Inseminare artificiala [IAS] 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ana,Nicole a facut inseminare la Spit CFR 2 Bucuresti si nu costa nimic!La Giulesti la Dr Niculescu este 2 mil si la Cabinet particular este 100 $ fara medicatie.

Ce analize iti faci?Eu stiu ac trebuie:

ziua 2:

FSH
estradiol
LH

Ziua 14 :idem

Ziua 21:

LH
progesteron
prolactina

In afara de acestea trebuie sa ai o HSG mai noua.

Si eu implinesc in februarie 36 de ani si problema e ca a inceput sa-mi scada tare progesteronul.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Gabi si Annaa, din pacate am vesti proaste: intradevar dr. Grigore a renuntat temporar sa mai faca inseminari( din ce mi-a spus prietena mea era cam descurajata de nr. mare de nereusite) dar se pare ca nu definitiv. Nu ar strica sa incercati sa luati legatura direct cu ea. Inseminarile le-a facut la cabinet, nu la spital, iar ecografia a fost abdominala (foliculii se pot vedea si masura si asa, asa imi facea si mie dr. mea cand faceam stimulare ovariana, desi ea avea eco vaginal).
Imi cer scuze daca v-am dat sperante false, eu cunosteam numai situatia de anul trecut.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Intradevar am mai vorbit cu cineva din spital si am inteles ca nu mai face, cica ar fi fost ceva probleme cu una din paciente(dar nu stiu) Am vorbit si cu sotul meu si sa mergem in ian-febr. la Giulesti.
Stie cineva daca la spital ai nevoie de o trimitere de la dr.(ca in situatia mea dr. vrea sa fac stimulare cu puregon si sa incercam natural) sau trebuie sa te duci mai intai la cabinetul particular al unui dr. ce lucreaza in spital?
GabiAnalizele pe care trebuie sa le fac sunt aproape la fel ca ale tale:
-ziua 5-a -LH, FSH, ESTRADIOL
-ziua 14-a -LH, FSH, ESTRADIOL
-ziua 21-a -PROGESTERON, PROLACTINA, ESTRADIOL
-TSH,
-T4.
Sper sa pot face si HSG in dec., daca nu la inceputul lui ian.(in primele 8zile de la CM)

Ana

Mergi la inceput

La cine mergi la Giulesti?

Cred ca iti trebuie trimitere de la dr de familie!La inseminare nu te interneaza!

Acum probabil ca se va uita pe analize si iti va da tratament daca este necesar!Te vor chema la eco vaginale!

Mult succes!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Am facut primele analize in ziua 4 (ca 3 sa numerit 1dec. si era zi libera) si rezultatele arata cam asa:
-FSH -9,19 (faza foliculara 3,5-12,5)
-LH -7,30 (faza foliculara 2,4-12,6)
-ESTRADIOL-47,06(faza foliculara 46- 607)
-T4(tiroxina totala)-96,47 (66-181)
-TSH(hormon de stimulare tiroidiana)1,4 -(0,27-4,2)
Dupa valorile normale pare a fi totul OK mai putin FSH -care este cam mare si estradiolul care este cam mic, cred
Urmeaza sa fac dozarile din ziua 14-a si ghinion pica Dumineca.
Cum este mai bine sa le fac : in ziua 13 sau 15? avand in vedere ca eu am CM de 35-40zile.
Ce parere aveti de analize?

Ana

Mergi la inceput

Eu zic sa faci in ziua 15.Mie Ancar imi spunea ca pot face cu o zi mai tarziu.

Analizele tale sunt bune ...dar de ce ai ciclul asa de lung?Din cauza FSH oare?Eu am FSH in ziua 2 doar 4.17 si Ancar mi-a spus ca-i bine.Eu am estradiolul mic adica 20.6 in ziua 2 si ar trebui sa am min 30.Oare de ce?Care ar fi motivul.La mine in ziua 21 sunt probleme majore...progesteron 0.1 si ar trebui sa am min 4.In rest analizele imi sunt bune.Eu am ciclul de 30 zile.

La ce dr mergi la Giulesti?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Sambata, adica maine, la ora 9 trebuie sa ma prezint la Giulesti, pentru inseminare. Folicul meu (dragul de el) a crescut la 19 mm (de la 13 - in ziua a10a) si endometrul este de 9.2mm (a fost 6mm), deci m-am linistit. Mi-a facut pregnylul acolo.
Care mai faceti inseminari, acum in decembrie? Cine stie?! Poate Mos Nicolae si cu Mos Craciun vin cu surprize la noi.
multe, Beatrice

Mergi la inceput

Beatrice,mult noroc!

Sa dea Dumnezeu ca Mosul sa vina cu 2 liniute pe testul tau de sarcina!Avem nevoie de o reusita aici pt ca sunt tare putine victorii prin inseminare pe acest forum!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, Iti tin pumnii. Sa dea D-zeu sa-ti reuseasca ca sa ne mai dai si noua curaj pentru inca una in plus.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.
Adevarul este ca intr-o luna s-au intamplat toate: 4.11 - eco si HSG; 10.11 - a doua laparo; saptamana asta 2 monitorizari (si nu pot spune ca nu am avut si atunci emotii, ca am mers pe ovulatie naturala) si azi insemninarea. Sincer, am cam mers din plans in ras (vorba vine). Pe 4.11, ma dusesem pentru eco vaginal, dar mi-a facut si HSG, ca sa vedem care este situatia, pentru o noua inseminare. Cand am vazut rezultatul si mi-a spus ca nu e nici o sansa fara laparo, pentru ca se reformasera aderentele, o zi intreaga am plans, pana m-am obisnuit cu ideea. Apoi, toate au mers ca de la sine. Acum stau cuminte si astept.
Cred ca toate suntem curajoase si meritam din plin sa reusim. Zic si eu...
Beatrice

Mergi la inceput