Sfat: bebe intarziere de crestere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!
Chiar aveam nevoie de alte exemple care s-au terminat cu bine...

Mihaela, de cand ma stiu vreau cezariana... Initial motivele mele erau dioptriile(astigmatism) si pb cu rinichii care "scapa din camasi" + sfaturile prietenilor de fam. care sunt med. ginec. In acest moment se impune cezariana datorita sindr. de hipercoagulabilitate, intrucat asa va fi monitorizata/tinuta sub observatie hemoragia. Din pacate, nu pot face epidurala, si tot datorita acestui sindrom. Abia astept sa citesc experienta nasterii minunii tale... si ma bucur ca mai pot citi si despre Radoi. Pe el l-am ales dintr-o suita de relatii si "pile/pilute" pentru ca am mare incredere in profesionalismul lui. Stiu ca cezariana este un procedeu complicat pe care nu oricine il face "ca la carte".

pupici

simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia a fost un astfel de copil, s-a nascut cu 2700 in sapt. 38, la doctorul Badiu.
Eu am avut lipsa de lichd amniotic, a scos-o aproape de urgenta ca nu mai crestea.Insa a fost si est f. sanatoasa, desi e mai micuta decat cei de varsta ei.Insa si noi suntem micuti, eu am 161 si sotul170 cm, asa ca nu are cu cine sa semene.
Repet, e un copil f. sanatos, vesel, desteapta, la 2 ani vorbeste perfect si stie poezii, face bancuri etc.Daca nu ma crezi, uita-te la pozele din album!

Sabina si Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebella spune:

"Corina, totul se trage de la placenta, ir-uri si sindrom... Pentru sindrom fac injectii dar pentru placenta am inteles ca nu prea am ce face...
Dr. nu ma poate decat monitoriza. A spus ca nu-i bebe viabil ca sa o scoata acum...
Eu ma incapatanez sa cred ca exista solutii si ca mamicile (care sunt cele mai inteligente) le-au aplicat cu succes!

pupici

simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA"

simona,
ti-am mai dat un raspuns si acum catva timp pe topicul sindromului de hipercoagulabilitate. daca te incapatanezi sa crezi ca exista solutii si ca anumite mamici le-au aplicat, eu nu inteleg de ce te incapatanezi sa nu-l contactezi pe tutunaru. este singurul care are un tratament specific pentru asa ceva, adica pentru IR-uri modificate, si eu cred ca suntem foarte multe, nu numai aici, pe forum, care ii datoram faptul ca avem copii sanatosi. eu sunt una dintre acele mamici care au avut curajul (nu stiu daca are ceva de-a face inteligenta) sa infrunte starea de pasivitate a multor doctori renumiti care, ca si tie, iti ofereau drept solutie asteptarea sau monitorizarea. mie la momentul respectiv asta mi s-a parut similar situatiei in care cineva era pe punctul sa se inece si doctorii, in loc sa sara sa-l ajute, asteptau sa vada daca nu cumva intre timp inecatul nu gaseste o solutie sa iasa singur din aceasta situatie. dar... la mine era alta situatie, era cam ultimul tren.
mi se rupe sincer sufletul sa vad cum stai si astepti (ce?) sa se intample o minune in loc sa faci ceva. dar... in definitiv, alegerea este a ta.

Mergi la inceput