Mamici de ianuarie-februarie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lali, ai reusit sa te uiti pe ultima eco de la Pop si sa vezi cat aveai colul? Iti sunt tare recunoscatoare daca-mi raspunzi...
Crinuta si eu as vrea sa stiu acelasi lucru ca si tine. De fapt intrebarea mea este legata mai mult de vaz, de fapt de toxo. Pana primim un raspuns nu-mi ramane decat sa sper ca vazul si auzul sunt deja formate.
Chiar, credeti ca ar mai trebui repetata analiza de toxo in trimestrul 3?
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coco, luna a 7-a incepe cu saptamana 29,iar a 8-a din sapt 33, asa e logic dupa calculele mele. De aceea nu mai inteleg.
Ingerasu nute lua dupa data de 26, ca nu asa se calculeaza. Asta ar insemna ca luna a 9-a sa aibe 5 saptamani?

Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Leta, nu mi-ai raspuns la ce ora ai fost tu la doctor sambata! Succes la eco!

Andrutza si bebelusa
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata, sunt f. matinala astazi caci am fost la moasa si totul e bine cu puiuta mea .Insa din cauza durerilor de spate nu ma mai duc la unul din servicii , asa ca ramane sa ma mai duc lunea si vinerea.
Asadar o sa ne vedem mai des pe site.
Ramona felicitari pt. fetita sa-i de-a Dumnezeu sanatate si sa va aduca numai bucuri.
Crinuta tu ne aduci numai suprize , intotdeaun a gasesti cate ceva sa ne pui pe ganduri. Nu cred ca este cazul sa-ti faci probleme.
O zi placuta pt. noi toate !
Alina si bb. 27+2 saptamani

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

M-ati ametit de tot cu lunile astea!!!!!!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Tomasa, eu repet toxo lunar, deoarece nu am avut deci nu am imunitate. Dar de ce intrebi? Tu ai toxo pozitiv?>

Si eu sper sa fie deja formate vazul si auzul, eu una sunt speriata doar din cauza paharului de Bitter Lemon. Bine, ce am citit eu despre chinina se refera strict la medicamentele pe baza de chinina, insa scrie clar ca da surzenie si oribire, insa nu se specifica cand , cum si cat.

Daca ai avut toxo pozitiv, repeta analiza deoarece e mult mai bine sa stii si sa actionez in caz ca e nevoie.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Crinuta, luna a 9-tine 4 saptam,insa luna 8- tine 5 sapt si sunt exact dupa cum ti le-am scris eu mai sus. Asta iti spun 100%...si daca vrei sa te convingi..intra pe Odiseea sarcinii in 40 saptamani si vezi ca sub fiecare fotografie cu bebele in burtica scrie si luna..Eu asa am constatat ca lunile 2.4.6.8 au cite 5 saptamani..si de aici si sarcina de "10 luni" .Odiseea sarcinii o gasesti in meniul de sus la "Sarcina"

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Irina, colul are "lungimea variabila intre 2,9 si 3,3 cm, orificiu inchis". Azi merg la dr. Anca sa vedem ce spune !

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Lali, nu e foarte scurt, esti cam la limita. Eu as sta mai mult in pat in locul tau.

Coco, eu nu stiam ca luna 8-a are 5 saptamani, asa o fi.

In rest, Rayan se impinge cu picioarele in ficatul meu, si deja am inceput sa am dureri. Imi inchipui ca are spatiu din ce in ce mai redus de joaca.
Greu trece timpul asta pana nastem, mai ales in trimestrul 3.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Andrutza, am fost seara, dupa 7.30 - 8.00, nu mai stiu sigur...Am avut niste treburi de rezolvat inainte si n-am apucat sa ajung la o ora rezonabila

Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput