La France (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Chiar asa fetele care merg sa voteze!!Eu merg la ambasada la Paris,hai sa punem de o intilnire,ce ziceti?? Asta ar fi ocazia ideala sa ne vedem!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineatza, fetelor.

Aurelia, n-am vazut incendiul, da' imi inchipui ca e teribil ! Doamne fereste !

Ma lipesc si eu de grupul celor ne-informate : afara de consulatul de la Marilia si ambasadele de la Geneva si Paris, unde se mai poate vota ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Lorena, ai nascut deja?
Felicitari, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatosi si fericiti!

Nadine2004, tu esti nascuta pe 21 decembrie? In ce an?

Fetelor, mai vroiam sa va intreb pe cele care stiti... Cum e legea, ai voie in UE doar 3 luni din 6? Cum ati facut cele care veniti/plecati intr-una, asteptati 3 luni in RO sau veneati imediat inapoi? Ma intereseaza pentru o prietena de-a mea care n-are inca viza de lunga sedere pe teritoriul Frantei...

Va , o zi insorita! (ca aici la mine e mohorita rau de tot...)

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Mik

Afara de consulatul de la Marilia si ambasadele de la Geneva si Paris, unde se mai poate vota ?

Consulatul din Strasbourg.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

"Fetelor, mai vroiam sa va intreb pe cele care stiti... Cum e legea, ai voie in UE doar 3 luni din 6? Cum ati facut cele care veniti/plecati intr-una, asteptati 3 luni in RO sau veneati imediat inapoi? "

Otilia,eu am o prietena care lucreaza in Germania de vreo doi ani, si tot la trei luni se intoarce in Romania,sta vreo trei zile,apoi vine inapoi!Citeodata o lasa sa treaca fara nimic,citeodata mai cotizeaza la vamesi,dar nu a avut probleme niciodata!
Parca Nadia a facut chestia asta de citeva ori.

Pupici si va astept la ambasada!!!!!

Corina si Anna nazdravana!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, fetele! Sunt pe fuga, trebuie sa plec la curs!
Miha, eu deja mi-am facut réssépissé-ul pt trei luni! Tipa de la prefectura mi-a zis ca voi primi prin posta convocarea pt analizele medicale la Rennes in cel mult doua luni! Asta este OMI, nu?
Sotul m-a inscris pe asigurarea lui, care nu apartine de Sec soc, pt ca el este independent, adica are propria firma, deci are alta asigurare! M-am interesat si de med generalist la o prietena fr si o sa-mi iau rdw! O sa caut si pt ginecolog, dar cea de la spital ne-a zis ca sunt toti din regiune ocupati pana in ianuarie la sf! O sa-mi iau pt atunci, macar sa merg o data, ca sa-l am ca medic si apoi, daca sunt urgente, poate ma primeste!

Solana, bine ai venit!

Didita, ai fost simpatica cu intrebarea asta! Si eu, daca nu ma mai uit la programul romanesc nu mai am contact cu ce se intampla in Ro! Imi spunea un coleg din kosovo ca in ro ar fi nins deja; este adevarat?

Otilia, sunt pe 21 dec 1976, deci fac 28 de ani(sau ma insel?)

Eu nu stiu daca ajung la paris ca sa votez, dar mi-ar placea! Problema e :eu cu cine votez?

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Am uitat sa-ti raspund, Otilia! Da, eu am trecut un an si ceva numai asa! Numai ca, la romani eu nu am avut probleme, dar am auzit ca altii au trebuit sa dea ceva! De obicei iti cer ei daca vor totusi sa te lase! La unguri, in schimb, ne-au cerut ultima data cand am trecut, dar in rest nu! si eu m-am intors tot timpul in mai putin de trei luni; o luna stateam in ro, dar asta pt ca mergeam cu sotul meu si el avea treaba acolo! Si de fiecare data am venit si m-am intors cu el, poate si de asta nu au cerut! Insa legea spune ca trebuie sa stai trei luni in tara, sau ca poti sa mergi afara pt trei luni, in decursul unui semestru! Depinde si peste cine da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Sa vedeti ce-am sa-i trag de urechi pe ai mei din tara care nu-mi spun nimic si ma intreaba de regula duminica seara : tu cu cine ai votat? la care eu... pauza; ca nici nu stiam ca se voteaza.

Se poate vota si la Geneva desi locuim in Franta? Eu stau practic in Geneva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lulu, eu sunt de acord sa merg, cu George cu voi, cu masina sa votam, dar de ce nu ai intrebat daca putem vota cu pasapoartele? Adica nu ne trebuie acte? Si GEorge are pasaposrtul expirat, o putea vota? Dar cred ca buletinul nu e expirat inca. Poti sa mai suni o data sa intrebi tu. Ca si eu vreau sa se schimbe ceva in tara, fiecare vot conteaza. Eu plec acum, poate poti suna in cursul zilei si diseara te sun eu.

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Oana, am intrebat deja: persoana care voteaza trebuie sa prezinte pasaportul in curs de validitate(nu buletinul de identitate).
Deci George va fi doar... observator la alegerile acestea.
Cat despre mersul impreuna.... ce faci, ai curaj sa pleci cu bebe?
Stii ca s-ar putea sa dureze... 3-4 ore drumul dus intors... rezisti in masina atata vreme? Plus cat om mai sta pe acolo... Nu stiu daca e intelept, desi stiu cat de mult iti dpresti sa mergi!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput