Copiii ALTFEL....AUTISTII

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Ieri ne plimbam afara, Ema pe bicicleta eu, pe langa ea, la un momnet dat s-a dat jos de pe bicicleta si se plimba prin fata blocului, eu stateam pe scari s o urmaream...
La un momnet dat apare un cuplu cu un copil in carucior, copilul manca cipsuri. Ema a alergat catre el si a luat din paunga lui cateva cipsuri...copilul a privit-o cu okii mari albastrii si a zambit... tatl copilului era un pik surprins, se pare ca e prima data cand nu se supara, ma intreaba daca Ema vorbeste, eu ii spun ca Nu, atunci imi spune ca baiatul lui este autist, avea un zambet amar pe fata...atunci i-am povestit si eu despre Ema si tema pe care am invatat-o, ABA, fete, tratamente, evaluari...etc
Am aflat ca stau la un bloc distanta, insa in suedia locuiesc de 2 ani, acolo au descoperit disgnosticul...
Au aflat si ei de ABA, insa nu au inceput sa o aplice, iar in Suedia nu au cetatienie, asa ca statul nu prea poate sa ii ajute...
Cauta si aici remedii, diseara vor veni la noi sa vada inregistrari...sa vorbim...

Duminca o mami a unui baietel autist din Slobozia ne-a invitat la ziua lui de nastere...
Asta e...
ma simt coplesita de aceste intamplari, este o realitate...noi parintii o cunoastem...

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mari, sa stii ca si Tudor face faza cu cipsurile; intr-o zi a cerut de la o doamna, cind ne plimbam; la protestul meu femeia a spus ca sunt pentru copii , si el a venit inapoi mindru cu pumnii plini dupa ce si-i indesase in punga de cipsuri a femeii spunindu-mi: vezi, a zis tanti ca-s pentru copii; tu de ce nu ma lasi binenteles ca n-m avut replica; mai are obiceiul sa salute pe toata lumea de la casele vecine, uneori sa-i intrebe de sanatate:)) (desi ne-am mutat de curind si astia de aici n-au ubiceiul; unde stateam inainte ne cunosteam deja si mergea, aici se uita ciudat uneori);

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

sanatate puiutului Darius si succes in campanie

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput