Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Am fost ieri la doctor sa iau trimiterea pentru vaccin si am si"verificat" cupilu',are 63 cm si 6,350kg.E supla ca mine,eu am deja 47 de kg ,nu stiu ce sa fac sa nu mai slabesc,ca ma topesc cu totul.E si cam mofturoasa,nu prea ii place nimic sa manance,in afara de tzatza,desigur.Ma chinui acum sa ii stabilesc un orar mai clar pentru mese,sper sa si reusesc.Of,abia astept sa manance de toate si sa adoarma singurica in patutzul ei!Cred ca nu sunt singura...Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumim mult pentru urari, Veve si Nedda! Si va uram inapoi , tot ce e mai bun pentru puiutzii vostri!

Veve, ma bucur ca te-ai instalat bine si e caldutz si placut acolo! Cred ca e mare lucru sa auzi forfoteala prin bloc dupa linistea de padurice! Eu mi-as dori exact inves (o casutza intr-o padurice) dar, pe de alta parte, nu stiu cat as rezista, asa ca am grija ce-mi doresc sa nu cumva sa mi se indeplineasca!
Cat despre urari , pupacim si noi mult pe ginerele Croko si pupic mik si pentru Vv mik, febletzea mea

Nedda, n-am fost in nici o vacantza, as fi vrut io Am fost pur si simplu fara chef...nu-mi venea sa postez nimic, n-aveam nimic de spus. V-am citit tot timpul dar am fost prea deprimata ca sa scriu ceva. Acu mi-am mai revenit!

Despre Katja..nu prea am noutatzi de laudat. Mai nou s-a rasfatzat intr-un hal fara de hal, tzipa tare si plange cu lacrimi de crocodil din te miri ce (in general cand e obosita, e adevarat). Cu mancarea stam bine, adik mai are si zile proaste dar , in general, sunt multumita de cum si ce papa. Dintii sunt tot 6, cresc..si sper sa nu-i mai apara altii curand , sa aiba si ea o perioada de pofta de mancare, ca altfel o iau si mai razna decat sunt
Acum vreo 4 zile a invatzat sa se ridice singura in funduletz, e tare dulce si sta in picioare sprijinindu-se de canapea sau de masutza de cafea. Canapeaua e insa cea mai interesanta pentru ca intr-un loc pielea are o gaurica mica (a ars-o ta-su cu tzigara mai demult) care o fascineaza. Sta acolo minute in sir, incercand sa bage degetzelul in ea sau ..oricum, s-o mute d'acolo!
Ma striga "ma-ma"cand are nevoie de mine, cand nu vrea ceva (in general mancare!) zice "neeee, neeee", mai zice intamplator "da", "ei" si ..cam atat! Mai nou isi canta subtiindu-si vocea, e tare haioasa!
Ieri mi-a facut o faza (deja face misto de mine!): statea in carutz cu capul intors in directia opusa mie si o strig si nu intoarce capul, o strig din nou mai tare,de mai multe ori, nimic. Ca apoi sa observ ca ea statea "pitita" si radea, ca io o strigam si ea se facea ca n-aude...
Hai ca v-am plictisit destul! dupa ce n-am scris atata timp acuma va zapacesc cu un mesaj de o pagina!

V-am pupacit!
A! Era sa uit! LA MULTI ANI tuturor sarbatoritzilor pe care i-am ratat! Tot ce-si doresc mamicile pentru voi, sa se indeplineasca!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

La Multi Ani! Katja
La Multi Ani! Malina
Sa cresteti mari, sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Nedda si Claudelu- slava Domnului, David nu are nimic la rinichi! Doamne Fereste de asta!
Are ceva..prin apropiere, mai precis la "zizee"...pielea e "cusuta" un pic ciudat, si trebuie sa"ii dea drumu" - ca altfel risca sa faca pipi pe pantofi . TOti medicii care l-au consultat pe David mi-au spus ca interventia nu e grea, dar inima mea de mama plange cand ma gandesc ca trebuie sa se intervina cu bisturiu pe puiu ei

