La France (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna, fetele,

va intreb si io pe cele cu copilasi,daca le-ati facut PREVENAC, adica vaccinul antimeningita, care-i optional. Are efecte secundare?
mersi, va pup (deh, io nu mai am timp sa mai trec pe-aici... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Pe ala i l-am facut.
Nu i-am facut Engerixu (contra Hepatitei B). Am vorbit cu generalistu si mi-a zis ca pana se linistesc apele, si cat timp nu-l dau in colectivitate mai pot astepta.

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Otilia, ce-i cu aia nascuti pe 21 decembrie? Eu sint nasuta pe 22 decembrie, am ratat ceva?

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by emoison

Otilia, ce-i cu aia nascuti pe 21 decembrie? Eu sint nasuta pe 22 decembrie, am ratat ceva?

Nu, Elena, n-ai ratat nimic, tu esti nascuta in aceeasi zi cu Vanessa Paradis, iar Nadine e nascuta in aceeasi zi cu mine. (dar nu in acelasi an, desigur , ca eu is inaintata in virsta...) Poate facem un party comun in decembre, ce ziceti?
Merci fetele pentru raspunsurile pentru prietena mea, daca inteleg bine figura asta se poate face numai cu masina sau autocarul? Ca ea are obiceiul sa vina in avion... Si nu vrea sa riste sa-i puna vreo interdictie pe pasaport...

Piatra lunii, eu i-am facut vaccinul, dar se numeste Prevenar.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Va tineti de petreceri fetelor hai?
Otilia ia uite putem s-o punem de o aniversare prelungita in Craciun in Bretagne ,cred ca Nadia n-ar zice nu!
Cum mai merge cu bebelucul de 6-7 luni? i-i da Adélie jucariile ei?
Al meu i-si ofera jucariile la toti copii pe care-i intilneste pe strada !
Avea o motocicleta galbena de care era tare mindru si o oferea celor cu care vroia sa se joace ,dormea cu ea o lua cu el la scoala ,si in ultima zi de scoala i-au furat-o !!!am cautat-o cu el prin toate clasele si ......nimic!
Si-o fi inscris vre-un romin copii la scoala lui??????

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Aura are dreptate, mi-ar placea o intalnire cu fetele din vest!(dar si cu celelalte)

Otilia, ce coincidenta! Ia spune, tu in ce zodie esti, ca eu aleg mai repede sagetator, ca zice mai mult de bine decat de capricorn!
Sa stii ca prietena ta nu risca decat sa o intoarca de la aeroport!Nu are cum sa-i puna interdictie! Pur si simplu nu o lasa sa treaca (sau poate negociaza cu ei:))Interdictia se pune daca te intorci dupa cele 30 de zile! Deci, ar putea incerca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Nadine draga, eu sunt Sagetatoare.
Intr-o vreme am fost foarte pasionata de astrologie si aveam o carte cu efemeride etc... (am lasat-o in RO). Eu sunt nascuta seara si in cartea aceea Soarele intra in Capricorn doar la citeva minute dupa ora nasterii mele. Acum ca sa fii sigura ar trebui sa ai cartea cu efemeridele si sa te uiti exact la anul tau la ce ora a intrat Soarele in Capricorn... Dar daca esti nascuta mai de dimineata-la prinz esti sigur Sagetator.
Fetele din Vest, hai punem de-o intilnire (cu party) prin decembrie?...
Aura, bebelusul Arthur are acum 7 luni si totul este OK.
Ne-am imprietenit cu parintii lui (hehe, tatal lui lucreaza la... ANPE) si chiar miine seara suntem invitati la ei. Stiam ca nu-i bine sa te imprietenesti cu angajatorii dar... asta este.
Tatal lui a vazut discuri cu mine prin casa si se lauda la toata lumea ca bebelusul lui are o nounou... star!
Sa-l pupi pe Luca din partea mea si a Adelitei, e tare scump cu jucarelele lui!!! Pacat ca si-a pierdut bunatate de motocicleta!
Adélie si ea e generoasa foc cu jucarelele dar e nitelus geloasa pe bebe, acum ar vrea si ea in brate toata ziua... In plus a invatat sa pupe si vine cind nu ma astept si imi da un pupic pe genunchi sau pe umar. Si nu-ti spun cum cinta si danseaza... Mori de ris daca o vezi cum da din fundulet!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La sfatul doctorului nu i-am facut Prevenar la cea mica, se pare ca veccinul e destul de nou si nu foarte bine testat.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Eu i-am facut Prevenar Annei,si nu a avut nimic,nici o reactie la vaccin!Cel putin pina acum,si cred ca i l-am facut anul trecut.
Mai smecherelor,voi puneti de petrecere?Nu-i nimic,noi punem de o intilnire la Paris cu ocazia alegerilor!!!!
Cine mai vine? Ca deocamdata doar eu si spic de griu ne-am inscris!!
Asteptam candidaturi!!!

Iar acum sa va povestesc ce surpriza mi-a facut al meu sot ieri seara( am aniversat trei ani de la casatorie)
A venit acasa cu un buchet urias de flori!!In plus ,in timp ce ma ocupam de Anna ,a aranjat masa frumos ,cu luminari si sampanie,iar dupa ce am culcat-o pe Anna ,am mincat amindoi tot felul de bunatati( a facut el cumparaturi si a preparat totul)
A fost prima oara cind am aniversat cu adevarat ziua casatoriei

Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Multi ani innainte, Corina! Ma bucur ca ai avut o asa frumoasa surpriza din partea sotului!

Lulu, ai dreptate, eu nu m-am gandit ca alegerile sunt la sfarsitul lui noiembrie, cand eu intru in a noua luna si e riscant la drum lung. Noroc ca s-a gandit nasica la Seb, ca mama asta a lui se gandea numai la solarta Romaniei. Dar sper sa aud ca voi, fetele de aici ati fost sa votati cat mai multe la numar, caci este important.

Fiumiu isi scoate picioarele prin burta mea, il simt intr-o parte, iar in cealalta e gol.:)) Se distreaza, nu gluma.

Ce urat e afara, vroiam sa ma duc sa platesc edf-ul si telefonul si ploua urat rau, nu am nici un chef.

Si pe George l-a luat iar durerea de rinichi de ceva timp, cred ca a facut piatra iar, ca a zis ca il doare ca data trecuta, ca,d avea doua pietre. Of, daca scapam si noi. Mey fetelor, si noi bem apa numai cumparata, nu de la robinet, si ne-au omorat pietrele astea. Si eu, cel putin, beau destula apa. In fine...I-am dat spasfon, pentru calmarea dureriii, si ma duc la farmacie, sa vad ce mai imi da. Ca, daca ma duc la dr trebuie sa platesc, si nu stam pe roze cu banii, iar daca ajunge iar la urgenta, trebuie sa incercam sa-i facem iar dosar, ca sa nu plateasca, si daca nu ii mai accepta Securitatea (ca a mai avut un an, acum doi ani), suntem buni de plata in jur de 700 euro (o fata care si-a scos zilele trecute la spital la noi o piatra atat a costat-o si e frantuzoiaca:(). Distractie mare pe capul nostru, nici noaptea nu mai dormim de atatea griji.

Va pup si scuzati-ma ca v-am facut capul mare iar cu problemele familiei Simpson:))

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput