Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

La Multi Ani! cu sanatate si bucurii saratoritilor pe care aproape ca i-am ratat!

Claudelu imi pare tare rau ptr puiul tau! Sa ne tii la curent!

Si eu va trebui sa il operez pe David cnd va face 1 an..la noi e chestie 90% sigura Incerc sa nu ma gandesc la asta ca altfel mi se rupe inima

Ela
- condoleante ptr bunic

Mikyyy felicitari Malinei! David intinde manutzele in sus spre marginea patutului, incearca sa faca tractiuni intr-o mana, dar asta-i tot deocamdata.

Cuscra va distrati bine? Sa ai grija de tine si de nora. Vezi sa nu ne-o rapeasca vreun Fat-Frumos!

Pupici si noapte frumoasa! (si weekend frumos! la noi va tine 3 zile ca 1Nov e liber aici )

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, imi pare rau! Condoleante! Cand auzim de cineva ca s-a dus, chiar daca nu e apropiat, parca tot ni se strange inima. Asta e!

Spic de Grau, de ce trebuie sa-l operezi pe David? Adica ce i se opereaza cand v-a face un an? Uf, ca ma exprim ca o cizma. Am inteles ca David are un rinichi mai mare, ca si in cazul lui Raul, dar ce se urmareste cu operatia? Sa i se micsoreze un rinichi? Scuza ignoranta si exprimarea proasta! Sanatate lui David!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Codritu, sa va imbracati bine daca zici ca iarna-i grea. O sa vad si eu ce ne asteapta aici (in Illinois) ca vine tot frigul de la voi din Canada incoace!:)) Nici la Boston nu erau iernile prea caldute dar cred ca aici e si mai si!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Katja

Azi sunt mai bine, moralul mie cat de cat mai ridicat..va multumesc pentru gandurile bune!!!...Am vorbit cu cativa oameni in domeniu si mi-au spus sa nu ma ingrijorez, sa astept analizele de urina si pentru ca e mic se poate trata si cu antibiotice!!!
Raul e cam marait,in special seare, probabil dintisorii, bata-i vinaLas ca vin si le arat eu cine-i sefuDar in rest e cuminte, sta si cate 2 ore in scaunel singur si se joaca, ba mai nou rade la jucarioare, dar rade in hohoteStam pe afara ffff mult, profitam de vrema asta superba!!

Lumi, dar la David de ce este 90% sigur ca trebuie operat???

Ela, condoleante!!

Codritu si Raul ma inebuneste cu tata si mai nou zice"HAIDA"...toata ziua numai asta aud

Nedda, sa sti ca si eu imi cam pierd noptile pe internet..uite acum de exemplu este 02.14 si eu n-am somn, iar maine dimineata sunt zombii

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Clau, las ca dormim cand iesim la pensie!
Ce zici tu? Raul sta si cate doua ore si se joaca singurel? Doamne, ce copil linistit ai! Sa-ti traiasca! Pe Lara nu cred ca a prins-o vreodata jumatatea de ora indiferent ce sau cate jucarii i-am dat sau indiferent unde am asezat-o! N-ar sta decat cocotzata pe mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nedda

Clau, las ca dormim cand iesim la pensie!
Ce zici tu? Raul sta si cate doua ore si se joaca singurel? Doamne, ce copil linistit ai! Sa-ti traiasca! Pe Lara nu cred ca a prins-o vreodata jumatatea de ora indiferent ce sau cate jucarii i-am dat sau indiferent unde am asezat-o! N-ar sta decat cocotzata pe mine.

Ca bine zici, dormitul nu e pentru noi Eu mi-am facut programul asta inca de pe vremea cand eram gravida si stateam noapte de noapte pe Ym cu Elena si Roxana la povesti...apoi ni s-au mai alaturat si alte fete...ei ce vremuri, dom'le!!!

Daniela, acum sa nu crezi ca in fiecare zi e la fel, ca atunci as duce-o prea bine...azi a fost asa, maine sigur nu va mai sta...are si el zile si zile, dar in general e destul de cuminte...de fapt el mai mult doarme decat e treaz...doarme pe zi in jur de 4-5 ore...ii place somnu ca la tacsu si binenetels si mie, dar nu prea apuc ca nu ma lasa internetu'...dependenta rau de tot

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

AAAA, era sa uit, sa-mi tineti pumnii ca maine, adica azi, vin socri in vizita si sincer n-am nici un chef de ei Va povestesc maine cum a fost!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

AAAA, era sa uit, sa-mi tineti pumnii ca maine, adica azi, vin socri in vizita si sincer n-am nici un chef de ei Va povestesc maine cum a fost!!!

Clau, eu iti tin pumnii dar as zice sa nu te stresezi prea tare. O sa treaca repede vizita, ai sa vezi! Il scoti pe Raul la inaintare sa stea putin de vorba cu bunicii si gata! Bafta si sa ne zici cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

M-am intooors!Iar faceti ciat pe forum,huh?
Numai va salut pe fuga,ca mi-e casa cu fundu-n sus si n-am stare pana nu termin!Numai biroul si calculatorul is puse la punct calumea si-am avut grija sa vina nenea di la cablu la prima ora sa ma introduca-n bussines!
Apartamentul e mai micut decat casa,cum era si firesc,dar e destul de spatios si asa.In schimb e atat de caldut si bine si se-aud zgomote in jur (un copilas deasupra care as'noapte la 1 alerga prin casa),nu ne mai dau ursuletii tarcoale,nu mai e umezeala din mijlocul padurii...Viata,tata!
M-am uitat la pozicile voastre noi,sunteti toti frumosi,manca-v-ar mama ,v-am citit,da pe-o ureche mi-a intrat si pe-alta mi-a iesit!Am retinut ca-i ziua Laviniei (La multi ani,scumpa!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita maxim!)si bine-nteles a noricioaocei mele frumusele!(La multi ani,Katjusca mica!Sa cresti mare si sa ai de la viata tot ce-ti doresti tu!)Ina ,sa-ti(ne ) traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Pupaceala la gasca!

PS Clau,iti doresc ca toate framantarile in legatura cu starea lui Raul sa se dizolve ca si cum n-ar fi fost!
Ela,condoleante!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Veve draga, bine ai revenit! Acum ca te-ai mutat din padurice poate sa vina iarna grea, nu? Spor la despachetat!
Auzi, da' cuscra matale (Ina) de ce nu mai apare pe la noi? E si ea in vreo mutare sau in vreo vacanta de toamna?
LA MULTI ANI, KATJA! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai noroc in viata!

Mergi la inceput