Bebelusi de sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Buna
Pentru ce se face Infanrix ?

Si bebel al meu e foarte putin racit (cred ca a luat-o de la surioara lui), multumesc lui Dzeu doar nasu ii este putin infundat dar se rezolva cu ser fiziologic si cu pompita pe care in sfarsit reusesc s-o folosesc cum trebuie ca sa dea si rezultate.

Damian azi a facut o luna si sunt foarte mandra de el (a crescut 4 cm si in greutate a luat 1050 g).

V-am mai intrebat deci scuze ca ma repet dar nu am primit raspuns, cele care ati avut listeria ati facut analize speciale bebeilor ?

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna,

Georgiana este vaccinul care se face la 2 luni pt DTP, si inca doua chestii. Hm ce ma enerveaza am vrut sa-ti spun exact dar nu reusesc sa descifrez ce a scris doctorita. Oricum asta mi-a recomandat si mie si am senzatia ca se plateste (1.200.000). O sa facem si noi vaccinul saptamina viitoare cred.
Si al meu a luat raceala de la frasu' , a tinut o saptamina (exact cum scrie in carte) i-a curs nasul si tusea. Dr mea mi-a dat sinupret sa-i dau. Sa stii ca nici eu nu reuseam sa-i scot mucii bine, tot timpul fornaia.

Cristia nici la mine nu functioneaza la fel. Din unul curge mai mult si din altul mai putin. Citeodata unul produce mai mult ca celalalt in functie de cum maninca bb. Dar eu cred ca nu este problema, dai si tu sa manince din amindoi ca sa se sature.
Monica si Ana Maria sa va traiasca bebelusii

Va pup Monica si Razvan (aproape 8 saptamini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele
Georgiana eu stiu ca Marcela Vrabiuta era singura fata care a avut listeria, dar ea s-a mutat mai demult la alt subiect cel de iulie august, mai bine trimite-i ei un pm. Asta e tot ce stiu
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Neata la toata lumea!
Am supravietuit unui w-e distrugator - si sambata si duminica a plans bebe cam 4 ore/zi.. Mai ales seara.. Si cand adormea, in sfarsit, ne uitam la el ca la a cinspea minune a lumii! Ehe.. si-a trecut si w-e, si luni seara de la 7 la 10 si ceva cine urla???? Ei bine da, tot bebe ... si azi dim de la 9 si ceva cine tot plange??? ei bine da, ati castigat si de data asta! bebe!!!
Asadar si prin urmare, Cristia, imi pare rau ca te-anunt asa, dar cred ca sunt pur si simplu crize de nervi!! Ok, crizele de colici stim cum sunt, vin dupa masa, sunt asa, de tip crampe, adica plange si se mai opreste.. plansu' ala de zici ca darama peretii si mai si ramane fara aer de la atata urlat este, cred eu, o criza de nervi in toata regula.Dupa criza de colici, si dupa atata plans, risca si el sa fie suparat. PLus ca nu doarme, deci face si de nervi si de oboseala. M-am tot gandit, am cercetat, copilul meu e sanatos, Slava Domnului, nu trebuie sa-mi fac griji! E adevarat, a facut si el o mica iritatie de la scutec, i-a trecut, i-au iesit si niste bubite pe fata, ii curg putin si ochisorii (a-nceput unul sa-i curga dupa ce priceputa de mama-sa i-a dat apa de la baita in ochisori, ca deh, ii faceam si eu prima oara baie.. singura... si chiar in noaptea aia a avut prima criza nocturna de adormeam cu el in brate.. si-ntr-una din atipeli cu el pe umar, mi-am intors fata si l-am tzocait drept in acelasi ochi in care-i turnasem mai devreme niste apa...). Da' oricum, faza cu ochisorii nu ma-ngrijoreaza, e in limitele normale, ii sterg ochii de la masa la masa, pana la urma, la cat plange, ma mira ca nu i s-au lipit de tot .La un moment dat mergea si la noi metoda cu baia si calmatu'.. Acum nu mai merge.. Daca plange inainte de baie, plange si dupa baie. Singura varianta ar fi sa-l tin in baie tot timpul Nu cred ca au vreo legatura bubitele alea si cu plansu'.. Cum nici schimbatu' scutecului nu-l linisteste.. Al meu se potoleste din urlete pe umar, de ex.. Ma doare spatele de nu mai pot ca l-am cantarit asa cum am putut (adica m-am suit eu pe cantar, dup'aia cu el..) si dadea in jur de 5kg.. Apreciabil pt nici o luna..Atunci cand e "crizat" rau, nici umarul nu mai fct.. Asta cred eu.. daca tu descoperi vreo alta cauza, Doamne Fereste!, organica, apoi nu stiu ce sa zic, noi mergem la control abia intr-o sapt..Despre preferinte pt titi, si noi avem. da' pt stanga. Dreapta nici nu prea o "gasim" cand ne-o da mami.. Asa de rau n-o vrem. Da' pana la urma ne multumim si cu dreapta, ce sa facem Nu-l lasa sa doarma cand il pui la sanul "nepreferat".. Stii, cum le facea si-n maternitate, ii ciupea putin de picioare.. Il mai pui pe umar, ii mai schimbi un scutec, mai faci pauze cat sa se mai trezeasca si sa mai pape si din sanul cu pricina. Eu asa ii faceam la inceput. Si-mi mananca aproximativ 20min /masa...Astazi vad ca cere mai mult simai des.. Nici numa mira dupa atatea crize sunt si eu putin obosita. Si ca tot ziceai de mancare, pai nici nu-mi mai pun problema despre ce sa mananc ci mai mult cand.. Ca abia ma lasa sa ies din dormitor.. Si ca sa fac dus tre' sa trisez.. Si mi-e asa de rusine cand il las singur sa planga, ma simt asa de vinovata ca-mi vine sa urlu si mie...Oricum, multam fain de raspuns, n-am mai primit altul in leg cu meniul.. si la cat plange, nu stiu dac-ar mai conta,intr-adevar, ce mananc eu..
Cybip si Ana Miti SA VA TRAIASCA! sanatosi, fara colici, fara crize, iubitori si ganguritori!

Cand ne mutam la clubu' cu scutece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Infanrix este vaccinul ce se face la 2 luni si costa 1210000 lei si este pt diphteria, tetanus, acellular pertussis, inactiveted polio and Haemophilus influenzae type B vaccine (am scris in engleza exact ce scrie pe cutie). Mie mi l-a recomandat pt ca a zis ca e mai bine tolerat de organism si ca nu face febra copilul de la el.

Monica si Ana Maria felicitari pt bebelusi si sa fie sanatosi si mancaciosi!
Mada, ce mare s-a facut Ilinca!
Georgiana, ai flacau mare deja!

Cristia si la mine sanul stang e mereu mai gol ca cel drept.

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Papusica mea e in continuare la fel de cuminte, iar mie imi convine de minune deoarece pot sa ma odihnesc in voie si sa ma ocup si de traducerile mele. Toata ziua papa, doarme si zambeste. Plange cand i se face foame si cand i se schimba scutecul. Mi se pare ciudat ca nu plange cand faca kk sau pipi, ci atunci cand ii schimb scutecul. O mai pacalesc eu cu o cutiuta muzicala, dar nu imi reuseste tot timpul. In rest, e liniste toata ziua si toata noaptea in casa, colici nu a avut absolut deloc pana acum si sper sa nici nu aiba, iar eu mananc cam de toate, nu mi-am schimbat deloc obiceiurile alimentare si doctorul a zis ca nici nu trebuie daca am mancat de toate in timpul sarcinii deoarece ea e obisnuita.
A propos de cantitatile inegale de lapte, ei bine, mie mi s-a spus ca alta ar fi problema, ca dintr-un san curge mai mult ca din celalalt, ca la un san sunt caile mai libere, la celalalt mai infundate si e normal, in plus, bebelusul se simte mai confortabil la un san decat la celalalt. Nu e nici o problema, de fapt. E normal.
Va las ca mai am cate ceva de facut. O zi buna si pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Danyce am vazut-o pe Alma si in sfarsit iepurasii tai, ce tari sunt si copila e o minune
Abia astept sa o vad in realitate
Si am si eu pantalonas cu ursulet de la zeeman pt Tristan si ma gandeam sa ii iau Almei asa o rochita , bine ca nu i-am luat ca aveai in dublu exepmlar

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Fetele, am si eu o mare rugaminte - cine a fost si-a ridicat alocatie pt bebe si indemnizatia aia de nastere sau cum se cheama, spuneti-mi si mie ce si unde tre' mers... Nu sper eu multe, da' daca mai e cineva care-a nascut in sect1 si a avut treaba cu primaria sect 1... Nu de altceva, da' eu sunt singura in tp zilei si n-am pe cine trimite sa se ocupe, tre' sa merg eu si piticu' are abia 3 sapt si s-a facut si urat afara :(((... Am intrat eu pe site la primarie si stiu despre acte din ce scriu ei acolo, da' tare-as vrea sa-mi spuneti voi ce stiti..

Multumim frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

buna tuturor
fetelor baietelul meu are nasul infundat. dati-mi si mie o solutie cum sa-i curat nasucul dar nu imi spuneti de pompita aia ca el are un nasuc mic tare si pompita aia mi se pare ata de mare.si ieri ne-au aparut niste burbonele rosii pe frunte si tample si vad acum ca pielea capului e rosie.au avut bebeii vostri asa ceva?
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

amodia, eu ii curat nasul lui Tristan cu bete de curatat in urechi, prin miscari de burghiu orientate inapoi. Daca sunt prea departe nu il chinui astept pana vin mai inafara, unii mi-au zis sa pun ser fiziologic in nas ca sa se inmoaie, dar mi-e cam teama asa nu ii bag asa ceva in nas.Am mai citit ca poti inmuia tampoanele alea in ser fiziologic ca sa inmoaie putin secretia. Acum vezi si tu poate te descurci asa ca mine, eu doar cu tampoanele alea pe bat ii scot, si aia nu o fac in fiecare zi , il mai las sa si fornaie.

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput