Bebelusi de martie-aprilie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
malina_mircu spune:
am mai pus niste poze, unele nu sunt prea clare ca asa face telefonul.
pupici
Malina si Danutz
poze:http://community.webshots.com/user/malinamircu
Nedda spune:
Malina, ti-am vazut baiatul! Mai, ce scump e si ce mai seamana cu mami!! Sa-ti traiasca!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Eh, eu iar imi pierd noaptea pe internet! E ora 2:30 dimineata la mine aici si eu n-am somn. Lara doarme, scumpa de ea, si sa vezi ce imi da trezirea maine dimineata cand eu as vrea sa mai dorm.
Nu v-am mai zis continuarea episodului cu incercarea de a o invata pe Lara sa adoarma singurica. Mi-a fost si frica sa vad ce urmeaza si d'aia am zis sa mai treaca vreo cateva nopti. Incepand de a doua seara dupa cea de groaza in care a plans o jumatate de ora, a inceput iubita mea sa adoarma singura in mai putin de 10min. Mai protesteaza ea putin la inceput cand o las singura in camera si sting lumina dar adoarme in scurt timp. Nici nu imi vine sa cred! Eu sper ca nu glumeste cu mine si ca o sa se obisnuiasca asa.
Mickyyy spune:
La multi ani Theodora!!
La multi ani David!!
Astazi moatza mea a reusit sa se ridice singura in picioare in patut , se chinuia de cateva zile si statea in picioare singura daca o ridicam eu!!
Si a inceput sa adoarma neleganata . O las in patut, o mangai usor pe cap, ii dau pupicul de noapte buna si o gasesc adormita!!!
Malina, frumusel foc Danut!! Iar tu arati super, nici nu zici ca ai nascut, felicitari!!
Claudelu, sanatate multa flacaului, poate cine stie, nu te mosteneste si n-o sa fie nevoie de tratamente complicate !!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
mirinda spune:
buna, fetelor
La Multi Ani Lavinia!! sa fiti sanatoase si frumoase!! ehei ce frumoasa virsta 30! ce vremuri!
Clau hai ca poate trece cu tratament roaga-te sa fie bine noi iti tinem pumnii!!
kata, ai program cam incarcat, plimbare placuta! eu lucre si maine asa ca doar duminica sunt acasa, dar ne putem intilni doar undeva in centru, ca stam in cartiere cam departate
malina, scump foc Danut, sa fiti sanatosi! si lasa ca se apropie de mama ta, dar la mine ca e bona? si e o straina pina la urma, dar asta este...si Ana mea n-a avut 7 kg la 6 luni, ci doar 6,9 si 69 cm lungime si nu mai vomita deloc, asa ca nu e deloc slabut...zic eu
mai vorbim azi pupici!
Ela76 spune:
LA MULTI ANI! THEA (alona) si DRAGOS (alina33)!
Lavi, pe tine o sa te felicit fix pe 31 [:d], chiar daca nu cred ca vei intra in ziua aceea
Malina - vazut baiat frumos, pup la el ! Am eu o vaga impresie ca seamana bine cu bunica de la Arges?
Clau - sanatate lui Raul, poate ca nu e grav, mai vezi si la alti dr pt diagnostic Mai pune niste poze cu Raul
Elena - si eu sunt topita cand o vad ca se alinta si ma mangaie... cel mai mult imi place ca daca o am in cosulet pe genunchi, se joaca cu mainile cu suvitele mele de par, il pipaie, il flutura, apoi imi ia obrajii, nasul, gura la tatonat ... si daca mai zice si ma-ma, ma-ma in timpul asta... ma topesc ca o inghetata
Miri - eu tot n-am reusit sa te vad, ca de o saptamana ratez constant stirile (ghiciti cine nu ma lasa)
Veve o fi in febra mutatului. Sa ne povestesti cum e noua casa!!
...mda, iar am uitat ce mai voiam sa zic... dar si asa e un mesaj lung!
(PS. am mai adaugat poze noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/album?.dir=5b45
Pupici!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Ela, am vazut pozele noi. Cristina e o scumpa. Si pozele cu voi imi inspira calm si bunatate. Cred ca sunteti o familie linistita si fericita. Nici acum nu-mi dau seama cu cine seamana Cristina mai mult dar sigur are ochii tai. Pupici pentru fetita scumpa!
codritu spune:
Am vorbit si eu acasa ieri si mi-au zis ai mei de cutremur. Bine ca nu a patit nimeni nimic si nu s-au speriat bb-i.
Noi inca nu ne-am luatmare lucru pentru iarna, mai mult de toamna tarzie. Va fi grea prima iarna canadiana pentru el. La mine e a treia si tot ma apuca groaza.
De ieri zice tata de ma inebuneste. Se pare ca ii place repeta intr-una. Asta a fost primul cuvant, iar tati e in al noualea cer.
In legatura cu dormitul nu avem nici o regula, cateodata adoarme singur si doarme pana pe la 5 dimineata, alta data numai la tzatz si se trezeste toata noaptea. Este foarte imprevizibi.
La multi ani la toti bb-i!Sa fie sanatosi, cuminti si ascultatori.
Nedda spune:
Micky, felicitari pentru performanta Malinei! De-acum sa te tii la ea .
Noi abia ne-am trezit, am mancat si ne pregatim de plimbare. Azi avem soare. Mai povestim cand ne intoarcem.
Ela76 spune:
Nedda - multumim de aprecieri! nici eu nu stiu sa zic cu cine seamana mai bine, ca se schimba in functie de mutritele pe care le face. Intr-adevar, ne dorim sa fim o familie linistita si echilibrata si sper ca nu suntem prea departe Plimbarica placuta!
Din pacate, am primit o veste mai trista, s-ar putea sa mergem la o inmormantare - bunicul verisoarei mele (prin alianta), care ne era destul de apropiat. Life is life, zic si eu.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre