Religia din care facem parte

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
..inca de cand era bebelus nu sugea piept de la mama miercurea si vinerea

quote:
Sfantul a tipat in timpul Sfintei Liturghii inca din burta mamei!

Cum stia bebelusul in ce zi se afla? se stie ca procesele cognitive la un sugar nu sunt la nivelul care sa-i permita nici cel putin vorbirea, cu atat mai putin tinerea evidentei zilelor saptamanii sau a lunilor anului...?

De ce a tipat Sfantul? Si cum s-a auzit acel tipat, deoarece se stie ca in mediu intrauterin plamanii fetusului sunt inundati cu lichid amniotic ceea ce face imposibil procesul emiterii de sunete..?

Mergi la inceput

quote:
cei care nu au experienta sacrului sa nu citeasca in continuare... e inutil!

Defineste si pentru muritorii de rand conceptul de "experienta sacrului"

* Nimic nu se pierde, totul se transforma *
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Gandacel are dreptate, e vorba de viata unui sfant ales de Dumnezeu, nu a unui om obisnuit, cum suntem noi:

http://paginiortodoxe.tripod.com/vssep/09-25-cv_serghie_din_radonej.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
la varsta lui (3 ani si 8 luni) - poate sta de sambata seara pana duminica la 12 fara sa manance si fara sa bea, cu conditia sa fie hranit bine sambata seara.

nici macar putina apa daca-i vara si cald tare?

Ei, dar nu e rost de ingrijorare, "din simplul motiv ca pediatrul este o furnica in raport cu Dumnezeu... are Dumnezeu grija de copilul ala mai multa decat pediatrul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca i-ar fi mers rau copilului, fii convinsa ca primii care care ar fi luat masuri, ar fi fost parintii lui.

Sebastian, a fost alegerea lui sa nu manance, constient fiind de insemnatatea faptului, sau voi ati hotarat pentru el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pulstar, alt avertisment. Ne spunem parerea nu luam peste picior credinta celuilalt.
moderator

PS te rog sa iti modifici mesajele de mai sus,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Si noi suntem crestini ortodocsi si dorim sa ne crestem fetita in credinta,sa stie de Dumnezeu,de Biserica,de rugaciune.Copilul trebuie obisnuit de mic cu toate acestea si parerea mea este ca Un_tata isi creste foarte bine copilul.Cat despre palmute,nu cred ca exista parinte care sa nu le foloseasca macar din cand in cand.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

In ordine Andrada, imi cer scuze..

* Nimic nu se pierde, totul se transforma *
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:

quote:
Originally posted by casandra

Gandacel, care-i sfantul de nu sugea miercurea si vinerea?

daca nu ma insel, era Sfantul Serghie din Radonej
si iar, daca nu ma insel, parca tot Sfantul a tipat in timpul Sfintei Liturghii inca din burta mamei!

nu-i asa ca vorbim de lucruri sfinte?!

Eu stiu ca asa facea si Sfantul Nicolae , nu manca lapte de la mama-sa decat in zilele de dulce ... dragutul de el, cum stia masura lucrurilor de cand era mic..

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns un_tata spune:

quote:
Originally posted by pulstar
Cum stia bebelusul in ce zi se afla? se stie ca procesele cognitive la un sugar nu sunt la nivelul care sa-i permita nici cel putin vorbirea, cu atat mai putin tinerea evidentei zilelor saptamanii sau a lunilor anului...?

De ce a tipat Sfantul? Si cum s-a auzit acel tipat, deoarece se stie ca in mediu intrauterin plamanii fetusului sunt inundati cu lichid amniotic ceea ce face imposibil procesul emiterii de sunete..?

Bebelusul nu este contabil si nu tine evidenta zilelor, ci este insuflat de Sfantul Duh. Copiii il cunosc pe Dumnezeu fara explicatii si fara contabilizari. Ei stiu.

In ceea ce priveste tipatul si legile de propagare ale sunetului prin diverse medii, sa nu uitam ca Dumnezeu a creat lumea si legile ei, iar pentru El nu este nimic cu neputinta; nici chiar sa-l ajute pe un sfant sa tipe inca din pantecele maicii sale.

Pulstar, nu-i nevoie de alcool pentru a crede.

Sebastian

Mergi la inceput