Iubitul pe primul plan, sotul...la etc!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Roxy Trixy spune:
Noroc de ea intr-adevar.
INSA, eu am postat la topicul de fata pentru ca ma simteam cumva prinsa intr-o situatie similara, (fara sa trec la fapte), in conditiile in care eu m-am impacat cu fostul meu sot dar imi statea gandul la iubitul meu, ma rog, ex-iubitul meu, si nu puteam depasi momentul, la modul psihic.
Acum cred ca sunt pe calea cea buna, dragele mele, mare dreptatea avea cine a spus ca timpul le rezolva pe toate!
Kiss!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Pentru toate femeile casatorite:
mie una mi se pare degradant pentru o femeie sa isi insele sotul. denota lipsa de respect in primul rand pentru ea si in al doilea rand pentru sot; implinirea sufleteasca o poti gasi si in alta parte nu numai la "un alt barbat" iar neimplinirea sexuala nu este un motiv ca sa-ti inseli sotul... instinctele nu ar trebui sa primeze...orice cuplu poate sa ajunga la implinire sexuala daca vor cu adevarat si se iubesc; cat despre a-ti insela iubitul sau prietenul nici nu se pune problema... o poti face oricand atata timp cat nu ai un angajament cum e casatoria esti libera sa alegi... nu esti legata cu nimic!
o sa va mire dar eu consider ca atata timp cat nu esti casatorita esti libera sa incerci si sa alegi, dar DUPA... frana...gata cu sondajul pietei; femeia e cea care tine o casnicie, care o face sa mearga bine sau rau!
Asta e motivul pentru care m-am casatorit la aproape 34 de ani!
n-am vrut sa ajung sa-mi insel sotul... n-am fost sigura ca sunt pregatita sa raman tot restul vietii cu respectivul si ca nu va apare altul "mai bun"... si a tot aparut altul "mai bun"... pana la sotul meu care este "cel mai bun". dupa casatorie n-am mai avut ochi pentru altul.
mi-am trait viata, "mi-am facut numarul" nu m-am aruncat cu capul in perete la primul care dadea semne ca ar vrea sa se casatoreasca cu mine ci am asteptat sa ma maturizez si sa pot fi responsabila.
Si sa stiti de la mine, ca nu barbatii care umbla aiurea si au o gramada de femei sunt invidiati... ci cei care refuza sa mai umble aiurea pentru ca au o femeie adevarata si fidela acasa demna de respect si care stie sa le ofere o viata implinita!
![](images/user_man.png)
icradulescu spune:
este un subiect foarte interesant deoarece "ochi vad inima cere"am fost de foarte multe ori tentat sa "calc sramb" dar datorita copilariei mele nu am facut-o imi aduc aminte cu stupoare ce se poate intamola de la acel "calcat sramb":copii pe drumuri,frati despartiti ,scandaluri si numai lucruri rele!am un sfat du'pa 11 ani de casnicie!1)cand simti ca partenerul are anumite"lipsuri"trebuie sa faci tot posibilul sa copletezi acele "lipsuri"(sexuale,personalitate,neajunsuri etc.).
2)daca vezi ca are unele scapari incearca sa-l indrepti dar fara ca el sa-si dea seama,
3)Obisnuinta in familie trebuie evitata deaceea tot timpul trebuie venit cu lucruri noi si de deosebit interes,
4)stai langa partener cand citeste o revista sau cand se uita la TV si vezi ce-i capteaza atentia si leaga-te de acel subiect pentru a ai creea o bucurie(un exemplu)
5)ocoliti anturajele si prieteniile foate apropiate
6)nu lasati sa intervina soacra mama tata frati vecini cumnati in relatia voastra nici cel putini cu sfaturi.
7)jocurile erotice pot linisti si unple anumite goluri(toti avem fantezi erotice dar putini sunt care le si exprima).
Va impartasesc acesete sfaturi pentru a nu va lasa tentati de "ispitele" care le intalniti zi de zi si vreau sa intelegeti ca exista multe posibilitati pentru a face omul de langa tine sa nu te insele sau tie sa nu iti fuga mintile gresit.Daca ai ales sa-ti petreci viata langa un om atunci trebuie sa faci tot posibilul si prin ori ce mijloace sa aiba o viata frumoasa langa tine.Eu cred ca daca doi oameni au ales sa traiasca impreuna la inceput au avut sentimente si motive foarte puternice si acum in decursul acestor ani noi nu trebuie decat sa intretinem acele sentimente.Inainte sa inselati partenerul ganditi-va:il puteti pierde(despartindu-va),puteti rani toti oameni de langa voi copii familie apropiati si avantasele daca iti inseli partenerul nu pot fi decat sexuale sau din interes si parerea mea ca nevoile sexuale le poti satisface acasa si interesele depind tot de tine!Nu sunt foarte mandru sa recunos ca mi-am urmarit foarte mult sotia deoarece aveam unele banuieli dar spre fericirea mea au fost decat banuieli!
Multa bafta
"fericirea voastra nu depinde cecat de voi dar va trebuie si vointa"
Ioana Sora spune:
Lachione, ma bucur ca esti norocoasa, dar nu numai femeia e cea care tine barbatul langa. Nu sunt de acord cu tine. Imi exprim doar parerea. Adica de ce trebuie sa fie ea singura responsabila cu bunul mers al casatoriei ? Ti se pare degradant ca o femeie sa-si insele sotul ? Acelasi lucru e valabil si pentru barbat ! Crezi ca ei au vreo scuza ? Nu !
Sunt de acord cu tine aici... Cat timp esti casatorit, ai facut o alegere, mai ales in fata Domnului. Sigur, poate doi oameni ajung sa nu se mai iubeasca sau ca poate iubirea unuia pentru celalalt dispare. Insa, inainte de a trece la urmatoarea relatie, spune-i "adio" celui cu care esti, dupa care esti liber sa faci ce vrei.
Icradulescu, offf, daca mi-ar fi zis si mie cineva dinainte ce scrii tu la punctul 5 !
Roxy Trixy spune:
Subscriu si eu la punctul 5!!!!
Sotul meu are 2 asociati in firma, cei mai buni prieteni ai lui, 2 serpi veninosi care m-au sapat cat de mult au putut, cu care nu am avut niciodata nimic de impratit, dar care au considerat ca este normal sa se bage in viata mea cu cizmele!
Va vine sa credeti? cand era Bianca mea micuta, abia ce se nascuse, sotul meu venea cat putea el de repede acasa la noi sa mai ne cumpere una alta, sau fugea cate 10 minute, cand avea cate o fereastra in timpul zilei, sa ne duca cu masina in parc, pt ca imi era tare greu sa ajung pana acolo cu bb... iar minunatii lui prieteni au vrut sa il dea afara din firma din cauza asta... de atunci el mereu ma acuza pe mine ca eu il rup de prieteni si il izolez etc, cu toate ca eu nu i-am zis niciodata nimic de ei, iar lor nu le-am spus nici macar "da-te mai in colo", am fost cat se poate de diplomata!
Azi asa, maine asa, noi am divortat... fericire mare pe capul lor, erau din nou cei 3 crai de la rasarit!
Nici nu vreau sa va zic ce barfe am aflat ca lansau indivizii acestia 2... m-am ingrozit pur si simplu! serpii!
Acum... eu si sotul meu, suntem din nou impreuna...
Stati asa!
Serpii, l-au anuntat ca ei nu mai vor sa mai se injoseasca sa iasa cu mine in oras, la petreceri sau in concedii, ca relatiile lor de prietenii se reduc strict la serviciu, ca s-a terminat toata distractia! Repet, in conditiile in care eu nu am avut niciodata nimic de impartit cu ei! Cumva sa ii forteze lui mana.... si stiti ceva, si-a dat si el seama abia acum cu cine are de-a face!!!!!!!
Nici nu imi vine sa cred ca exista asemenea oameni! Imi e scarba de ei!!!
Roxana & Bianca micuta
Roxy Trixy spune:
Ma scuzati, stiu ca postarea de mai sus nu isi are locul aici, dar tocmai veni vorba de prietenii foarte apropiate... si era in context!
Roxana & Bianca micuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Imi respect sotul si fam. prea mult pt. o aventura. Nu se stie niciodata ce e in viata.
Cunosc un cuplu care ea are si mai multi amanti si este o doamna si ...cu plecari cu amantul la munte, strainatate, petrceri si sotul stie ca este in delegatie, mai nou am aflat ca are cancer la uter si am ramas fara cuvinte.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"...Cei care inseala mai des sunt barbatii..."
O mirare mica de tot? Cu cine inseala barbatii?
Ghici cu femei/ciuperca ce-i....
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"...Cei care inseala mai des sunt barbatii..."
O mirare mica de tot? Cu cine inseala barbatii?
Ghici cu femei/ciuperca ce-i....