rugaminte catre un moderator de pe forum

rugaminte catre un moderator de pe forum | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

as dori ca unul dintre cei avizatzi sa citeasca si sa stearga mesajele postate pe forum..sa citeasca posturile mele care se mai afla printre subiectele active si sa stearga ceea ce considera ca deranjeaza..nu de alta dar sunt destul de satula sa se arunce cu pietre in mine pt simplul fapt ca am intrebat cate un lucru.
multumesc pt intzelegere.

danna2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Cine te-a suparat copilutz?
Eu nu sunt moderator, dar ma faci curioasa. Am citit unele dintre subiectele postate de tine si nu mi s-a parul nimic ne la locul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nici eu nu sint suparata pe tine !!!!
desi as fi putut!!!!!!!!!!!!!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Nici eu nu sint suparata pe tine !!!!
desi as fi putut!!!!!!!!!!!!!

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

aa da cu kiar aveai motive...tx pt intzelegere...;)

danna2002

Mergi la inceput

cat espre mine m a cam durut ce era scris de lume la <<am ramas sokata>> ca ce sa ii faci cam dau unele cu bata ..si ma cam doare..e vb de faptul ca ma invinovatzesc ca am facut avort..ca ma fac egoista ..ca..etc....si am vrut sa sterg subiectul dar nu am cum...si tot asa...daca s ar fi sters post-ul acela...NU ar fi mai exisat motive de caramizit sufletzelu meu....accept opiniile altora...un_tata a postat ceva legat de ceea ce am spus eu cu privire la Dumnezeu..omul avea cu totul alta opinie ca mine dar si a exprimat o elegant..am citit si am intzeles..si cumva i am dat dreptate..dar ce sa ii faci femeile sunt de 10000 de ori mai zgriptzuroaice ca barbatzii <unele dintre ele....NU GENERALIZEZ>..d aia prefer prietenia unui tip in locul celei a unei femei..;)

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Dana, pe langa faptul ca nu stiu subiectul, trebuie sa iti spun ca atunci cand iti deschizi sufletul si postezi ceva public, iti asumi un risc, o responsabilitate.
In plus, nu poti sa placi tuturor, asa ca nu are rost sa te chinui inutil, intotdeauna vor exista oameni care te vor critica si carora nu le vei place, orice ai zice sau ai face, chiar si aici, in acest loc minunnat.
Si in ultimul rand, eu chiar m-am atasat de tine, mie imi placi cu adevarat.
Te pup! Nu mai fi trista!

Rici 25 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Draga ratzusca mica..si naiva, trebuie sa recunosc ca ti-ai ales bine numele...

Uite cum vad eu..ca sa arunce si in mine caramizile alea, poate raman mai putine pentru tine..

Cine posteaza aici isi asuma riscul asta..de a fi caramizit. Si sincer, am vazut ca sunt cativa care nu se sfiesc, cu toate ca nimeni nu ne obliga sa raspundem la subiecte, vad ca unii nu se pot abtine sa critice ( nu ma refer la critica constructiva), si mai mult, sa arunce piatra, sa acuze...
Lumea e mare si diversa draga mea, de aceea greu sa gasesti doi oameni la fel. Fiecare cu puterile lui, cu experientele lui, cu conceptiile lui despre viata. Never say never e o vorba foarte desteapta, dar pe care ca sa o aplici, iti trebuie intr-adevar o mare cunoastere de oameni, de viata...e greu. De aia spuneam ca lumea e diversa, ce cred eu ca se uita des este si ca atata timp cat celalalt te lasa sa traiesti, esti dator sa faci la fel.
Tu nu te supara, asta uite te caleste si te mai invata cum e viata, cum sunt oamenii...sa sti ca am remarcat raspunsurile la subiectul la care te referi si m-am abtinut sa raspund tocmai pentru ca nu vroiam sa isc si eu alte conflicte. Mi-a parut rau ca a trebuit sa citesti acele raspunsuri rauvoitoare si pline de autosuficientza as zice. Stii..asa, stam in turnul nostru de fildes si de acolo criticam pe toti cei de jos...e usor. Greu e sa intelegi ce a vrut omul ala cand a postat ceva, sau sa intelegi ca poate nici el nu stie, doar vroia sa se descarce..poveri ducem multe, chiar si cei/cele care se dau perfectzi pe aici.
Cum spuneam, important nu e daca ai trecut printr-o intamplare nefericita, ci daca ai invatat ceva din ea..si eu cred ca tu inveti...Asa ca raztusca mica si draga....ori te gandesti de doua ori inainte de a-ti pune sufletul pe tava aici, ori accepti ca fiecare da cat poate si ce poate, si nu mai pui la suflet. Qai grija de tine, ca tu esti cea mai in masura sa o faci, restul....unii vin, altii pleaca, putini raman cu tine.

O noapte frumoasa ( e eclipsa de luna pe la 2 :) )

Madalina

Mergi la inceput

da e adevarat tot ce spunetzi..si eu invatz ceva din tot ce se spune..si nu o sa se mai intample....aaa sa nu uit..daca citizi subiectul cu pricina....cel mai bine e sa va exprimatzi opiniile...caramizeala....mi o asuma..cum am realizat ehee OAMENII SUNT DIFERITZI..SI FORUMUL ARE ROLUL DE A NE AJUTA sa facem schimb de ideei si cumva de a ne ajuta sa ne asumam si opinii care nu concorda cu ale noastre...de a ni le asuma mult mai ushor pt ca nu vedem persoana..care afirma...saru mana pt atasament rachel..

danna2002

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danna2002

da e adevarat tot ce spunetzi..si eu invatz ceva din tot ce se spune..si nu o sa se mai intample....aaa sa nu uit..daca citizi subiectul cu pricina....cel mai bine e sa va exprimatzi opiniile...caramizeala....mi o asuma..cum am realizat ehee OAMENII SUNT DIFERITZI..SI FORUMUL ARE ROLUL DE A NE AJUTA sa facem schimb de ideei si cumva de a ne ajuta sa ne asumam si opinii care nu concorda cu ale noastre...de a ni le asuma mult mai ushor pt ca nu vedem persoana..care afirma...saru mana pt atasament rachel..

danna2002

atasamentul meu e reciproc fatza de rachel..si universal fatza de ideea de om in general..d aia sufar cand oamenii imi ating cu buna stiintza sau fara sa vrea sufletzelul meu ...

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ratusca,ce-ar fi sa-ti recitesti tu mesajele si sa le stergi pe cele care crezi ca au deranjat?(ultimul butonas din meniul de deasupra postarii tale este "delete reply";foloseste-l!)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pentru o ratusca mica si „dulce”, am gasit un citat simpatic:

„Traieste
asa incat niciodata
sa nu-ti fie rusine
daca orice din ceea ce faci
sau spui este publicat
de jur imprejurul globului –

Chiar daca
ceea ce este publicat
nu este adevarat...”

Iluzii – R. Bach

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput