Povestea unei amante profesioniste !
Am vazut ca tot s-a vorbit in ultimul timp despre infidelitati, amanti, amante, a treia persoana etc, insa nu prea se dezleaga nimeni la limba.
Hai sa vedem povestea cuiva care a dezvaluit ceva din viata "palpitanta" de amanta!
Extras din „Lumea Femeilor” nr. 51 din 1998
Totul a inceput la o intalnire a unor notabilitati locale. Ma angajasem pentru o seara pe post de chelnerita. Cel care organizase totul, ne-a dat un fel de uniforme compuse din bluza rosie decoltata si o fusta galbena foarte scurta si larga. Prima data am vrut sa renunt, dar am zis ca pentru o fata saraca si somera cei 20$ salariu pentru o seara insemnau foarte mult. M-am invartit printre figuri pe care le stiam din ziare, ba chiar de la TV.
Concursul fulger – La un moment dat, unul dintre ei a inceput sa-mi faca tot felul de complimente. A si propus un concurs fulger de frumusete. Acolo, pe loc, au adunat de la fiecare un premiu pentru cea care va fi aleasa: 565$ si 18 milioane lei. Nu mi-a venit sa cred cand mi-au pus in brate teancurile de bani. De emotie si de dorinta de a nu scapa vreo hartie, am incercat sa le strang in poala, dar fusta era prea scurta. Gestul meu a produs vacarm. Am fugit in vestiar. Cand m-am intors, au venit la mine sa ma felicite. Unii dintre ei mi-au bagat in decolteu carti de vizita. Eram ca paralizata. Nu stiam ce sa fac in fata acestor oameni pe care ii stiam seriosi, respectabili. M-am restras intr-un colt pentru a ma dezmetici. Golindu-mi decolteul de cartonase, am ramas din nou tablou. Una din carti, pe care scria „suna-ma maine la ora...” era invelita intr-o hartie de 100$.
Cedarea – Noaptea aia nu am dormit. Simteam ca a dat norocul peste mine si nu voiam sa-l pierd. Ma credeam un fel de Cenusareasa. A doua zi am sunat la numarul respectiv. Mi-a raspuns foarte amabil si m-a invitat seara pentru a discuta „ceva foarte important”. M-am imbracat cu ce aveam mai bun si m-am dus. Nu a venit el, ci soferul. M-am suit pentru prima oara intr-o masina de lux care m-a dus in afara orasului, la o cabana. Acolo era el. M-a tratat cu o deosebita atentie si delicatete. La sfarsit mi-a cerut sa-i devin „prietena”, explicandu-mi ca mariajul lui a ajuns, din anumite puncte de vedere, o convenienta. Nu a incercat sa ma atinga. M-a rugat sa ma gandesc la asta. Toata saptamana m-am framantat. Sambata l-am sunat.
Viata de lux – Asa a inceput totul. Viata mea s-a schimbat total. Am primit o casa in centru, o Dacia, bani pentru haine. Plecam si la Bucuresti, unde el statea destul de mult. Ieseam cu el la petreceri de genul aceleia la care ma descoperise. Intr-o seara a baut mai mult si s-a apucat sa descrie in public momentele noastre de intimitate. M-am suparat si am plecat. Nu i-am raspuns la telefon si nu am vrut sa-l vad dupa ce ma expusese ca pe o masina de facut sex. Un rival al lui m-a cautat insistent. Mi-a oferit ocazia de a-l pedespi, iesind cu el. De nervi am facut-o. Drept rasplata, am primit un BMW. Devenisem patimasa. Voiam puterea de a domina acesti oameni aparent puternici, dar slabi in fata unei simple fuste si a unei mangaieri. Am devenit o moneda cu care erau platite tot felul de polite. Se bateau pe mine, iar eu doream sa-i subjug pe toti, sa-i am la picioare, sa-i pot folosi, asa cum m-au folosit si ei. Am constatat ca, desi mi se pusese eticheta de „femeie fatala”, eram nu numai respectata, ci si temuta in oras. Puteam sa trec pe rosu, puteam intra in orice institutie, puteam cere orice. Nevestele ma amenintau, familia m-a repudiat, prietenele ma priveau chioras. Nu-mi pasa. Am stors de la amantii mei o multime de bani. In 3 ani am devenit un fel de celebritate a judetului meu. Am aparut si la TV, eram laudata, admirata.
Remuscarile – Asta m-a umplut de scarba. De aceea vreau sa fug cat mai departe. Vreau sa am familia mea, sotul meu, copiii mei, pe care sa-i iubesc si care sa ma iubeasca si care sa nu stie nimic din ce am facut. Am vrut sa va spun povestea mea pentru ca am constatat ca sunt privita cu invidie. Viata mea e de fapt trista si chinuitoare, o amagire a bucuriei intr-o lume a fatarniciei. Sunt foarte singura!
Amalia
Raspunsuri
Rodica P spune:
O astfel de viata nu iti poate aduce decit multumirea materiala oricum eu prefer varianta sarac dar cinstit!
Nu am nimic cu amantele or avea motivele lor dar sa desparti un cuplu cu copii mi se pare ce mai odios lucru!
Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
aissa spune:
Si mie imi suna a poveste, dar asta nu inseamna ca nu exista si cazuri reale. Dar pana la faza cu remuscarile. Nu cred ca tipele care se complac in situatii de acest gen au timp de pareri de rau sau de scris la reviste.
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic
tora97 spune:
este putin trasa de par povestea... lumea celor cu ff multi bani nu este chiar atit de facila, fie si pentru "stacheta" 20 de ani
inainte de toate acesti oameni nu arunca cu atita dezinvoltura cu masini si case in stinga si n dreapta, oricite de bune la pat ar fi aceste puicute... de felul lor sint destul de zgirciti
in alta ordine de idei, a fi folosita ca moneda de schimb... ma face sa rid.. acesti oameni nu stiu sa piarda!!!! pierde unul, 2,3.. dar pina la urma fetei i se infunda si inca rau de tot...
si asa mai departe..
so, inventie pura si inca de proasta calitate.. pacat ca se publica asemenea materiale
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
ana maria spune:
Povesti gazetaresti!!! mai ales ultima parte cu regretele!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
sinzi_ana spune:
oare care redactor a inventat-o? ca parca seamana intre ele toate...
Sinzi si David
Poze cu David si Cora nebunatica
emaxx spune:
Buna,
Eu te cred, si sper sa iti gasesti un sot care sa te iubeasca mult, mult.Daca vrei cu adevarat, vei fi fericita.
P.S.:Citeste "Unsprezece minute" de Paulo Coelho.
Iti urez sa ai vointa sa nu faci compromisuri.Sa astepti fericirea.
Pa,
Ema
dana_ene spune:
Nu-mi suna nici mie credibila povestea asta. Adevarata telenovela, aveti dreptate !
Dar daca vreti sa cititi povesti reale, romantzate sau nu, despre amante celebre, mi s-a parut interesanta Editia de colectie a Jurnalului National - "Amante celebre" (http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=12495&topic=32).
In ceea ce ma priveste, decat viata in 3, mai bine viata de una singura.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!