Bebelusi de iulie-august 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Marina spune:
mitzu se intoarce de pe spate pe burta si cand ajunge pe burta baga semnalul sa-l intorc
leeloo2004 spune:
Salutare si de la noi - ca de obicei din cind in cind mai intram si noi sa vedem ce mai face lumea.
Stefan are aproape 4 luni - le implineste luni, chiar de ziua mea de nume (Sf. Mihail si Gavril) asa ca vom avea sarbatoare in familie. Masuratorile nu le avem inca, abia vineri mergem la doctor, asa ca le vom spune chiar luni.
In rest ce sa va spun de el - ne chinuim cu piureul de fructe - pina acum i-am dat doar cu lingurita si a fost mare chin - de azi i-am dat in biberon cu tetina de hrana groasa - spre disperarea mea a mincat doar vreo 30 ml dar de azi am hotarit sa nu-i mai dau si lapte in completare, asa ca urmatoarea masa de lapte va fi pe la 12:30. Nu m-am dumirit daca ii place vreo fructa sau nu - la toate se strimba la fel, dar banuiesc ca asta e efectul a "altceva" si nu lapte. In rest el inca a ramas pe ora veche, asa ca ma trezeste acum la 5:30 (care era 6:30...) ca sa pape lapticul, dar asta e, o sa incerc insa sa-l culc mai devreme de 10 sa vedem ce face.
Apropos de masa asta de fructe - cam cit ar trebui sa fie ca sa-i ajunga? Dr. mea de la dispensar zicea ceva de 150g max, dar cum sa manince el atit cind abia baga 30 ml????
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
mitzura spune:
Uau, Gabi, ati ajuns deja la piure de fructe? Sau ati inceput din prima cu asta? Noi abia acum ne chinuim la sucul de morcovi.
Am vrut sa va spun ca a aparut un numar din revista Mami Special, care este numai despre alimentatia sugarului si copilului, o ia frumos de la alaptare, si pana la alimentatia copilului de 6 ani. Schematic, bineinteles, ca e revista, dar oricum da niste indicatii. Si e fain ca are si retete. Eu o sa-l pastrez pe aproape.
Lia, cum mai e degetelul?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
szivarvany spune:
Salutare si de la noi. Am dat o tura pe afara de am luat marsupiul, deocamdata suntem la faza de testari, Giulia a cascat niste ochi cand am pus-o in pozitii . La noi a venit frigul ... brrr ...
Rox, am vazut pozele. Da` ce frumos sta in fundic ! Sa va traiasca ! Si sa creasca maaare si sanatos !
Mitzura, fug si eu sa iau revista ca sunt curioasa !
Pupici la voi !
P.S. De unde stiu ca nu mai are colici ??? ??? ???
Ca eu sunt
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
mitzura spune:
Daria, pai daca nu plange nu are colici, nu? Cand are colici isi freaca piciorusele si ori se incovriga, ori se face ca un arc. Al meu se arcuia, isi freca picioarele si plangea chiar si in brate cand avea colici.
De unde ai luat marsupiul, de la Chicco? Cu cat?
roxanaz spune:
Cori pai eu m-am resemnat de mult.....ca oricum nu seamana cu mine deloc. asa ca....las' ca seamana cu mine la fitze!
Mitzule, pai sa vezi ca asa face si pitaku', mai nou si eu trebuie sa vorbesc si sa ma strimb la el ca altfel iese din scaunel sa o ia la plimbare si mai multe nu!
aici a iesit un pic soarele asa ca sper sa putem iesi si azi.
Daria, incearca sa nu ii dai o zi medicamente, sa vezi cum reactioneaza. la virsta asta ar fi trebuit sa scape de colici. succes!
szivarvany spune:
Girls,
am sa incerc fara picaturi pt colici. Doamne ajuta, ca daca mai are, ne aude cartieru` atat de rau o durea si plangeam si io cu ea .
Marsupiul este no-name, cica facut in Ungaria (da` io nu cred) l-am luat din magazinul de unde am luat absolut toate articolele pt bb (haine, tetine, patut) si am mare incredere in proprietari, sot si sotie, iar gagica are si ea un bb de 3 luni si asta il foloseste. Am sa fac azi poze si-l vedeti. Nu ca nu am vrut eu de marca, doar o fata are mama , dar sa stiti ca asta e tare mishto`. Oricum toate sunt made in ... , chiar daca sunt Chicco sau BabyCare sau altele (desi eu tin la marca ). Nu a fost scump, 800.000.
Revenim cu pozici !
P.S. Am uitat. Si bb-ii vostri fac kk verde si mustariu, alternativ ?
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
mitzura spune:
Da, si al meu face caca cand verde, cand galben.
Si la noi e un pic vant si nu prea se vad carucioare pe strada, nu stiu de ce s-a speriat lumea asa, ca mie nu mi se pare o vreme asa de nasoala, incat sa nu scoti copilu'. Asa ca cred ca o sa iesim.
S-a inrosit un pic la fundulet, intre bucute, nu e tare, dar e ... Voi cu ce ii dati in situatii de astea?
mitzura spune:
Cred ca iar tre' sa strigam catalogul....
Pe unde sunteti, ce faceti?
sau sau sau sau sau ce?