schimbati scutecul noaptea?

schimbati scutecul noaptea? | Autor: Midori

Link direct la acest mesaj

A mea doarme in jur de 10 ore noaptea
si mereu ma intreb ce sa fac
sa-i schimb sau nu pamperasul in timpul somnului?

Uneori mai caraie pe la 4 pm fara sa se trezeasca si
atunci o schimb ca ma gandesc ca-i de la scutec.

C&mi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Midori, las-o sa doarma si bucura-te ca doarme asa bine ... eu zic ca nu trebuie schimbata daca a facut doar pipi ... scutecele din zilele noastre sunt asa de bune, incat copilul nu sta ud in ele. In caz de cacutza ar fi bine s-o schimbi, ca nu se simt bine asa, plus ca pot sa se irite la fundulet. Insa incearca sa n-o trezesti ... daca poti!
Pupici la o cumintica, care doarme asa de bine!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonica spune:

Eu nu-i schimb scutecul noaptea.Nici nu e mare consumatoare de lichide(ceaiuri,sucuri)astfel incat dimineata nici scutecul nu arata c-ar fi trebuit schimbat peste noapte.Nici iritatii n-a facut,so,nici nu m-am gandit vreodata s-o trezesc ca s-o schimb.Poate se foieste de sete,de foame s.a.,de ce crezi c-ar fi de la scutec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Nici eu nu-l schimb de cand nu se mai trezeste ca sa pape.Si al meu doarme 10 ore si se foieste doar ca sa-i dau suzeta. Ma gandesc ca il deranjez mai tare daca-l trezesc, decat daca il las cu scutecul cu pipi. In plus, eu dupa baita ii dau sa pape, adoarme la san si il pun direct in patut, trec 11-12 ore pana il schimb, dar scutecul oricat ar fi de greu e uscat spre fundulet. Cu kk e alta mancare de peste, daca face trebuie schimbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nici eu nu-l schimb pe marc noaptea!Eu ma bucur ca doarme si am grija sa nu-l trezesc Doamne fereste ca ii arde de harjoana doua ceasuri incheiate.Nu s-a iritat niciodata,noi folosim Pampers.In perioada in care bea foarte mult noaptea mai ca pocnea scutecul,in cateva nopti chiar s-a udat bine.
Acum,ca a mai crescut si nu mai noaptea este mult mai putin si chiar am observat ca face din ce in ce mai putin in timpul somnului.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nu-l schimba. Altfel, trezind-o, risti sa-i formezi un obicei de a se scula si atunci sa vezi...
Rezista pamperul si 12 ore, si asa pe timpul noptii nu cred ca bea multe lichide, nu?

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Nici eu nu-i schimb scutecul dariei, doarme cate 11-12 ore. Cumnata mea se trezeste noaptea si ii schimba scutecul baietelului ei , bea mult ceai si face mult pishulica, uda si pantalonashii.Eu cred ca daca micuta ta nu "da si pe afara" nu trebuie sa-i schimbi scutecul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Nici eu nu-i schimb scutecul fetitei mele noaptea.Ea acum are un an dar nici inainte nu i-l schimbam.
Felicitari ca doarme atata!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Eu il schimb.Ea bea ceai noaptea si daca nu il schimb risc sa o gasesc uda toata.De fapt am patit-o de doua ori.
NU prea simte ea, e adormita si o schimb acolo in patut la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu l-am schimbat decat primele 2-3 saptamani de viata ca facea kk. De atunci nu l-am mai schimbat niciodata , nu se uda , nu se irita, eok.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Larei i-am schimbat scutecul noaptea numai in prima luna. Apoi mi-am dat seama ca nu fac decat s-o trezesc fara rost. Acum o schimb noaptea numai daca face kk. Nu s-a iritat niciodata si n-avem nici-o problema cu scutecul timp de aprox. 10-11 ore cat doarme pe noapte.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput