Mamici de ianuarie-februarie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
Leta spune:
Crinuta, si eu am baut de citeva ori Kinley - contine chinina. Dar nu mi-am facut probleme...
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Ingerasu, daca luna a 7-a a inceput din sapt 29, noi abia joi incheiem sapt 31, deci ar 29, 30, 31, adica 3 saptamani din luna a7-a, si dupa calculele mele ar mai fi o saptamana.
Leta, sunt sigura ca ai patit exact ce am patit eu. M-am dus aproape nemancata la ecograf, si din aceasta cauza nu se putea vizualiza stomacul lui Rayan( asta la un eco nu tocmai bun), insa medicul m-a intrebat imediat daca am mancat.
Sunt sigura ca si la tine este aceeasi cauza.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
tomasa spune:
Bafta multa Leta! Iti tin pumnii la eco si o sa ma gandesc la voi.
Crinuta, eu incerc sa vin la servi doar saptamana asta si doar daca ma simt bine pana la capat. Daca vad cel mai mic semn rau ma intorc in patut si stau acolo pana la sfarsitul sarcinii...
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
Leta spune:
crinuta, sper asta sa fie problema, mai ales ca in timp ce dr. ma ecografia m-a intrebat daca de regula maninc bine. apoi a zis ceva de genul "puiul tau nu prea inghite lichid amniotic"...parca asa ceva.
oricum, a zis ca tre' sa fim siguri ca totul e ok si, pe linga stomac, sa mai vedem si fluxurile cum sint...
Coraly, inseamna ca picioarele noastre sint solidare cu mijlocelele celorlalte fete :)
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
crinuta spune:
Leta, deci si tu ai baut in sarcina?
Fetelor, eu vreau sa stiu daca in trimestrul 3 mai poate ceva afecta vazul sau auzul fatului.
In rest, asa cum ma stiti, nu mai am rabdare cu nasterea, si parca nici Rayan, ca a inceput sa faca cutremur la mine in burta de ma si sperii.
Dr. Nayel, CFR2
corneliaa spune:
Si pe mine ma dor picioarele cand dorm. Si amortesc.
Cocuta s-a facut! O sa te call cand vin , ok?
Crinuta, normal c-o sa te sun si pe tine, poate va vad pe amandoua.Daca ma stresai inchideam si mesengerul si telefonul!
dar n-am facut-o!!!!
(27 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Leta spune:
Da, Crinuta, am baut de vreo 3 ori, cite o sticla de 0,5. Eu nu stiu germana, habar n-am ce scrie acolo, pe acel link...dar ma gindesc ca acolo e vorba de doze terapeutice, destul de puternice incit sa vindece malaria, nu cit se pune intr-o sticluta cu suc.
Iar la intrebarea cu vazul si auzul...esti tare haioasa! Tu chiar nu ai liniste.:)
Intrucit si eu sint mai panicara si ii pun o mie de intrebari aiurea, dr. meu i-a spus rezidentei simbata, in gluma: "Cind naste Leta, ne imbatam". Asa o sa facem si noi, cele de pe forum, cind nasti tu. O sa vezi ca o sa ai un pui sanatos tun si frumos si o sa te gindesti amuzata la toate gindurile pe care ti le faci...
Leta & bb Andreea 27+
dr. tutunaru - elias
Lali spune:
Ingeras, merci pentru raspuns, dar la ce ora incepe cursul ?
Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal
crinuta spune:
Leta, bineinteles ca medicamentele au cu totul alta concentratie decat exista intr-un suc. Pe suc scrie : arome naturale, inclusiv chinina, atat.
Medicamentele pe baza de chinina insa, sunt cu totul interzise in sarcina, cu exceptia faptului ca mama are malarie, si atunci trebuie tratata.
Dr. Nayel, CFR2
cocolino spune:
Maaaiii fetelor iar incurcam borcanele...Ingeras,daca in sapt 28 se intra in luna 7 si tine 28,29,30,31, iar voi sunteti abia in sapt 30, cum sa intrati in luna 8-a maine? Abia in prima zi a sapt 32 intrati in luna 8-a,nu???? Iar luna 8-a tine 5 saptamani 32,33,34,35,36 si apoi ultima luna 37,38,39,40 ...
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131