Bebelusi de sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Amoodia sanatate multa si sa-ti treaca raceala cat mai repede!
Cum adica nu s-a inchis bine? Mie mi-a trecut epiziotomia dupa 6 sapt si abia acum dupa 2 luni aproape n-o mai simt. La inceput era tare si putin iesita in afara, acum vad ca nu mai e chiar asa. Pot spunce ca aproape nici nu se mai cunoaste. EU am facut la un moment dat puroi si credeam tot la fel ca trebuie sa ma mai taie si sa ma coasa iar, dar am facut spalaturi cu ceai de galbenele si s-a vindecat (inchis) foarte bine.

Eu astazi ma duc sa ridic prima alocatie a bebelinei si ajutorul pt nastere (1,4 mil lei) iar apoi ma duc iar la doctor la control.

Ce creme pe baza de zinc pt iritatii stiti in Romania? Cand am fost la farmacie tot bephantene mi-a recomandat.

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Bune fetele!
Mihaela la noi e eterna crema Cutaden cu oxid de zinc, e ff buna!
DEschidem noul subiect la mamici?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

chiar idee buna sa trecem la noua sectiune!!

ieri am rezolvat si ultimele detalii cu botezul :)) am aranjat si cu restaurantul si gata speram sa iasa bine si sa fie oamenii multumiti.
Fetelor ce se pune in apa in care face bebe baie a doua zi de la botez?

In rest suntem bine , vremea asta ne da bataie de cap ca e asa urat de nu-mi vine sa-l scot afara ....

Si Marc asa zambeste de frumos ca ne topim....
pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Salutare tuturor!

Blue 77 iti scriu ce am citit eu in Academia Mamicilor despre botez adica despre baita de a doua zi:
"A doua zi dupa botez, nasii trebuie sa-i faca baie copilului. Indiferent daca noul botezat este fetita sau baiat , apa in care va fi imbaiat va contine flori, monezi de argint , grau, orez, bijuterii si alte asemenea. Toate acestea intru credinta ca pruncul va avea parte de tot ce e mai bun in viata. Tot atunci nasa il va unge cu untdelemnul sfintit pe incheieturi si pe corp, pentru ca acesta sa fie sanatos si voinic."

Sper sa-ti fie de folos!

Va las acum ca s-a trezit printul si cere papaica.

Pupici pt bebici!

Cami-florina si bebe Ben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Am si eu o veste pt voi!!!! Scuze ca intru tocmai acum , dar mi-am pus net de o zi acasa.... pe 7 octombrie am nascut cu baietel, Alexandru-Andrei, 2,800 si nota 9, prin operatie cezariana. Am si eu o mare problema....bb al ,eu s-a iritat fff tare de la scutecele Pampers....Voi ati avut astfel de probleme???/

ana maria bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Am si eu o veste pt voi!!!! Scuze ca intru tocmai acum , dar mi-am pus net de o zi acasa.... pe 7 octombrie am nascut cu baietel, Alexandru-Andrei, 2,800 si nota 9, prin operatie cezariana. Am si eu o mare problema....bb al ,eu s-a iritat fff tare de la scutecele Pampers....Voi ati avut astfel de probleme??? ce ati facut? vreau si eu cateva sfaturi si pentru colici- i-am dat ceai Babycalm si sirop Sab Simplex. Mai stiti si alte solutii????

ana maria bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Salutare mamici,

Sunt si eu proaspata mamica a unei fetite nascuta pe 30 octombrie, ora 18.52, in greutate de 3.150 kg si 50 cm. Azi am ajuns acasa si suntem ok. Eu sunt foarte fericita, emotionata si neindemanatica in acelasi timp. Nasterea a fost o experienta placuta pentru mine, doctorul , asistentele si bineinteles sotul meu au fost admirabili.

Va doresc numai bine si sper sa am timp sa mai comunic si eu cu voi din timp in timp.

Monica si Yasmeen.

Mergi la inceput

Buna fetele!
Monica si Ana Maria sa va traiasca bebelusii sa fie cuminti si mancaciosi! Bine ati venit pe lume!
Pt colici mai e metoda tinutului pe pieptul tau, sau cu un scutec incalzic cu fierul de calcat si pus pe burtica sau o sticla cu apa incalzita si pusa langa burtica, ai grija sa nu fie prea fierbinte apa din sticla. Mai sunt si picaturi Bonisan.
Pt baita de mir eu mai stiam si de lapta ca sa fie alb ca laptele sau curat ca lpatele nu mai stiu exact semnificatia, miere ca sa fie dulce.Cate o picatura din fiecare nu trebe pus mult.
Azi copila mea a fost cam maraita de dimineata pe la 1 am zis hai sa te scot un pic afara dupa urletele de rigoare la imbracat a adormit un pic afara si apoi iar s-a pus pe plans. Ce sa va spun am observat ca nu-i place in carut si sa ma vedeti cu impingeam de carutul gol si fata in brate e a doua oara cand mi se intampla. Daca nu ii e foarte somn sa adoarma pana ajungem afara si o pun treaza in carut adio plimbare linistita.
Sper sa nu isi faca un obicei din a sta in brate afara.
Acum doarme linitita.
Va pup

Mergi la inceput

Am mai pus si eu niste poze cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna fetele!
Crismir: stai linistita ca si si bebele meu sughita de nu-i adevarat! Ma pregatisem eu inca de cand era in burtica ca si acolo baga niste sedinte de sughitat de ne clatinam amandoi. Numai ca acolo il linisteam mai usor. Acum ma inarmez cu rabdare ca n-am ce-i face!Am citit ca lamaia nu ajuta ci il poate eventual enerva mai rau. Al meu scuipa ceaiul dc indraznesc sa-i pun lamaie...
Frosa, Mada, Kittie: multam pentru rasp cu privire la baita!Cateodata reusim si noi sa ne imbaiem mai devreme dar de cele mai multe ori orbecaim pe la miezu' noptii. Speram sa ne reglam programul cu timpul...
Mada si Kittie: multumesc frumos pentru sfatul cu privire la bubitzele care ma nelinisteau.Kittie saru' mana pentru sfatu cu Bepanthen: la baita din seara asta l0am uns tot. Sper din tot sufletu' sa treaca ca ma mananca pe mine pielea cand il vad.Apropos: pe bebei i-or deranja bubitzele astea? Ca al meu a avut in seara asta o juma de ora de urlat in continuu, urmand unei ore in care a urlat cu intermitente=crizele de colici cu care m-am obisnuit deja. M-am panicat de-a dreptul (cred ca deja imi slabisera nervii in ora de colici) ca nu ma prindeam de ce urla - te-am pomenit Kittie ca si tu ziceai ca ai patit asa cu bebele tau.Si cum va ziceam m-am speriat ca mi se parea ca nu urla a colici (adica nu mai facea deloc pauze), ci continuu si din tot rarunchii de ziceai ca-l intzeapa ceva. Si ma gandeam ca poate-l mananca nenorocirile alea de bubitze...Nu mai stiu...Cert e ca l-am calmat facandu-i baitza ca nu se mai putea...Deci: credeti ca bubitzele ii deranjeaza?Am cercetat ochii , fundu' si urechile conform sfaturilor primite mai demult de Kittie si sunt OK (adica dc apas pe la urechi nu plange; fundu' nu e rosu; ochii sunt OK, ma rog curge unul dar curge mai demult).Ca veni vorba: bebeilor vostri le curg ochisorii? Ce le-ati facut ca sa treaca?
Kittie: ziceai tu la un moment dat ca mananci numai carne si cartofi (scuze ca ma trezesc tocmai acum s araspund...). Si eu mananc cam tot asa.M-am saturat de meniu fix (carne de pui, vita; orez, cartofi, oua, lapte, unt) dar deocamdata nu prea-mi vine sa ma risc la altceva...
Andreea: si bebele meu face caca des si moale; e OK.
Amoodia:si eu am epiziotomie cuplata cu hemoroizi (cusatura vine fix pana in ei - o frumusete). Inca stau pe colac (am patru saptamani de la nastere) pentru ca inca ma mai jeneaza.Din cate stiu eu epiziotomia se vindeca in 4-6 saptamani (in medie ca pot fi si variatii).Eu zic ca inca nu-i cazul sa te ingrijorezi. Daca ar fi fost ceva in neregula faceai febra.
Fete problema mare:: sanii mei nu "functioneaza" la fel!. E ceva in neregula si nu-mi dau seama exact ce e! Din stangu bebe nu suge la fel ca din dreptu'.Acum nu stiu ce o fi: nu e lapte suficient sau nu vine cum ii e lui pe plac? Cert e ca me necajeste fff tare ca nu suge cum trebuie la acel san (tzocane de doua-trei ori si adoarme) si mi-e frica ca scade productia de lapte!Ati patit si voi asa ceva? Help please ca nu stiu ce sa fac!Ma tot gandesc ca e din cauza ca intr-o noapte bebe a dormit neintrerupt 6 ore si cum era randul de alaptat din sanul cu problema a stat prea mult "incarcat".Voi ce stiti?Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cristiana si bebe Andrei

Mergi la inceput