Pentru cine nu are somn, e in Romania si are un petec de cer senin la vedere, pe la ora doua incepe o eclipsa de luna...asa ca romantici sau nu, daca nu dormiti la ora aia ne intelnim...virtual...la o bucata de luna :)
Somn usor celorlalti
Madalina
Eclipsa dureaza pana dimineata spre 7, cu toate fazele ei. Sa speram ca nu va mai fi ceatza, ca in zilele anterioare.
Vizionare placuta ![]()
Si-n Canada, in Ontario avem eclipsa, mai, mai!
Doar la ore diferite!
Madalina, ce mai faci, ce mai face prietena ta, are vreun raspuns din Canada?
Pupici
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Eu am un program de astronomie si am verificat cateva locatii din Europa si am vazut ca eclipsa se vede din Helsinki (totala), Paris (partiala), Oslo (partiala)
Ia sa ma duc sa ma uit,la otv,urania care adezbatut si chestiunea cutremurului a zis ca de la eclipsa e!Eu deja sunt cu capul in nori,asa ca nu m-am putut concentra sa inteleg harta cew a aratat-o,da ceva,ceva o fi.Somn usor!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Si aici o vedem, pe eastern time la mine incepe la 9:14pm. Am ferestrele spre rasarit si am deschis jaluzelele la living room sa o vad mai bine, e asa mare si frumoasa ca un bec:))
http://science.nasa.gov/headlines/y2004/13oct_lunareclipse.htm
Oana_B
si noi si noi suntem pregatiti cu video camera sa filmam tot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!![]()
m34 imi poti spune cand se vede la oslo?ma duc si eu sa ma uit pe geam poate oi bunghi ceva![]()
si in Calgary se vede super, cer senin, tot ce trebuie! cind am plecat la cumparaturi (18:15) era Luna plina, mare, luminata, iar acum (21.10), Luna e deja intunecata si putin rosiatica.
Din pacate am ratat fenomenul... Dupa cutremur am urmarit mai toate stirile, forum, chat si pe la 2 m-am culcat. Dimineata am dat fuga sa mai vad ceva dar se terminase...
Am vazut dimineata la jurnal ca s-a vazut foarte bine de la Constanta. Daca aveti pozici aratati-ne si noua.