte dozari,HSG si eco pentru inseminare!
Te-ai hotarat la ce dr mergi?

Gabi.

Dupa cum arata analizele cred ca o sa merg la Dr. Niculescu, o sa incerc imediat dupa sarbatori sa-mi fac o programare.

-ziua 4-a(ca a 3-a a fost 1dec.-zi nelucratoare)
-FSH -9,19 (faza foliculara 3,5-12,5)
-LH -7,30 (faza foliculara 2,4-12,6)
-ESTRADIOL-47,06(faza foliculara 46- 607)
-T4(tiroxina totala)-96,47 (66-181)
-TSH(hormon de stimulare tiroidiana)1,4 -(0,27-4,2)

-ziua 15-a (ca a 14-a a fost dumineca)
-FSH -6,92 (ovulatie 4,7-21,5)
-LH -7,67 (ovulatie 14-95,6)
-ESTRADIOL-69,32(ovulatie 312-1828)

-ziua 22-a (ca a 21-a a fost dumineca)
-ESTRADIOL-67,82(faza luteala 161-774)
-LH -12,49 (faza luteala 1-11,4)
-Progesteron 0.528 (faza luteala 5,3-86)- valoare in afara limitelor admise pt. varsta si sexul respectiv
-Prolactina 632.4 -normal 127-637

Oare unde este mai bine, la cabinet sau la spital?
Va fi mai dificil cu monitorizarea, dar pentru IAS nu cred ca e nevoie de prea multe eco. ca drumurile o sa ma omoare.
Apropo eco le face Dr. Niculescu sau altcineva?
Dupa cum se prezinta situatia cred ca ar fi pierdere de vreme sa mai incerc cu stimulari hormonale normal fara IAS sau FIV asa ca incerc sa-mi totul in ordine ca incepand de la anul sa SV-B-SV.
Doamne ajuta!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Vestea proastă este că nu mi-a reusit inseminarea (de care eram atât de sigură). Vestea bună este că fac a doua inseminare (poate ultima) pe 28 decembrie.
Nu înțeleg nici eu și nici Dr. cauzele pentru care nu a reușit inseminarea; toate erau bune. Poate vârsta?
ANCA, tu cum mai stai? Ce program de viitor ai? Mai faci o inseminare? Si dacă da, când?
BETY, tu ce mai faci? Mai dă și tu un semn de viață.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, imi pare rau. eu nu ma mai arunc asa cu inseminarile. Poate voi mai face la anul. Ideea e ca eu nu prea am incredere in aceasta "operatiune" si cred cu inversunare ca eu tot natural voi ramane cu toate ca dr. nu-mi dau nici o sansa.
Tie iti tin pumnii. Poate data viitoare vei fi mai norocoasa.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Indy

Mergi la inceput

Scuze, dar mi-a zburat cursorul pe butonul de trimis mesaje!!!!
Indy - ti-am trimis un mesaj. Eu astept rezultatele hormonale din ziua a 2a.
Anca - sincer: si eu incep sa nu mai am incredere in aceasta "operatiune", mai ales ca acum era OK totul, dar nu am ce face, ca timpul trece iute si al meu sot nu prea sta pe acasa. Dar nu se stie ce-mi aduce noul an si incercarea moarte nu are.
Pana in ianuarie, mi se mai linistesc neuronii.
Va si va trimit multe, Beatrice

Mergi la inceput