Bebelusi de iulie-august 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Marina, ai gasit ceva pentru Maria? adica o gradinita unde sa va placa ...

Mitzule, scoate cupilu afara, eu am fost cu moata pe afara si am stat 3 ore aproape! e frigulet si bate vantul pe la noi, dar nu e ger ...

spuneti-mi si mie ce are moata mea: ziua doarme cu orele (acum de exemplu doarme de 3 ore si nici ganda sa se trezeasca, sfoaraie in continuare) iar noaptea are chef de frichineala, ba ii e somn si doarme o ora, ba are chef de mariala si maraie o juma de ora, ba ii e foame si suge ca haplea, ba nu-i e foame si nici nu vrea s-o vada pe titi, ba o linge pe suzi cu cea mai mare placere, ba nu o vrea si o scuipa cat colo, voi ati mai vazut asa cupil ???? noi sintem obisnuiti sa dormim toata noaptea, numai ca de 3 nopti de cand ne zapaceste in halul asta ne-a terminat, sintem zombi de somn si nu stiu ce sa-i fac ...HELP !!!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura,
eu folosesc Pepanthen in timpul zilei, iar seara ulei J&J cu musetel.
Si la noi e vant pe`afara, da` cred ca mai dam o tura, sa se obisnuiasca matza, ca la iarna ...

la voi !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am fost pe afara, dar din nou am avut show-uri cu plansete, pentru ca l-am imbracat mai gros si el suporta numai hainele subtiri. Mi-e groaza de ce ne asteapta la iarna...

Ufff, numai Bephantene nu am...am baneocin, am crema de galbenele, am pudra cu galbenele, numai de asta nu.

Rain, nasoala treaba cu dormitu'. Te inteleg bine ca si noi suntem rai de somn si cand nu doarme copilu' suntem chiauni toata ziua. Noroc ca e rar. Din pacate n-am nici o idee ce ar putea avea, nu pot decat sa simpatizez cu voi....Poate e doar o perioada si ii trece.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hello fetele, fac si eu act de prezenta....sa nu capat vre-o bataitza ceva..
Rox, super pozicile cu bebele, e un dulcic..ca mami..
Mitzura, eu de fiecare data cand ii schimb pampersul ii dau la fundulet cu o crema speciala de la Bubchen (e adusa din Austria dar am vazut ca se gaseste si pe la Cora..) si nu a fost iritata niciodata...ma gandesc ca poate si pe la alte firme poti gasi ceva similar..
Daria, si a mea face kk la fel ca si a ta, eu ii dau san si Nan...
Eu sunt tare incantata ca bebelina mi-a dormit in noaptea asta de la 21.00 la 07.00, cand i-am dat un biberon si a mai tras un pui de somn pana la 09.00...De obicei ea se trezea la 05.30 si apoi la 08.30...eventual o mai pacaleam eu dupa aia cu tzitzi si mai atzipea o ora sau 2...sper sa o tina tot asa..
Eu nu incep sa-i dau completare decat de la 4 luni jumate (asa a spus pediatra)...asa ca nu ma grabesc..la controlul de 4 luni imi va face reciclarea, parca zicea sa incep cu supa de morcov..
Maimutzica mea e tare incantata ca i-a luat tati o gramada de jucarii si cea mai interesanta chestie este un baby gim (parca asa ii spune) in care de fiecare data cand loveste cu piciosusele incepe sa cante cate o melodie...Cate nebunii s-au mai inventat si in ziua de azi, ca pe vremea noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Nicole, imi pare rau sa vad ca moata ta nu mai doarme noaptea, nu stiu ce sa zic, incearca sa o tii mai mult treaza ziua, stiu ca e greu, dar poate asa o sa incerce sa recupereze noaptea...S-a schimbat ceva in programul vostru de a dat-o peste cap?

Mergi la inceput

sper sa fie doar o abatere scurta de la program ca altfel ..., nici s-o tin treaza nu pot pentru ca plange si nu ma inteleg cu ea, nu vrea sa se joace, nu vrea nimic cand e obosita!
Alex, nu s-a intamplat nimic, doar s-a schimbat ora, dau si eu vina pe ora, altceva nu stiu ce poate sa fie
astazi a dormit de la 11 la 3, s-a trezit, a papat, am facut pauza de-o ora, la 4 i-am dat sucul de mar si acum se freaca la ochi, semn klar ca-i e somn ! eu nu mai inteleg nimic !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

rain poate vrea sa emigreze in state si se pregateste mey

mitzura merge si cu baneocin...vezi cum ii merge si daca nu ii dai de cap mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara si de la noi
a dormit bebelina toata ziulica, la noapte prevad un "pijama party", desi nu a facut nici o noapte alba pana acum.
fetelor, buburuza vomita tare mult, cel mai tare cand ne jucam si rade si da din picioruse. mi-e o mila de ea... pe urma o apuca plansul si se linisteste numai tinuta in sus pe umar. si uite-asa sta ea, la o luna jumate, pe umar, de mi-e si frica sa nu pateasca ceva la coloana...
am pus si noi poze, sper sa se vada linkul.

marcela si alexandra lia
http://community.webshots.com/album/210908974BiKNWM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vrabiutzo, bubruza mea sta pe umar de cand s-a nascut, destul de mult...si nu a patit nimic pana acum...:)

Mitzule, eu am folosit si baneocin crema pentru buburuza, e bun...

Nicole...sau poate Andreea vrea in Canada...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

uite la faza cu emigrarea nu m-am gandit , si daca fac legatura ca tot scandalul asta nocturn a inceput de duminica de cand i-am dus pe nasi la aeroport ...vad ca ati ghicit perfect motivul schimbarii de program
cand vroiau ei sa intre la check-in le-am facut propunerea sa o ia si pe Andreea cu ei ...presimt ca moata m-a auzit si acum vrea sa-mi demonstreze ca se poate adapta si peste ocean , ce copil destept avem !!!!

Mergi la inceput