schimbati scutecul noaptea?
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Daca nu e ud pe hainute de ce sa il trezesc? Uneori spre dimineata mai sare putin pipi din pampers (se foieste mereu) si daca nu ma trezesc sa il verific se trezeste ud...dar se intampla foarte rar...si doar daca din intamplare il verific si e ud, il schimb...
Altfel nu ii deranjez somnul ca stiu ca nici mie nu imi place sa imi fie deranjat somnul
Sinzi
si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
adameasca spune:
De regula nu il schimb noaptea. L-am schimbat in prima luna, apoi am renuntat. Dar pt ca si fi-miu e un mare bautor de ceai seara ii pun pampers nr 5, in loc de 4 numarul pe care il foloseste de obicei. daca pun unul nr 4 invariabil pe la 3 dimi e ud pe hainutze.
Citeam ca una dintre modalitatile de a-ti invata copilul sa faca diferenta intre zi si noapte este sa nu il mai schimbi peste noapte.
Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii
danat spune:
Nu-l schimb, ca doar nu am nici motiv, si nici nu doresc sa-l trezzesc aiurea, asa...doar daca e problema de kk, si asta se intampla f f f rar noaptea, atunci da, e musai ca se irita pina dimineatza. Nici cand era mic de tot, nu-l schimbam, pentru ca scutecele tin bine in ele lichidul si nu e problema.
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
Nally spune:
Eu nu il schimb noaptea de scutec pentru ca nu e nevoie!!! Kk nu face iar pisu incape foarte bine in scutec pana dimineata fara sa dea pe afara!!! Decat sa risc sa il trezesc mai bine il las pana dimineata! Nu s-a iritat niciodata! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Claudelu spune:
Midori, eu tot de pe
am aflat o smecherie si a functionat de minune...nu mai stiu exact cine ne sfatuia(si imi cer mii de scuze
), pe mamicile de martie-aprillie, sa nu le mai schimbam scutecul noaptea...i-am urmat sfatul si dupa nici o saptamana copilul meu nu s-a mai trezit defel...si va spun sincer ca eu nici daca face kk nu-l schimb, ca doar nu o sa stau cu nasul in scutecul lui sa vad cand face sau cand nu si nu mi s-a iritat niciodata...Lasa fata sa doarma linistita, bucura-te ca iti doarme noaptea!!
Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Anculina spune:
Eu i-l schimb doar in noptile in care se trezeste de-a binelea. In rest,cand doarme toata noaptea, nu i-l schimb si pe 26 face 5 luni si nu a avut niciodata iritatie la fundulet!
nepotzica spune:
schimbam si la 16 luni pe la 4-5 dim., in somn, ca e plin de la lichidele de seara. Pana la 9 cand se scoala il umple si pe al doilea, de la laptele/ceaiul de noaptea. Ce sa fac, daca n-ar bea, ar fi uscat, dar este setos si bea tot timpul de toate alea (apa, ceai, sucuri, lapte)
Elenalove27 spune:
Eu ii schimb scutecul doar daca incepe sa dea semne de trezire asta pe la 4-5 dimineata si intradevar este scutecul plin de pipi.Eu stiu ca sunt bebelushi foarte sensibili si nu le place deloc sa aibe scutecul ud.Am o vecina care isi schimba fetita (1 an si 4 luni) din 3 in 3 ore ca este foarte sensibila si se irita daca este lasata cu el mai mult ceea ce face si noaptea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!![]()
Midori spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu s-a iritat pana acum, ce-i drept eu nu-i dau sa bea asa multe lichide noaptea, un biberon su lapte, atat.
Ma intrebam ca poate pamparasul ii tine rece dimineata si de aceea se foieste, a mea nu prea sta invelita.
Eu o mai schimb inainte de a ma culca eu,
ce-i drept cu mare teama sa n-o trezesc.
Sincera sa fiu n-am gasit inci o relatie intre schimbarea pamperasului noaptea si
dormitul mai mult.
C&mi
szivarvany spune:
Eu nu-i schimb scutecul Giuliei (2 luni si 1 saptamana
); pana acum nu am avut probleme, o ung de fiecare data cu Bepanthen; doarme de la 9 p.m. pana pe la 6 a.m., cand papam si facem kk. Asa si-a format ea programul.
Sanatate mamicilor si bebicilor ! ![]()
Daria &
Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16