Bebelusi de iulie-august 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
BLUE ANGEL spune:
Lia , iti recomand carucioarele Peg-Perego ! Sunt foarte destepte ! au tot felul de minunatii ... inclusiv rotirea bratelor de care impingi carutzul -sa-l duci cu fata la tine sau cu spatele la tine !sunt si ochioase
Noi a luat de la Cam - Combi .. acela cu landou , scoica de masina si carutz .. a facut toti banii ! il manuiesc foarte usor .. intra in lift chiar si cu landoul ...numai ca nu am nimerit o culoare faina .. tot clasicul bleumarin ! Cei de la Peg Perego au si combinatii de culori faine !
bafta
roxana1974 spune:
Roxi, Serban intr-adevar e un mancacios cand e cuminte. Papa doar de 4 ori fiindca da, doarme toata noaptea. Astfel am putut sa merg iar la job si fiindca locuiesc aproape de serviciu merg cu 6 ore, apoi fug sa-i dau sa suga, dupa care iese afara cu bunica-sa, iar la sfarsitul plimbarii se termina si ziua de lucru si papa iar.
Papadie, sarumana de link.
roxanaz spune:
Simona, infacol-ul este acelasi lucru cu sab simplex-ul (principiul activ este simeticona), iar debridat-ul este tot din clasa aceasta (principiu activ - maleat de trimebutina). ambele sunt eficiente sau nu, totul depinde de copil - incearca-le pe rind daca nu da unul dintre ele rezultate.
sab-ul are avantajul ca reduce mult si eructarea - eu m-am intors la el cu toate ca Patrick nu are colici dar iar a inceput sa dea pe afara...asa ca ii dau din nou inainte de masa.
Dorsilia spune:
Nu am auzit de Peg-Perego, unde se pot vedea?
Eu am vazut pe site cele de la Graco cu 3 roti insa manaerul nu se da peste cap, deci nu poti sa duci copoilul decat cu fata spre directia de mers, ceea ma retine inca sa-l comand
Dorsilia spune:
am vazut acum pe un site strain...in Timisoara nici sa dau cu tunul nu gasesc decat Chicco si eventual Inglesina
BLUE ANGEL spune:
Roxi , si eu tot la Sab m-am intors ... dupa ce am incercat si Bonisan si acum ii dau si Debridat !
ce vreme urata !
dar tot ies afara !
nu-mi si mie nimeni cum isi organizeaza timpul in casa ?
BLUE ANGEL spune:
Lia , incearca sa le vezi pe www.pegperego.com
Importatori parca sunt cei de la Loris Company .. nu mai stiu exact .. eu i-am vazut la expozitia care fost in Buc
Dorsilia spune:
Mersi, am vizitat site-ul sunt super dragute carucioarele insa nu am cum sa cumpar...aici nu se aduc parca am fi in alta lume...aici patronilor le e teama sa aduca pana si biberoane de firma ca sa nu le ramana de parca ar trai numai looseri si n-are cine le cumpara. Fiecare om face eforturi sau cred eu ca e normal sa faca eforturi sa-i cumpere copilului lui ce-i mai bun, nici pe mine nu ma dau banii afara din casa dar pentru copil nu dau inapoi de la nimic, cumpar absolut tot ce are nevoie si ce cred eu ca e mai bun. Caruciorul actual l-am primit, nu zic ca e rau de tot insa nu are suspensii si zdrangane copilu si e greu de manevrat pe strada desi e usor, se pliaza greu desi e usor, bara de impins e scurta si dau mereu cu picioarele peste roti cand il imping....se blocheaza in toate crapaturile din asfalt...ce mai m-a calcat pe nervi si gata.
Nici eu nu m-a repezit la diversificare ca parca i-as strica tot ritmul si mi se pare devreme, la doar 3 luni sa-i dau sucuri si supe. Cineva zice bine ca toate la randul lor....cata vreme nici nu sta pe fundulet si cata vreme ii pica bine formula si n-are carente de ce sa ma agit? As fi ca ala cre se dezbraca si-si pazeste haienele ca n-are altceva de lucru. Se zice ca atunci cand un lucru merge sa te bucuri nu sa te apuci sa-l demontezi sa vezi de ce merge. Deci cred ca ma va ajuta instinctul si informatiile culese de peici de pe colo sa imi hranesc puiutul in functie de necesitatile lui si gradul de maturizare. IMi povestea mama ca eu am crescut de la mastere cu lapte de vaca in care baga ceai si zahar la greu, fara sa-l mai fiarba sau fara sirop de zahar cum am tot auzit pe aici, supa de zarzavaturi si piure de fructe de la 3 luni, oua si carne cu cartofi de la 4 luni....deci am crezut ca n-aud bine...cum D-zeu n-am dat la boboci zi lumina ma intreb.
lia
cristalina spune:
Buna ziua si de la noi...
Mama a fost cu buburuza la plimbare! Avusei si io 2 ore in care am lucrat intens.
Papadie, buna treaba...:)))
Va uram sa nu va chinuie dintisorii..
Mitzura, buburuza mea care e cam de-o seama cu Tudor se intoarce de pe burta pe o parte, nu pe spate...Si de pe spate tot pe o parte se intoarce.
Vorba Roxanei, se opreste la jumatatea drumului....
Ma duc sa cetesc ce ati mai scris ..:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica