Bebelusi de iulie-august 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Dorsilia spune:
sau poate am dat si nu stiu eu
bre fetele, sa treceti cu vederea gresalele ca tastai cu un oki pe pui si el cand colo smekerul a adormit asa fara suzi, fara mangaiat, fara maraieli...bre ! io tre sa cumpar CD-uri mai multe cu Sinatra ca uite ce bine mi-l adoarme, el si Beatlesii
cristalina spune:
Mitzura, pediatrul ne-a zis noua sa nu punem buburuza in funduletz...drept e ca nici nu da vreun semn ca ar vrea. Ea decat se intoarce si rasuceste.
Botosica nu are nici o problema cu statul la orizontala, atata timp cat nu e la mine in brate...De mancat mananca biberonul in patutz, pun o paturica sa-i tina capul ...bustul...mai sus si ii dau asa.
In scaunel nu mai vrea decat cu lingurita ...
Sper sa nu aiba nimic cu urechile pentru ca mananca mai intinsa asa...nu cred, ca e destul de mare...
Vorbeati de marsupii...noi o sa luam unul saptamana asta pentru ca vine frigul si nu mai scot carutul pentru juma de ora de plimbare.
(eu mi-am luat un carutz d'ala nenorocit de 1 milion...dau cu el in gropi fara mila si fara sa plang dupa bani, ca tot intreba Dorsilia cum devine cu gropile (...si piatra cubica...)
Pana la 3 ani in carucior!? Pe picioare neica, sa invetze sa alerge ca lumea!
Nicole, nu a afectat-o cu nimic ora...Numa ca duminica s-a trezit la 7 dimineata cu chef de joaca, de-mi venea sa plec d'acasa!...hahaha
Blue angel, felicitari pentru botez...
Noi nu prea am stat multe zile numai in casa fara plimbare (noroc de toamna lunga si frumoasa si fara ploi!!!) dar este cam la fel numai ca in loc sa o plimb o pun in patutz cu jucariile sa isi faca de cap acolo.
Roxana1974, pai 4 mese pe zi e minunat, am vazut ca mananca foarte bine (cantitativ)! Sa o tina tot asa...
Gata, ma duc sa culc una bucata buburuza cantareatza!...Si pe urma inapoi la munca!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
szivarvany spune:
Felicitari bb-ilor care au program super mishto de papa ! La noi e batalie, ca atunci o apuca datul din maini, picioare, rasucitul capului ...
Eu azi vazui o chestie: am pus buburuza pe burta si i-am trantit o jucarie mai incolo, iar ea incerca sa o prinda cu mana stanga. Io cred ca asa ramane ! Pana la urma a prins-o si a umplut-o de scuipinol.
Am fost sa vad marsupiu: era unul care il poti plasa si pe orizontala. Cred ca o s-o cumpar ca era mishto` de culoare bordo.
Va pup ca a inceput sa tzipe, sper de foame, nu de plictiseala ...
la voi !
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
rain spune:
iubitele, va scriu asa pe fuga ...ne-am intilnit cu Mani & Alex, ne-au dat pe spate cupii astia pentru ca imediat cum i-am asezat unul langa celalalt s-au tinut de manute, pe urma Alex tot dadea din manute si la un moment dat a ajuns cu mana la gurita Andreei iar ea ...ce credeti, mai avea putin si incepea sa ii linga degetele, credea ca sint ale ei , ne-am prapadit de ras!
am iesit putin si in parc, e cam frig ! ne-am intilnit si cu Alexandra & Sabrina, dar am uitat sa mai fac poze , frigu' e de vina ...
am pus poze !!! am fost pe faza si am imortalizat momentul cu tinutul de manute
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
anne33 spune:
Si noi strigam prezent dar mai rar caci s-a defectat computeru din dotarea personala si pe la cafe internet ajung mai rar si mai greu.Giulia-nicole a mea papa f putin dar f des,pt ca adoarme cu titi in gura,facui proba suptului si bea si ea 40-60,poate chiar 100ml la un supt,si dupa o ora sau mai putin iar tipa ca din gura de sarpe dupa titi.De lapte la biberon nici nu vrea sa auda,am insistat zile la rand,dar nu am avut succes de cauza,insa ceai bea si in ultimele zile am inceput si cu suc de morcov cateva lingurite.E o dulce,daca vede lingurita scoate limba,incearca,daca i place mai scoate repetat limbuta,ca un catelus,iar daca nu-i place isi inclesteaza gurita de zici ca a venit inchizitia si vrea sa-i fure dintii.Dar la capitolu somn,jale mareeee,nu stiu nici eu din cauza ei daca-i zi sau noapte,n-ar dormi mai mult de 1 ora jumate nici de frica.Si de destule ori,dupa ce papa nu vrea sa se culce la loc,are chef de barfe,si i-as trage o bataita ca ma lasa si pe mine rabdarile cateodata,dar cand o vad ca-mi zambesti si gangureste la mine"aua' "nghe" ma topesc ca o inghetata si o pup de nu mai pot de dragu ei.Marti pe 26 oct am fost la vaccin,bine ca atrecut,2 zile plangea de uita sa se opreasca,ceea ce nu facea nainte,ne-au ocolit colicii si daca plangea erau doar 2 cauve,fomica sau nu-i mai placea pamperu prea murdar.Dar Doamne multam ca-si reveni acu;Si daca va spun cat a crescut in 11 saptamani nu o sa va vina sa credeti,de la 47cm la 58 acum,si nici la greutate nu stam prost deloc,adica de la 2650g,plecat la o saptamana din spital cu nici 2500,acu are 5300g.Si doctora imi zicea ca daca ia 500g pe luna de la laptele de mama sa zic mersi.Ce sa va mai zic ,avem pozici de la botez si le-am pus la vedere daca vreti sa vizionati.V-am pupit si mai dau eu fuguta la voi cand o mai pacalesc pe maicamea sa stea cu micuta si eu plec la cumparaturi ,dar oricum nu pot lipsi mai mult de o ora caci laptaria e la purtatoare.Va pup pe toate.
cristalina spune:
Super tare faza cu tinutul de manuta!...
rain spune:
Lia, uita-te pe www.lyada.ro
cred ca au distribuitori si in Timisoara ....
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
mitzura spune:
Mai bebi e tare plangacios azi si vomita intr-una. Eu cred ca il doare burtica de la sucul de morcovi. Pentru ca altceva nu vad ce ar putea fi. Atata s-a incordat si s-a agitat ca a transpirat de era ud pe parut. Mai incerc si maine sa ii dau si daca tot asa face nu-i mai dau vreo cateva zile.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
cristalina spune:
Mitzule, daca ai impresia ca e de la suc lasa-l cateva zile si nu-i mai da si maine, ca nu e la concurs...
Eu recunosc ca suc de morcovi nu i-am dat decat de vreo 3 ori...n-ash putea spune de ce, dar i-am dat cel mai mult suc de mar...
Ala de morcovi e mai bun?! Ca mie pediatrul mi-a spus fructe/legume, nu a specificat.
szivarvany spune:
Aci`s ca fie`mea iarasi a picat la datorie. Desi am adormit-o de la 5 pana la 6,30, totusi era rupta de oboseala. E drept ca in timpul zilei nu a dormit nimic. As vrea sa-i mut ora de baie pe la 9, dar nu am cum. Voi vedea mai incolo.
Ref. sucul de morcovi ... eu i-am dat Giuliei de 2 ori, nu am vazut schimbare, dar si eu tot la suc de porto am ramas.
Mamici, cum naiba imi dau seama daca mai are sau nu colici ? Ca tot pe Sab+Bonisan suntem si e ok. Mi-a cam frica sa o las fara ca la noi colicii au fost teroare ...
Maine fug sa iau marsupiul, e unul in care bebica se poate pune si pe orizontala si pe verticala. Buna ideea Monicai ... ca vine iarna si va fi mai usor !
Lia, ai dreptate, la vremea noastra parintii ne-au dat de toate si nimeni nu a crapat, nu a facut alergii, nu a avut probleme cu stomacu` ... Noi avem bb-i moderni !
la voi !!!
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16