Inseminare artificiala [IAS] 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Gabi,din pacate nu stiu ce sa-ti raspund despre problema sotului tau...Al meu sot e Ok,spermograma e perfecta,problema e la mine,ovarele mele sint foarte lenese si foliculii nu cresc suficient.Dar cu o stimulare usoara,cu Serophene,am avut ovulatie si in final am ramas.La mine problema acum nu pare a fi de a ramine,ci de a putea duce sarcina.
Si ca sa-i raspund si Anei Maria,da,analize am facut,o multime,tot ce se putea face si chiar mai mult...Am facut analize la cantacuzino,la Romar si la Colentina-Boli infectioase.Toate au iesit bune,deci problema pare a fi de ordin genetic...Imaginati-va ce proces complex se petrece in formarea unui embrion,e atit de usor ca ceva sa nu mearga bine si atunci embrionul nu are nici o sansa! Asa ca singura sansa e sa incercam pina obtinem ce ne-am dorit si ne vedem cu bebeii in brate! Dupa cum se vede,nu e de ajuns sa ramii,trebuie sa si ti sarcina...Eu incep din nou stimularea si inseminarea,probabil in decembrie.
Bafta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, e a 2-a. Prima nici nu stiu daca ar mai trebui luata in calcul. Aveam polipi (de care dr. nu a amintit nimic si oricum nu ar fi iesit)
Multumesc pentru incurajari

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

anca sa fie intr-un ceas bun!
cand stii?
iti tin pumnii si ma rog sa te auzim ca ai bebele pe drum

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

ma bucur Anca pentru tine. Ti-am spus ca o sa creasca. sa dea dumnezeu sa se fi prins. Din cate constat, ti-ai luat si concediu...
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ancuta ma rog ptr tine . Hai ca te astept la mamici de iulie august fata frumoasa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Am facut inverstigatii si pot sa spun sigur ca in moldova nu se fac inseminari.
La Bacau aflasem de dr. Salcudeanu dar se pare ca nu face, ea doar face tratamente si daca trat. nu dau rezultate te trimite mai departe.
La Iasi la Cab. Medis nu fac (Dr.Grigore)si ce ma surprins cel mai mult nu au nici eco. a cabinet

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ana,si eu primisem informatii ca dr Grigore face si tu ma dezumfli!Eram incantarta ca pot face inseminari la Iasi dar tot Bucurestiul ne mananca!

Eu am facut 3 ani drumul Bucuresti_Bacau in fiecare luna si e cumplit!Asta e!Si bani multi si departe!Cine stie cat o sa-mi permit!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ana,dr Salcudeanu este si senila si pensionara!Mi-a spus asta chiar ocolega de birou care este pacienta de-a ei!

In Bacau la dozari si evaluari hormonale nu se pricepe decat dr Cruceanu.

Ce faci?Mergi in Bucuresti?Nici nu stiu ce voi face mai departe!Eu sunt pacienta prof Ancar dar la Medsana este 500 euri inseminarea si e fff scump!

Am inteles ca Dr Niculescu la Giulesti este mai bun!Acolo este 2 milioane!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Am o prietena buna care a facut 3 inseminari anul trecut la Medis - Iasi, cu dr. Mihaela Grigore! Informatie 100% reala! Oare acum sa nu se mai faca? Ea a ramas insarcinata in cele din urma natural si aceeasi dr. ia urmarit sarcina si binenteles ca ii facea si ecografii.
Dar pentru cine vrea sa se informeze direct (eu v-am spus numai ce stiu de la prietena mea), nr. de telefon de la Medis este 0232-276015.

Vali, Alexandra (19 luni) si Ioana (28 sept. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

ValiDespre dr. Grigore am auzit lucruri foarte bune, dar la cab. MEDIS -la acelasi nr. de telef. am sunat eu in dimineata asta si am vorbit cu asistenta ei (Elena parca) si mia spus ca nu fac inseminari si ca nu au nici eco vaginal, cea ce cred ca pt inseminare ar fi neaparat necesar.
Vali te rog daca poti sa o intrebi pe prietena ta daca a facut insminarile la cabinet sau la spital.

Gabi sigur voi ajunge in Bucuresti, dar nu la Medsana si apoi asa cum spui drumurile,cazare si toate la un loc=bani sunt si la mine o problema, dar problema cea mai mare este serviciul care deocamdata nu imi permite sa lipsesc mai mult de 1zi pe sapt.
Saptamana viitoare incerc sa aflu mai multe, o sa sun si la Mat.Cuza Voda sa vorbesc cu Dr.Grigore ca poate face inseminarile in spital, ca in dec. imi fac analizele si din ian. trebuie sa o iau pe un drum sau altul ca timpul trece si se apropie cu pasi repezei a 37-a aniversare.

Ana

Mergi la inceput