Inaioana - bine ai revenit!
Claudelu - succes cu socrii!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris. Eu am avut probleme cu calc si nu am putut sa intru pe net. Ultimele noutati despre noi sunt ca am facut vaccinul de 6 luni ieri. A trecut bine totusi. O foarte usoara febra si atat pana acum. Or sa ne iasa si dintzocii. De cateva zile e tare agitat mai ales noaptea, iar gingia e tare. Ne-am si masutat si cantarit ieri si avem 71 cm si 8,1 kg. Sunt foarte multumita de evolutia lui acum. Ma apuc de citit acum. HAi pa.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna fetelor!Am citit in goana ce ati scris,acum am putin timp ca doarme Amelie,asat dupa lupte grecoromane,ca nu poate sa sufere sa doarma!
Clau,vezi cu socrii tu ,zi-le sa plece devreme ca se innopteaza!.
vevico,nu ne-am destrabata bre,ca ti-am simtit rasuflarea rece in spate.Misto ca v-ati mutat la caldurica!
nedda,vad ca Amelie seamana bine de tot cu Lara,nici a mea nu sta locului nici un minut!.Eu am zis ca o fac atleta,la cit da din picioruse!
ela,condoleante!Am vazut pozele,e o scumpete Cristinica,nu mai pot dupa ea!
Pupici tuturor!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna la voi!!Am aparut si eu dupa o scurta vizita a socrilor...Daniela, am facut exact cum ai spus tu...l-am trantit pe Raul in bratele lor si nu prea am avut timp sa vorbim

Elena, deci asa, Amelie e luptatoare de mica...foarte bine, sa se impuna ca asa ii sta bine unei fete/femei(pe viitor)Asa am fost si eu, bataioasa si baietoasa pana la D-zeu si inapoi

Andreea, bine ai revenit!! la Alexandru!!!

Veve, normal calculatorul e primul lucru ce trebuie instalat in casa Ma bucur ca-ti place noua locuinta...aaaa, spuneai ca va dadeau ursuletii tarcoale???eu cred ca n-as fi iesit afara din casa de fricaVeve, multumesc pentru gandurile bune!!!

Lumi, imi pare rau pentru David! Si eu ma rg la D-zeu sa nu trebuiasca sa se intervina chirurgical si sa ne tratam doar cu antibiotice!

Irina, dar ce faci de te usti pe picioare???Vreau si eu reteta ta

Ce bine ca sunt singurica, baietii imi sunt la plimbare(e de serviciu tati), ca pot sa ma lafai in liniste pe aici La noi e o vreme superba!!!

Am uitat sa va povestesc, ca ieri cand ma plimbam cu Raul a venit un tatic direct la noi, ca cica sa vada si baiatul lui pe bebele meu...si am intrat in discutie cu el...la un moment dat m-a invitat la un suc...auuuu, cand am auzit mi s-au inmuiat picioareletaticul respectiv era frumos foc...binenteles l-am refuzat si nu dupa mult timp m-am carat de acolo, iar la plecare m-a intrebat daca vin si maine in parc...asa imi trebuie daca umblu fara verigheta...mama ce bine m-am simtit, eu care ma simteam si ma vedeam mare si grasa...ei, uite ca mai am succes la barbati

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Ce pustiu e pe aici!!! Toate mergeti la discoteca si va pregatiti sau pe unde sunteti? Alex a dormit azi 4 ore dupa amiaza. Cu bunica desigur. Sa vedem acum la ce ora s-o culca de noapte.Are o logoree...Spune mereu tatatatadadatatadada. Ai mei zic ca spune tata, dar nu prea cred caci nu l-a mai vazut pe tati de la o luna. Ii povestesc mereu de el, dar chiar sa zica tata nu prea as crede. Si mai e innebunit dupa ceva: vocea lui Pepe. De fiecare data cand il aude cantand e tare bucuros si se opreste din orice activitate pentru a-l asculta. Abia astept sa scoata un album nou sa-l asculte si baiatul meu cat vrea.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Andreea, chiar vroiam si eu sa intreb ce o fi cu linistea asta...la noi e Festivalul Vinului, dar nu avem nici un chef sa mergem,iar prietenele mele au iesit la un suc in oras, nici cu ele n-am vrut sa merg...deh, am imbatranit si m-am ramolit

Si lui Raul ii place tare mult vocea lui Pepe, nici nu clipeste cand il aude cantand...e foarte atent..aaaaa,si sa nu mai spun cat de mult ii plac reclamele si stirile

A adormit pe la vreo 8.30 si ma astept din minut in minut sa se trezeasca, plus ca nu am apucat nici macar sa-l schimb si cred ca are si kk la fundulet..vad ca nu-l deranjeazaCine stie pana la cate ma va tine treaza, de fapt pana cand va sta el treaz si cu chef de joaca

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Nu am mai apucat sa postez pe aici ca tot am avut probleme si problemute.
Marti seara a fost sarbatoare la noi acasa . Io si sotul am implinit un an de casnicie asa ca toata ziua am stat si am facut mancarica mai deosebita si un tortulet taaaaaaare bun, am aranjat putin prin casa asa ca de sarbatoare, am culcat bebelacul inainte de a veni sotul acasa si numai m-am trezit cu el la usa cu o imensitate de aranjament de trandafiri rosii.
Surpriza pe care o pregatisem eu, printre cateva altele, a fost o sticla de vin de la nunta noastra .
Si tata socru a venit la noi cu tot felul de surprize, de spuneai ca e Mos Craciun, si m-a facut sa ma simt iubita de familia sotului meu. Pana si bona ne-a adus flori si o sticla de sampanie.

A doua zi a inceput show-ul cu bebe, ca a inceput sa-i curga nasul rau de tot si m-am speriat ca a luat raceala de la mine. Noaptea de miercuri spre joi si de joi spre vineri nu am dormit aproape deloc, am stat cu Sterimaru' si pompita langa el. Iar ieri am fost la doctor, ca si asa trebuia sa-i fac controlul de 7 luni. M-a linistit tipa, ca are numa o rinoree (nu tuseste si nici febra nu a facut), de ieri ii pun niste picaturi in nasuc si azi deja i-a trecut.
La control a iesit totul bine, are 67 cm si 8,600 kg, mi-a spus sa nu-i dau calciu suplimentar ca il asimileaza f. bine pe cel din lapte, branza si iaurt, dupa 8 luni putem incepe si cu ficatel si peste alb, deci una peste alta suntem sanatosi.

Din cate citesc eu cam toti bebelacii nostri seamana intre ei, cu zile in care-s cuminti si altele in care nu-i poti lasa singuri, cu nopti nedormite si nopti linistite...

La Multi Ani Theodora, Katja, Malina Ioana si Radu Paul!!!

La Multi Ani Ana Maria si Dragos!!!

La Multi Ani si la multi bani Lavi si distractie placuta!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Oake, sa va de-a D-zeu inca 99 de ani impreuna si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, iar Vlad sa va aduca numai bucurii!!

Mai fetelor (cu dinti, in special),spuneti-mi si mie cam care au fost manifestarile copilasilor vostri inainte de eruptie...ca eu nu il mai inteleg pe Raul de cateva zile...plange fara motiv, noaptea in somn daca scapa suzeta din gura urla...acum de exemplu va spuneam ca doarme...da s-a trezit plangand cu niste lacrimiiii...mi se rupe sufletul cand il vad cum sufera...as vrea sa pot sa-i iau eu durerea..va intreb pentru ca se intampla ceva cu el si nu stiu daca cauza sunt dintisorii sau altceva...el de felul lui e un bb foarte vesel si cuminte, dar de vreo 2-3 zile ma cam mananca cu puf cu tot!!!

Mergi la inceput