Bebelusi de iulie-august 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Nu uitati pentru botez de fasa care se miruieste si se leaga copilul cu ea. Se zice ca in timp, atunci cand copilul este agitat, se leaga cu aceasta fasa miruita si slujita si se linisteste copilul.La fel si cu uleiul slujit pe care il duce nasa in biserica.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Corina,imi pare rau ca trebuie sa o lasi pe mica Eva fara laptic asa devreme,poate o mai lasi putin. Bogdan al meu pana nu tzontzaie putin la tzitzi nu se simte bine,macar putin...chiar daca pocneste de satul. Mara ce mai face, spune-i ca Elena o saluta, i-am aratat si ei pozele voastre de pe net.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cine imi poate spune in cat timp trece o chestie din asta la deget/unghie ca sa stiu cu ce rabdare sa ma inarmez ca sincer cedez nevos, de azidimineata mi se frichineste intruna si geme si se vaita si plange pan se face rosu de ma dispera...in nici o pozitie nu-i e bine copilului asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, medicul mi-a spus mie ca trec greu chestiile astea. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Dar asta nu inseamna ca de acum incolo va fi tot asa plangacios. Cred ca are doar o zi mai proasta. Uite, pot sa-ti spun ca pe mine nu ma doare decat cand imi pun pantoful, dar cum el nu poarta asa ceva...eu cred ca nu il doare.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:


Lia imi pare rau de piciorusu bebelui tau,sa de-a domnu sa ii treaca cat mai repede,multi





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Tocmai ce ne/am intors si noi din preumblari... Mara s/a trezit cu un abces frumos la o masea unde avea o mica carie. Nu stiu cum se intampla toate astea numai cand e tati plecat de acasa Asa ca dupa ce am parlamentat la telefon cu jumate din clinica de stomatologie, si toti ziceau sa venim luni, i/am convins sa ne primeasca azi I/au scos maseaua cea gaunoasa si acum e bine.
Monica multumim de gandurile bune. de la noi pt tine, Bogdanel si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lia, eu am doo cuvinte sa-tzi spun..."piatra cubica"!
Cu cat mai adanci sunt denivelarile cu atat ii e copilului mai bine...Sa-i zangane creieri'n cap!...:))

Nicole, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ne destupashi la creieri...Murea cupilu' de fuame si noi nu ne dadeam seama (daca nu plange de fuame, io ce sa-i fac?!)
Ca ea tot mult linge la biberoane, cate o ora si ceva la fiecare masa, dar acum linge portie normala pentru varsta ei (150-170ml) ca ii curge mai mult...:)))

Doamna Bibi, ce de chestii cu botezul...noi n-am stiut...

Mai nou tine suzeta de maner si se joaca cu ea...cateodata nu nemereste gura si si-o infige in oki, dar in mare deja s-a prins cum functioneaza...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Bravo Monicule, ma bucur ca mananca Botosel ...chiar daca le linge in continuare, important e sa le linga cu folos!

eu am lipsit ieri pentru ca ne-am montat calorifere noi si am avut iar santier, acum ii astept pe mesteri la tura a doua de montat si vad ca nu mai vin ! iar ratam plimbarea de seara ...
astazi am fost cu moata in plimbari, am fost la medicul de familie si ne-am facut antigripal (eu si tati), apoi am fost la serviciu la mine sa rezolv neste chestii si ce sa va zic, s-au topit toti mai ales ca iubitica era bine dispusa si a zambit, a ras, a gangurit la toata lumea , a dormit in scoica pe birou la mami , nu avea treaba ...sunau telefoanele, se vorbea tare, a dormit dusa, asa cum doarme si acum heheehehe!
i-am facut poze pe 26 cand a fost ziua ei si le-am pus pe webshots, am avut si tort dar mi-am adus aminte sa-l pozez abia dupa ce l-am mancat !

va mai spun si eu alta "poveste" legata de botez, din carpa aceea alba in care scoate copilul din apa preotul mi-a spus sa-i fac moatei fete de perna cand se va marita heheheheehhe

P.S. de cand a fost cutremur eu vad obiectele miscandu-se in continuare, m-am sperit cumplit !

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Apa in care i se face baita a doua zi nu se arunca la canal ci se pune la radacina unui copac si se zica ca sa creasca copilul mare si falnic ca un copac.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ah, cand se vine acasa de la biserica nasa ii da mamei copilul in brate in pragul casei si zice "ti-am luat un pagan si ti-am adus un crestin".
Nu mai stiu alte babisme...cred... de fapt stiti vorba aia cate bordeie atatea obicee.

Monica si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput