Oare ce sa fie?

Oare ce sa fie? | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce e cu mine, ma simt tare rau, am avut luna asta un ciclu destul de abundent si lung (8zile) cu dureri permanente; dupa terminarea menstruatiei inca mai am acele dureri si intepaturi in dreptul ambelor ovare. Am luat si supozitoare, No spa dar degeaba, durerea e tot prezenta. Acum chiar nu stiu ce sa mai fac, programarea la medic o am abia pe 1 noiembrie
Nu stiu ce medicamente sa iau, ce m-ar putea ajuta caci de-abia ma tin pe picioare

If hope were not, heart would break.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Atunci cind durerile sunt persistente cred ca ar trebui sa te duci la un doctor nu sa te tratezi dupa ureche.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

da o fuga pana la orice spital de gine dotat ci camera de garda ..sigur cineva se va uita la tine si o sa tzi prescrie ceva...de ex Fugi pana la Filantropia..am fost eu cu cineva intr o seara si la Panait Sarbu nu se uitase nimeni la Tipa respectiva aici..au avut grija de ea si au linistit o..asa ca daca tzi e asa de rau fugi la o camera de garda la un spital ca sa te vada orice medic....

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Fetelor, multumesc pentru sfaturi
Normal asa ar fi sa dau fuga la cel mai apropiat spital sau cabinet, dar problema mea este mai veche cu deosebirea ca acum durerile au devenit mai intense
La un simplu control ginecologic nu se vede nimic, am consultat vreo 3 medici, ultima consultatie fiind luna trecuta.
Desi ma simt rau, nu am de ales decat sa astept pana pe 1 noimbrie cand voi merge la Ancar

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

poate ai ceva la rinichi, posibil o litiaza renala ...fa un control,o echografie!
Pup si sanatate multaaa,
Cristina

Mergi la inceput